Nope. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι θαυμαστες τους παρηκμασαν...Για τη δικη μου νοοτροπια και τα δικα μου γουστα' date=' οι Metallica δεν εκαναν τιποτα κακο.[/quote']
Σοφή κουβέντα.Θεωρώ τα Load και Reload ώς πάρα πολυ καλούς δύσκους.Αν θέλαμε να ακούγαμε και άλλο thrash υπήρχαν και οι Slayer. :lol: :lol:
Επίσης τα riff των εν λόγω δίσκων και οι φωνητικές μελωδίες πιστεύω είναι "οδοστρωτήρες" :wink:
Όντως τα riff σκοτώνουν...Επίσης τα riff των εν λόγω δίσκων και οι φωνητικές μελωδίες πιστεύω είναι "οδοστρωτήρες"
8O 8O 8O 8O :? :?: :?: :?: :?κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
Μια χαρά είναι. Δε μου αρέσουν όλα τα albums τους' date=' αλλά μια χαρά είναι. Παρακμή για μένα είναι οι Maiden που βγάζουν τον ίδιο δίσκο με άλλο τίτλο κάθε 2 χρόνια.[/quote']το ότι διατηρούν το ύος τους δεν σημαίνει βγάζουν ίδιο δίσκο...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ MAIDEN ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ.....
Αν αλλάξεις ένα μέλος από μια μπάντα, αλλάζει η χημεία... άρα αλλάζει και τοκατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
8O 8O 8O 8O :? :?: :?: :?: :?κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
Ήρεμα ρε ΄σεις, ο καθένας λεει την άποψη του...8O 8O 8O 8O :? :?: :?: :?: :?κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις???
τι ακριβώς να καταλάβω παρακαλώ;8O 8O 8O 8O :? :?: :?: :?: :?κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
το οτι το black γαμιθηκε στην εμπορικοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο... αν γι' αυτο το λογο εβαλες τα emoticonsτι ακριβώς να καταλάβω παρακαλώ;8O 8O 8O 8O :? :?: :?: :?: :?κατα τη ταπεινη μου αποψη οι metallica χαλασαν μετα το master of puppets... οχι οτι σιντι που εβγαλαν μετα δεν ηταν γενικα καλα.... αλλα για τους παλιους metallica (with burton) δεν ειναι αξιολογα... :twisted:
Δηλαδή ότι είναι εμπορικό, είναι χάλια???το οτι το black γαμιθηκε στην εμπορικοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο...
Η τραγικότερη ατάκα που μπορούσαμε να ακούσουμε! 8O :?το οτι το black γαμιθηκε στην εμπορικοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο... αν γι' αυτο το λογο εβαλες τα emoticons