Παραγγελιες απο ΗΠΑ, Πάπαλα... NOT ANYMORE

Όντως έρχονται ΠΟΛΥ γρήγορα. Την προηγούμενη φορά, έφτασαν στα Γιάννενα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Για Αθήνα φαντάζομαι θα κάνουν λιγότερο χρόνο ;)

Αντε αν ειμαι τυχερος θα ερθει και η απο 20/9 αποσταλλεισα κιθαρουλα μου μεχρι το Φλεβαρη (& αυτη ομηρος στο ιδιο τελωνειο... :cry: )
H κιθαρούλα σου??? :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Εμένα μου ήρθε σήμερα το πακέτο που είχε στείλει (δωρεάν και προς αντικατάσταση του 'χαμένου') ο Stewmac... ημερομηνία αποστολής, 5/12!

¶ντε να δούμε, άλλαξε κάτι...?

Α, ναι, η αξία ήταν 113$ + μεταφορικά και δεν υπήρξαν δασμοί. 8)

Θα βγω off-topic, αν θέλετε γιαουρτώστε με. :oops:

Για ένα ρημαδο φάκελο που περιέχει ένα cd (παραγγελία από το play.com) που να πάω να το ψάξω/διαμαρτυρηθώ; Στην υπηρεσία με τα δέματα στα ΕΛΤΑ; Σταλμένο με απλό ταχυδρομείο και χάνεται δεύτερη φορά (και η πρώτη αποστολή και το προς αντικατάσταση του χαμένου). :evil: :evil: :evil: :evil:

¶λλα 2 cd που είχαν φύγει μαζί του έφτασαν κανονικά (χωρίς ειδοποίηση, απλά τα βρίσκεις στο γραμματοκιβώτιό σου).

:evil: :evil: :evil:

hello! Βασικα σκοπευω να κανω μια αγορα απο ebay και ενω εχω επιμεινει πολυ να μου στειλουν το δεμα με USPS EMS, αυτος επιμενει να μου το στειλει με UPS και μου γραφει:

USPS is NOT the only way that this can be shipped SAFE. UPS Global

Express is the safest.

We will not use USPS and we will not mark the item as a gift so you

avoid import tax.

Also be advised this amp is made for USA voltage

...Τι κανω; Το δεχομαι;;

USPS is NOT the only way that this can be shipped SAFE. UPS Global

Express is the safest.
Ναι πέστου οκ' date=' αλλά να σου αφαιρέσει 120 ευρώ από τον ενισχυτή για να πληρώσεις τα έξοδα εκτελωνισμού που θα ζητήσει η UPS

We will not use USPS and we will not mark the item as a gift so you

avoid import tax.
Kακώς του ζήτησες να το δηλώσει σαν δώρο. Δώρα ξε δώρα όλα φορολογούνται.

Also be advised this amp is made for USA voltage
Αυτό διορθώνεται' date=' με 50 ευρώ αλλάζεις τον μετασχηματιστή.

...Τι κανω; Το δεχομαι;;
Φυσικά και όχι

Θα βγω off-topic' date=' αν θέλετε γιαουρτώστε με. :oops:
Για ένα ρημαδο φάκελο που περιέχει ένα cd (παραγγελία από το play.com) που να πάω να το ψάξω/διαμαρτυρηθώ; Στην υπηρεσία με τα δέματα στα ΕΛΤΑ; Σταλμένο με απλό ταχυδρομείο και χάνεται δεύτερη φορά (και η πρώτη αποστολή και το προς αντικατάσταση του χαμένου). :evil: :evil: :evil: :evil:

¶λλα 2 cd που είχαν φύγει μαζί του έφτασαν κανονικά (χωρίς ειδοποίηση, απλά τα βρίσκεις στο γραμματοκιβώτιό σου).

:evil: :evil: :evil:[/quote']

Ασε τα Ελτα, κάποιος γείτονας σου έχει μακρύ χέρι.....

Δεν του ζζητησα να το δηλωσει δωρο, μονος του πηρε την πρωτοβουλια.Τι σκατα, ποσοστα παιρνουν απ την UPS???

Λογικά έχει κάποια business συμφωνία μαζί της...

UPS, απαπαπαπαπαπα :lol: ΜΑΚΡΙΑ

Θα βγω off-topic' date=' αν θέλετε γιαουρτώστε με. :oops:

:evil: :evil: :evil:[/quote']

Ασε τα Ελτα, κάποιος γείτονας σου έχει μακρύ χέρι.....
Tα άλλα γλίτωσαν, όμως...

Ελπίζω να απλώσει χέρι στις αντικαταβολές, αν είναι κάτι τέτοιο... :evil: :evil: :evil:

...Τι κανω; Το δεχομαι;;
Αν το έχεις ήδη αγοράσει φυσικά και το δέχεσαι. Θα έπρεπε να το έχεις κανονίσει από πριν :( Φυσικά δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αν έχει ήδη κερδίσει το item είναι υποχρέωσή σου να δεχθείς τους όρους του πωλητή όπως αναγράφονται στη σελίδα.

Τώρα αν δεν το έχεις χτυπήσει ακόμα, όχι μην το χτυπήσεις.

Ασε τα Ελτα' date=' κάποιος γείτονας σου έχει μακρύ χέρι.....[/quote']
Tα άλλα γλίτωσαν, όμως...

Ελπίζω να απλώσει χέρι στις αντικαταβολές, αν είναι κάτι τέτοιο... :evil: :evil: :evil:
Μάλλον ο flea έχει δίκιο :( Το έχω πάθει κι εγώ πολλές φορές. Αφού σ'αυτή την κωλοχώρα είμαστε κατακλισμένοι από $#!@! Τι να πεις...! ¶μα τον βρεις τον $@@!$#@! τσάκισέ τον στο ξύλο για μένα!!!! (αν μπορείς :lol: :lol: :lol:)

Εμενα παντως μολις μου ηρθε ενα πακετο με χορδες με ημ/νια αποστολης....30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!! :twisted:
Ευτυχως ηταν D ADDARIO & ετσι δεν σκουριασαν στα αμπαρια του τελωνειου Πειραια!!

Αντε αν ειμαι τυχερος θα ερθει και η απο 20/9 αποσταλλεισα κιθαρουλα μου μεχρι το Φλεβαρη (& αυτη ομηρος στο ιδιο τελωνειο... :cry: )

μα καλα,ποσο τις παιρνετε τις χορδες και τις παραγελνετε απο αμερικη???

Δες μόνος σουwww.webstrings.com :wink:

τι ειναι αυτο?memphis strings?για τις dadario μιλαω :o
Οι D'addario βγαίνουν λίγο πάνω από 2 ευρώ αν τις πάρεις από Αμερική (12άδες αν θυμάμαι καλά).

Παιδιά καλησπέρα !

Μια ερώτηση για να επανέλθουμε στο αρχικο θέμα :

Αν πάει κάποιος από το Τελωνείο Πειραιά υπάρχει περίπτωση να πάρει το δέμα του και να φύγει ή υπάρχουν ουρές ταλαίπωρων ;

Το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Ευχαριστώ

Δες μόνος σουwww.webstrings.com :wink:

τι ειναι αυτο?memphis strings?για τις dadario μιλαω :o
d addario φασών είναι....

λιγο off topick' date=' nevermind...http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=?SKU=GIT0009013-001&ProductUUID=0&JumpTo=OfferList

αξιζει να τον παρω απο ευρώπη;;;;;;[/quote']

Με 1100 ευρώ πέρνεις 3 κανονικούς και ρωτάς αν αξίζει.....?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα