H κιθαρούλα σου??? :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:Αντε αν ειμαι τυχερος θα ερθει και η απο 20/9 αποσταλλεισα κιθαρουλα μου μεχρι το Φλεβαρη (& αυτη ομηρος στο ιδιο τελωνειο... )
Ναι πέστου οκ' date=' αλλά να σου αφαιρέσει 120 ευρώ από τον ενισχυτή για να πληρώσεις τα έξοδα εκτελωνισμού που θα ζητήσει η UPSUSPS is NOT the only way that this can be shipped SAFE. UPS Global
Express is the safest.
Kακώς του ζήτησες να το δηλώσει σαν δώρο. Δώρα ξε δώρα όλα φορολογούνται.We will not use USPS and we will not mark the item as a gift so you
avoid import tax.
Αυτό διορθώνεται' date=' με 50 ευρώ αλλάζεις τον μετασχηματιστή.Also be advised this amp is made for USA voltage
Φυσικά και όχι...Τι κανω; Το δεχομαι;;
Θα βγω off-topic' date=' αν θέλετε γιαουρτώστε με.
Για ένα ρημαδο φάκελο που περιέχει ένα cd (παραγγελία από το play.com) που να πάω να το ψάξω/διαμαρτυρηθώ; Στην υπηρεσία με τα δέματα στα ΕΛΤΑ; Σταλμένο με απλό ταχυδρομείο και χάνεται δεύτερη φορά (και η πρώτη αποστολή και το προς αντικατάσταση του χαμένου). :evil: :evil: :evil: :evil:
¶λλα 2 cd που είχαν φύγει μαζί του έφτασαν κανονικά (χωρίς ειδοποίηση, απλά τα βρίσκεις στο γραμματοκιβώτιό σου).
:evil: :evil: :evil:[/quote']
Ασε τα Ελτα, κάποιος γείτονας σου έχει μακρύ χέρι.....
Tα άλλα γλίτωσαν, όμως...Θα βγω off-topic' date=' αν θέλετε γιαουρτώστε με.
Για ένα ρημαδο φάκελο που περιέχει ένα cd (παραγγελία από το play.com) που να πάω να το ψάξω/διαμαρτυρηθώ; Στην υπηρεσία με τα δέματα στα ΕΛΤΑ; Σταλμένο με απλό ταχυδρομείο και χάνεται δεύτερη φορά (και η πρώτη αποστολή και το προς αντικατάσταση του χαμένου). :evil: :evil: :evil: :evil:
¶λλα 2 cd που είχαν φύγει μαζί του έφτασαν κανονικά (χωρίς ειδοποίηση, απλά τα βρίσκεις στο γραμματοκιβώτιό σου).
:evil: :evil: :evil:[/quote']
Ασε τα Ελτα, κάποιος γείτονας σου έχει μακρύ χέρι.....
Ελπίζω να απλώσει χέρι στις αντικαταβολές, αν είναι κάτι τέτοιο... :evil: :evil: :evil:
Αν το έχεις ήδη αγοράσει φυσικά και το δέχεσαι. Θα έπρεπε να το έχεις κανονίσει από πριν Φυσικά δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αν έχει ήδη κερδίσει το item είναι υποχρέωσή σου να δεχθείς τους όρους του πωλητή όπως αναγράφονται στη σελίδα....Τι κανω; Το δεχομαι;;
Μάλλον ο flea έχει δίκιο Το έχω πάθει κι εγώ πολλές φορές. Αφού σ'αυτή την κωλοχώρα είμαστε κατακλισμένοι από $#!@! Τι να πεις...! ¶μα τον βρεις τον $@@!$#@! τσάκισέ τον στο ξύλο για μένα!!!! (αν μπορείς :lol: :lol: :lolΑσε τα Ελτα' date=' κάποιος γείτονας σου έχει μακρύ χέρι.....[/quote']
Tα άλλα γλίτωσαν, όμως...
Ελπίζω να απλώσει χέρι στις αντικαταβολές, αν είναι κάτι τέτοιο... :evil: :evil: :evil:
Εμενα παντως μολις μου ηρθε ενα πακετο με χορδες με ημ/νια αποστολης....30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!! :twisted:
Ευτυχως ηταν D ADDARIO & ετσι δεν σκουριασαν στα αμπαρια του τελωνειου Πειραια!!
Αντε αν ειμαι τυχερος θα ερθει και η απο 20/9 αποσταλλεισα κιθαρουλα μου μεχρι το Φλεβαρη (& αυτη ομηρος στο ιδιο τελωνειο... )
Δες μόνος σουwww.webstrings.com :wink:
Οι D'addario βγαίνουν λίγο πάνω από 2 ευρώ αν τις πάρεις από Αμερική (12άδες αν θυμάμαι καλά).Δες μόνος σουwww.webstrings.com :wink:
τι ειναι αυτο?memphis strings?για τις dadario μιλαω
d addario φασών είναι....Δες μόνος σουwww.webstrings.com :wink:
τι ειναι αυτο?memphis strings?για τις dadario μιλαω
λιγο off topick' date=' nevermind...http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=?SKU=GIT0009013-001&ProductUUID=0&JumpTo=OfferList
αξιζει να τον παρω απο ευρώπη;;;;;;[/quote']
Με 1100 ευρώ πέρνεις 3 κανονικούς και ρωτάς αν αξίζει.....?