Γεια σας, έχω μια Yamaha Pacifica 611 HFM και έναν Yamaha ΤHR10C και με αυτά παίζω αποκλειστικά σπίτι, φάση bedroom και πολλές φορές με ακουστικά. Blues κυρίως και λίγο πιο γκαζάτα πράγματα, αλλά όχι ακραία. Έχω επίσης μια διαλυμένη digitech rp200 από την εφηβεία μου (η μισή μπάνκα ήχων δεν παίζει...) και προσπαθώ να βγάλω κάναν άλλο ήχο. Ψάχνω λοιπόν μια πεταλιέρα - πολυεφέ. (Δοκίμασα με BIAS FX αλλά το latency και τα artifacts, απλά δεν παλέυονταν.)
Το budget είνα γύρω στα 250 ευρώ και οι απαιτήσεις δεν είνα φυσικά μεγάλες. Στο στόχαστρο είναι Digitech RP360, Zoom G3Xn, και με υπέρβαση (αν τελικά αξίζει) Mooer GE200 και Line6 Firehawk. To ερώτημα είναι αν με τον THR10C και τα ακουστικά, (καλά είναi, Sennheiser HD25) θα καταλάβω διαφορές... δηλαδή τα IR του Mooer και όλα αυτά.
Ευχαριστώ
Το budget είνα γύρω στα 250 ευρώ και οι απαιτήσεις δεν είνα φυσικά μεγάλες. Στο στόχαστρο είναι Digitech RP360, Zoom G3Xn, και με υπέρβαση (αν τελικά αξίζει) Mooer GE200 και Line6 Firehawk. To ερώτημα είναι αν με τον THR10C και τα ακουστικά, (καλά είναi, Sennheiser HD25) θα καταλάβω διαφορές... δηλαδή τα IR του Mooer και όλα αυτά.
Ευχαριστώ