- Πόντοι
- 38
Yup! Εχει πλεον μαυρα rings καθοτι fun των κ.κ. White και Bonamassa. Σχετικα με το τι χρησιμοποιησα σας αφηνω λιγο να το μαντεψετε.mike_rhd είπε:THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D
truelongshadow είπε:Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη...
(Η είναι η ιδέα μου?)
μαρτυριαρηΤί θέλεις να μαντέψουμε?
Ποιό software είναι?...![]()
τρελέ χιουμορίστα άνδρα! ;Dgregg είπε:Σας ευχαριστω πολυ παιδες, εναν προς εναν! Korgious αμα θες σου στελνω το backing track![]()
Μεχρι πριν λιγο καιρο εμπαινε καρφι σε ενα super reverb '72 τον οποιο τωρα χαιρεται ενα φιλαρακι.Jazzjoker είπε:Νομίζω ότι στο βάθος, ανάμεσα στις υπεργαλαξιακές σολιές σου, ακούγεται μια φωνούλα: "βάλε με σε ενισχυτή, βάλε με σε ενισχυτή"![]()
xaxa, thanks man!Μπροβο για ακομα φορα ρε φιλε !!! Σουπερ παιξιμο σουπερ φιλινκ....οπως ακριβως σου τα εδειξα !!!! χαχαχαχαχαχαχα
thanks Jase. Εχω υπ'οψιν καποια στιγμη για ενα κλιπακι με ηπιοτερο od ηχοΩραίο βιντεάκι συνολικά
Να κάνω τον έξυπνο να πω οτι το είχα για guitar rig?
Θα προτιμούσα να την άκουγα με εναν ήπιο od ήχο (just a tad που λένε και στο χωριό μου)
Keep'em comin' 8)
Γρηγόρη όταν θα έρχεσαι σε open days etc. να μας το λες να μην παρουσιαζόμαστε 'μεις.
Μήπως έχει Antiquity εξ ου και τα μαύρα pickup rings?