Παραγγελια απο dv247

nikos17m

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Για σας παιδια θελω να παραγγηλω απο το συγκεκριμενο online store αλλα δεν ξερω πιος ειναι ο πιο εικονομικος τροπος.Η τραπεζα ξερετε ποσο υπολοιπο κραταει?η παραγγελια μου ειναι στα 790 ευρω περιπου.

Ευχαριστω

Νικος

Το μαγαζι ξερω πως δεν κραταει τπτ και τα μεταφορικα ειναι δωρεαν σε αυτα τα χρηματα εγω ελεγα πως αν στειλω τα χρηματα μεσω τραπεζης οταν η τραπεζα τα αλλαξει σε λιρες τι υπολοιπο θα κρατησουν στα 790 ευρω?

δλδ θα στηλεις εμβαζμα?

εαν ναι.τοτε θα ρωτησεις στην τραπεζα για σηγουρα

μονο στο εμβασμα σου κρατανε υπολοιπο?αν βαλω τα λεφτα σε χρεωστικη θα μου κρατησουν?

Αν δεν κανω λαθος, στην περιπτωση του μαγαζιου αυτου, οπως και να στειλεις-βαλεις τα λεφτα, σε ευρω πληρωνεις. Αλλα το θεμα ειναι οτι η μετατροπη ευρω-λυρας γινεται απο το dv247. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος, απλα πληρωνεις σε ευρω-οχι λυρες-οποτε δεν εχεις να κανεις με conversion. Βεβαια, το ποσο σε ευρω που πληρωνεις γινεται με conversion απο το καταστημα(αμα δεις τη σχεση λιρας-ευρω σε μια τραπεζα ειναι διαφορετικη απο αυτη που χρεωνει το dv...) παντως και παλι συμφερει :)

Ευχομαι να ειναι ετσι οπως τα λες γτ οι τραπεζες δεν κρατανε και λιγο υπολοιπο οποτε τα λεφτα που υποτιθετε κερδιζεις απο το dv247 επηδη ειναι πιο φτηνο τα δινεις στις τραπεζες.

το dv δίνει τις τιμές και σε ευρώ, έχει επιλογή πάνω δεξιά στη σελίδα, δίπλα στο τηλέφωνο  ;)

ναι το ξερω αυτο αλλα μπορεις να πληρωσεις σε ευρω?η απλα η επιλογη ειναι για να βλεπεις ποσο θα σου κοστισει σε ευρω.

προφανώς θα μπορείς, τι διάολο το ψηφίσαμε το μααστριχτ :D

γιατί δε βγάζεις μια προπληρωμένη πιστωτική;

ok νόμιζα ότι θελεις να πληρώσεις με έμβασμα. Αν πας στη σελίδα της πληρωμής, πρέπει να σου πει τι πληρώνεις εκείνη την ώρα σε ευρω. Λογικά τίποτα παραπάνω από το άθροισμα, και από 299 και πάνω τζάμπα αποστολή.

Σε Ευρώ πληρώνεις κανονικά (έκανα παραγγελία λιγες μέρες πριν). Αυτό που σου λέει το dv247 είναι ότι οι τιμές σε Ευρώ που αναγράφονται δίπλα από κάθε προιόν ίσως είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που θα πληρώσεις τελικά. Αυτό εξαρτάται από την τράπεζα στην οποία έχεις βγάλει την κάρτα (αλλάζει δηλαδή λίγο η ισοτιμία μεταξύ Ευρώ-Λίρας, αλλά η διαφορά είναι ανεπαίσθητη)

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα το έβαλα εδώ.

Θα κάνω παραγγελία απο dv247 και έτσι είπα να φτιάξω ένα λογαρισμό και να κάνω ένα δοκιμαστικό.

Επέλεξα ένα προϊόν που κάνει 240€ (όχι λίρες) και πήγα στο καλάθι των αγορών, εκεί είδα οτι δεν χρεώνουν μεταφορικά, είναι όντως έτσι ή θα μου τα χρεώσουν χωρίς να φαίνετε εκεί?

Θα σου τα χρεωσουν πιο μετα.Και σε μενα ετσι εγινε, στην αρχη δεν εδειχνε τπτ και μετα που προχωρουσα στη διαδικασια της πληρωμης μου τα εβαλε (18ευρω ειναι και αν κανεις παραγγελια πανω απο 300 ειναι δωρεαν).

Δηλαδή θα φανεί στο checkout. Απλά μου φάνηκε περίεργο που στο basket έλεγε Shipping cost 0.

ΟΚ σ'ευχαριστώ.

Καθως χαζευα στην εν λογω σελιδα ειδα οτι παιζουν προβληματα με την αποστολη καποιων προιοντων εξαιτιας της χειροτερης κακοκαιριας που ταλαιπωρει την μεγαλη βρετανια τα τελευταια χρονια οποτε μαλλον θα υπαρχουν καθυστερησεις.Προφανως και δεν κανω ως αντι-διαφημιση ουτε προσπαθω να τρομαξω κανεναν απλα το παραθετω ως ενημερωτικη πληροφορια και μονο και μαλιστα το οτι το ανεφερουν σε περιοπτη θεση στην σελιδα τους δειχνει δειγμα επαγγελματισμου.

Αρκετά Αγγλικά e-shops έχουν μια ειδοποίηση στην αρχική σελίδα για πιθανές καθυστερήσεις  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back