- Πόντοι
- 278
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Ακριβως επειδη ολοι μας μπαινοντας στο ιντερνετ, η κανοντας την πρωτη μας διαδικτυακη συναλλαγη, ξεκινησαμε απο την ιδια αφετηρια μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι εγω, και πιθανολογω ο harilatron και εσυ, διαβασα reviews μαγαζιων σε απειρα sites που υπαρχουν ακριβως για το σκοπο αυτο, διαβασα τα help των paypal, ebay κ.λ.π, εφερα κιθαρα απο Αμερικη το 2002 χωρις να γραψω επιφυλλιδες για την καθυστερηση στο τελωνειο, ενω αλλοι προτιμουν να τα εχουν ολα στο πιατο, αδιαφορωντας για το αν ρωτανε στο σωστο φορουμ, για το αν το θεμα εχει συζητηθει και εξαντληθει. Και εδω που τα λεμε δεν ειναι το οτι ανοιξε ενα επιπλεον θεμα το ενοχλητικο, αλλα η ιδια η νοοτροπια που οδηγει σε αυτο. Εχω δε την αισθηση, αλλα μπορει να κανω και λαθος, οτι αναλογα θεματα και συμπεριφορες παρατηρουνται απο νεοτερα ηλικιακα μελη παροτι θεωρητικα θα επρεπε να ειναι πιο εξοικειωμενα με την τεχνολογια και τον κοσμο του ιντερνετ.alderbody είπε:Εσυ δηλαδη οταν μπηκες για πρωτη φορα στο ιντερνετ και θελησες να κανεις μια αγορα, δεν εψαξες εστω και τα πιο αναξιοπιστα reviews για να εχεις μια ελαχιστη ιδεα?...