παρεα με μια vos '57

THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D

mike_rhd είπε:
THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D
Yup! Εχει πλεον μαυρα rings καθοτι fun των κ.κ. White και Bonamassa. Σχετικα με το τι χρησιμοποιησα σας αφηνω λιγο να το μαντεψετε.

Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη...

(Η είναι η ιδέα μου?)

Τί θέλεις να μαντέψουμε?

Ποιό software είναι?...  :)

longshadow είπε:
Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη...

(Η είναι η ιδέα μου?)
true

Τί θέλεις να μαντέψουμε?

Ποιό software είναι?...  :)
μαρτυριαρη :)

(guitar rig ειναι mike_rhd)

αρχοντας... και γιατι την παραμελεις παρακαλω; ποια ειναι η main σου και αφηνεις στην ακρη αυτη τη γυναικαρα;

χάλια ειναι.....δώστην μου να απαλλαγεις απ το ριμάδι ;D

Σας ευχαριστω πολυ παιδες, εναν προς εναν! Korgious αμα θες σου στελνω το backing track :P

Νομίζω ότι στο βάθος, ανάμεσα στις υπεργαλαξιακές σολιές σου, ακούγεται μια φωνούλα: "βάλε με σε ενισχυτή, βάλε με σε ενισχυτή" :)

Ωραίο βιντεάκι συνολικά  :)

Να κάνω τον έξυπνο να πω οτι το είχα για guitar rig?  :P

Θα προτιμούσα να την άκουγα με εναν ήπιο od ήχο (just a tad που λένε και στο χωριό μου)  ;)

Keep'em comin'  8)

Γρηγόρη όταν θα έρχεσαι σε open days etc. να μας το λες να μην παρουσιαζόμαστε 'μεις. :D

Μήπως έχει Antiquity εξ ου και τα μαύρα pickup rings?

Jazzjoker είπε:
Νομίζω ότι στο βάθος, ανάμεσα στις υπεργαλαξιακές σολιές σου, ακούγεται μια φωνούλα: "βάλε με σε ενισχυτή, βάλε με σε ενισχυτή" :)
Μεχρι πριν λιγο καιρο εμπαινε καρφι σε ενα super reverb '72 τον οποιο τωρα χαιρεται ενα φιλαρακι.

Μπροβο για ακομα φορα ρε φιλε !!! Σουπερ παιξιμο σουπερ φιλινκ....οπως ακριβως σου τα εδειξα !!!! χαχαχαχαχαχαχα
xaxa, thanks man!

Ωραίο βιντεάκι συνολικά  :)

Να κάνω τον έξυπνο να πω οτι το είχα για guitar rig?  :P

Θα προτιμούσα να την άκουγα με εναν ήπιο od ήχο (just a tad που λένε και στο χωριό μου)  ;)

Keep'em comin'  8)
thanks Jase. Εχω υπ'οψιν καποια στιγμη για ενα κλιπακι με ηπιοτερο od ηχο :)

Γρηγόρη όταν θα έρχεσαι σε open days etc. να μας το λες να μην παρουσιαζόμαστε 'μεις. :D

Μήπως έχει Antiquity εξ ου και τα μαύρα pickup rings?
:D

Τα μαυρα καπακια και το καλυμα στο σελεκτορα τα εχω βαλει εγω :)

Ωραίος,

Πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω που το παίξιμό του είναι υβριδικό blues στοιχεία απο μεταλ! Και με όλο αυτο το od και reverb ώρες ώρες θυμίζεις Gary Moore. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back