παρηκμασαν οι metallica μετα το black album?

Nope. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι θαυμαστες τους παρηκμασαν...Για τη δικη μου νοοτροπια και τα δικα μου γουστα, οι Metallica δεν εκαναν τιποτα κακο.

metallica μετα το black album? μ άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε :lol: :lol:

Nope. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι θαυμαστες τους παρηκμασαν...Για τη δικη μου νοοτροπια και τα δικα μου γουστα' date=' οι Metallica δεν εκαναν τιποτα κακο.[/quote']
Σοφή κουβέντα.Θεωρώ τα Load και Reload ώς πάρα πολυ καλούς δύσκους.Αν θέλαμε να ακούγαμε και άλλο thrash υπήρχαν και οι Slayer. :lol: :lol:

Επίσης τα riff των εν λόγω δίσκων και οι φωνητικές μελωδίες πιστεύω είναι "οδοστρωτήρες" :wink:

Από το black και μετά τα κομμάτια έγιναν πιο, απλά ας πούμε...χωρίς αυτό να

είναι κακό.Όμως οι παραγωγές είναι πάρα πολύ καλές.Εξαίρεση το St.Anger,όπου αυτό το ταμπούρο τρυπάει αυτιά,ίσως να παραχρησιμοποιήθηκε.

Γνώμη μου είναι πως το load και το reload έπρεπε να είναι ένας δισκος και

όχι 2. Θα ήταν πολύ δυνατός.

Επίσης τα riff των εν λόγω δίσκων και οι φωνητικές μελωδίες πιστεύω είναι "οδοστρωτήρες"
Όντως τα riff σκοτώνουν...

Ρε παιδια ομως, αν και εχει πλακα να συζητηθει αυτο το θεμα, βαλτε το στο σωστο μερος. Τι σχεση εχει αν παρηκμασαν οι metallica με το "guitar, bass & amps"?

κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:

λοιπόν όχι δεν θεωρώ ότι παρήκμασαν μετά το black album....

το "ανανεώνομαι" δεν σημαίνει παρακμάζω ούτε το "δεν αρέσω σε κάποιους οπαδούς με το νέο μου ύφος".......

κάποιοι δε το κατάλαβαν αυτό και ασχολιόντουσαν με το ότι κουρεύτηκαν.....

το τελευταίο album θα μπορουσε να ήταν δείγμα κόπωσης όπως και το ότι έγραψαν μουσική 7 χρόνια μετά (από το 96 με το reload)......αλλά και πάλι νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε τη νέα τους δουλειά για περαιτέρω συμπεράσματα....

κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
8O 8O 8O 8O :? :?: :?: :?: :?

Μια χαρά είναι. Δε μου αρέσουν όλα τα albums τους, αλλά μια χαρά είναι. Παρακμή για μένα είναι οι Maiden που βγάζουν τον ίδιο δίσκο με άλλο τίτλο κάθε 2 χρόνια.

Μια χαρά είναι. Δε μου αρέσουν όλα τα albums τους' date=' αλλά μια χαρά είναι. Παρακμή για μένα είναι οι Maiden που βγάζουν τον ίδιο δίσκο με άλλο τίτλο κάθε 2 χρόνια.[/quote']το ότι διατηρούν το ύος τους δεν σημαίνει βγάζουν ίδιο δίσκο...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ MAIDEN ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ..... :D :D :D :D

Αν αλλάξεις ένα μέλος από μια μπάντα, αλλάζει η χημεία... άρα αλλάζει και το

ύφος... Για να δούμε με τον νεο μπασίστα, που φαίνεται αρκετά δυνατός(αλλά

χοροπηδάει σαν κατσίκι :lol: :lol:).

Επίσης, αν κοιτάξουμε τους δίσκους με χρονολογική σειρά, διακρίνουμε και

αλλαγές, αλλά και σταδιακή ωρίμανση...

my 0.2cents once again

ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις???

Ήρεμα ρε ΄σεις, ο καθένας λεει την άποψη του... :) :)

τι ακριβώς να καταλάβω παρακαλώ;

τι ακριβώς να καταλάβω παρακαλώ;
το οτι το black γαμιθηκε στην εμπορικοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο... αν γι' αυτο το λογο εβαλες τα emoticons

το οτι το black γαμιθηκε στην εμπορικοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο...
Δηλαδή ότι είναι εμπορικό, είναι χάλια???

το οτι το black γαμιθηκε στην εμπορικοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο... αν γι' αυτο το λογο εβαλες τα emoticons
Η τραγικότερη ατάκα που μπορούσαμε να ακούσουμε! 8O :? :(

Δηλαδή ό,τι είναι εμπορικό δεν είναι καλό κατά τη γνώμη σου; Καλύτερα να μην ξανακούσουμε Red Hot Chili Peppers παιδιά, είναι εμπορικοί! Ρε παιδιά, προσέχτε τι λέτε...

EDIT: Με πρόλαβε ο φίλος tuxdrum...

Trending...

Νέα θέματα

Back