• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Παρτιτουρες/Midi files

Chaostar

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε όλους. Ψαχνω να βρω σε παρτιτουρα η midi file το "Best days of my life" των Heaven's Gate Δεν εχω καταφερει εδω και καιρο να το βρω. Αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια ας κανει νοημα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !!! Μπραβο ρε μητσο βαλτους σε μια σειρα γιατι αν περιμενεις απο τον κουκο στα τυμπανα αστα να πανε!!!Δυστυχως δεν βρηκα κατι με μια προχειρη ματια στο νετ...Θα ξανακοιταξω παντως

Ετσι και καταφερεις και το βρεις κεναω μπυρα......Εγω ψαχνω απο το Δεκεμβρη και τιποτα...μεχρι που τελικα εβγαλα το μισο με το αυτί αλλα δεν πιανω τι παιζει το αριστερο το..

τεσπα καλη αναζητηση

μην ειναι κουφο το αριστερο?θα κοιταξω κ πιστευω οτι κατι ειχε παρει το ματι μου!!!

Καλησπερα σε όλους. Ψαχνω να βρω σε παρτιτουρα η midi file το "Best days of my life" των Heaven's Gate Δεν εχω καταφερει εδω και καιρο να το βρω. Αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια ας κανει νοημα
Το βρήκες τελικά??

Αν ναι κάνε καμιά πάσα!!

Επίσης μήπως έχει κανείς σε παρτιτούρα ή midi το "Sentient" των Anathema (απίστευτο κομμάτι)?? Το ψάχνω 2 χρόνια περίπου :cry:

ΥΓ. Μη ρωτάτε που το ξέθαψα το θέμα, έχω σαρώσει όλο το forum σαν νέος και άσχετος, πέφτει μελέτη.... :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back