Καλησπερα σε όλους. Ψαχνω να βρω σε παρτιτουρα η midi file το "Best days of my life" των Heaven's Gate Δεν εχω καταφερει εδω και καιρο να το βρω. Αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια ας κανει νοημα
ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !!! Μπραβο ρε μητσο βαλτους σε μια σειρα γιατι αν περιμενεις απο τον κουκο στα τυμπανα αστα να πανε!!!Δυστυχως δεν βρηκα κατι με μια προχειρη ματια στο νετ...Θα ξανακοιταξω παντως
Ετσι και καταφερεις και το βρεις κεναω μπυρα......Εγω ψαχνω απο το Δεκεμβρη και τιποτα...μεχρι που τελικα εβγαλα το μισο με το αυτί αλλα δεν πιανω τι παιζει το αριστερο το..
Καλησπερα σε όλους. Ψαχνω να βρω σε παρτιτουρα η midi file το "Best days of my life" των Heaven's Gate Δεν εχω καταφερει εδω και καιρο να το βρω. Αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια ας κανει νοημα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.