Παρέμβαση παρουσίασης γραπτού

Που την είδες την αυστηρότητα ρε warwickplayer? Βάλε ένα plugin ορθογραφίας στον firefox και θα στα διορθώνει και ακούραστα, μήπως και αρχίσουμε να διαβάζουμε και το "τι" σωστά καμιά ώρα.

Το θέμα ορθογραφίας, greeklish και ευπαρουσίαστου γραπτού, έχει υπεραναλυθεί. Για μένα είναι αυτονόητο και προσωπικά μου δείχνει ότι ο γραφών εκτιμάει τον αναγνώστη και τον σέβεται και ότι δεν είναι της προχειροδουλειάς, αλλά μάλλον θεωρεί ότι σε όλες τις πτυχές του πρέπει να παρουσιάζει κάτι σωστά. Η γλώσσα ΔΕΝ είναι κάτι στο οποίο αξίζει να κάνεις εκπτώσεις.

Εγώ λέω αντί να κοιτάτε δάση και δέντρα (έχω πει ότι τη συγκεκριμένη φράση την έχω σιχαθεί; ) αρχίστε να κοιτάτε την ορθογραφία σας.

Το αρχικό θέμα εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=187072.0

warwickplayer είπε:
Κοιτα...επειδη ειμαι παιδι των Greeklish με οτι αυτο συνεπαγεται στην αρχη και ακομη και τωρα τα βρισκω σκουρα στο φορουμ...μην ξεχναμε οτι ειναι σχετικα δυσκολο να αποδωσουμε κατι απ τον προφορικο λογο στον γραπτο...
Σκέψου ότι είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένη τόση προσπάθεια...τώρα για τα Greeklish τι να σου πώ...

τοσο εγω οσο και πολλοι σαν εμενα βλεπουμε το φορουμ σαν ξεκουραση και δεν θελουμε να αναλωνομαστε στην ορθογραφια και το πως θα παρουσιασουμε το καθε thread μας χανωντας ετσι την ουσια
Την ουσία τη χάνεις έτσι κι αλλιώς όταν τα γραφτά σου δεν διαβάζονται

ΥΓ καλά στα λέει η Εύη

Evilnye είπε:
Βάλε ένα plugin ορθογραφίας στον firefox και θα στα διορθώνει και ακούραστα, μήπως και αρχίσουμε να διαβάζουμε και το "τι" σωστά καμιά ώρα.
Χαχαχαχαχαχα...αυτο το "τι" με εχει φαει!!!

Παντως plugin στην πυρινη αλοπη δεν βαζω γιατι εχω διαπιστωσει(ευχαριστα)οτι αυτο το φορουμ μου εχει φτιαξει την ορθογραφια και εχει καταπολεμησει μαι μαστιγα οπως ειναι τα greeklish...

warwickplayer είπε:

Παντως plugin στην πυρινη αλοπη δεν βαζω γιατι εχω διαπιστωσει(ευχαριστα)οτι αυτο το φορουμ μου εχει φτιαξει την ορθογραφια και εχει καταπολεμησει μαι μαστιγα οπως ειναι τα greeklish...
Γι αυτήν την αλόπη λές ;D

Στην ελληνική μυθολογία η Αλόπη ήταν κόρη του βασιλιά της Ελευσίνας Κερκύονα. Η Αλόπη από παράνομο δεσμό της με τον θεό Ποσειδώνα γέννησε τον Ιπποθόωντα ...

ή αυτή

Αισώπου Μύθοι/Αλώπηξ

Έχεις δρόμο ακόμα στο forum ;) ;)

Μάλλον για υφυπουργός στο Παιδείας στη κυβέρνηση του Γιώργου το πάς...κι αυτός έτσι γράφει (και μιλάει) :D

marathon είπε:
Γι αυτήν την αλόπη λές ;D

Στην ελληνική μυθολογία η Αλόπη ήταν κόρη του βασιλιά της Ελευσίνας Κερκύονα. Η Αλόπη από παράνομο δεσμό της με τον θεό Ποσειδώνα γέννησε τον Ιπποθόωντα ...

ή αυτή

Αισώπου Μύθοι/Αλώπηξ

Έχεις δρόμο ακόμα στο forum ;) ;)

Μάλλον για υφυπουργός στο Παιδείας στη κυβέρνηση του Γιώργου το πάς...κι αυτός έτσι γράφει (και μιλάει) :D
Το διαβασα κ εγω στο γοοοοογλε..απλα το ειπα γιατι ετσι ειχε αναφερθει σε ενα βιντεο στο ραδιο αρβυλα(η μηπως οχι ???)

Παντως ετσι οπως το εθεσες μου θυμισες λιγο αυτο τον κυριο

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41607_314902795194_2259944_n.jpg

warwickplayer είπε:
απλα το ειπα γιατι ετσι ειχε αναφερθει σε ενα βιντεο στο ραδιο αρβυλα(η μηπως οχι ???)
άλλα τέρατα μόρφωσης και κουλτούρας.... ::) 8)

warwickplayer είπε:
Χαχαχαχαχαχαχα....ξεχασα το ξ!!!

αλοπηξ!!!!!

Χαχαχαχαχαχα!!!!
ώπηξ

Γράφτο 20 φορές τώρα....ή καλύτερα τραγούδα το  ;D ;D

warwickplayer είπε:

εχει παραγινει το κακο με τα greeklish και το αν ειναι μαστιγα η οχι.. βγηκε κ το ραδιο αρβυλα και το εκανε εγκληματικη ενεργεια...

τοσα προβληματα εχουμε που ειναι σοβαρα..τουλαχιστον ας μην αναγαγουμε σε "μαστιγα" υποδιεστερα προβληματα.

Come_Clarity είπε:
εχει παραγινει το κακο με τα greeklish και το αν ειναι μαστιγα η οχι.. βγηκε κ το ραδιο αρβυλα και το εκανε εγκληματικη ενεργεια...

τοσα προβληματα εχουμε που ειναι σοβαρα..τουλαχιστον ας μην αναγαγουμε σε "μαστιγα" υποδιεστερα προβληματα.
Βασικα ειναι μαστιγα...Τι ποιο σημαντικο υπαρχει σε μια χωρα απο την γλωσα της?εγω παντως δεν περιμενα το ραδιο αρβυλα...ευτυχως πιο πριν ειχα ανακαλυψει το Noiz!

warwickplayer είπε:
......................................

Βρές κάποιο λάθος σ'αυτό ;D
Εύκολα ;D...πές μία λέξη με τόσα γράμματα χωρίς κενά :)...άσε, δεν είναι η μέρα σου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back