α) Focusrite Scarlett 18i8 αλλά αυτό που αναφέρω περί ταυτόχρονης χρήσης συνέβαινε και με την παλιά μου Saffire 6 USB.trolley είπε:Jazzjoker, α) Ποια κάρτα έχεις;, β) Χρησιμοποιείς ASIO mode στο Sonar?
Έλα ρε Νίκο.npap είπε:μια Alesis io|26 που χρησιμοποιώ τελευταία...
βρε μπαγάσα με έκανες να αμφιβάλω δια την πνευματική μου κατάσταση (γήρας γαρ και πρέπει να προσέχομεν) οπότε ξανα σετάρισα την omega στο pc του γραφείου μου... ευτυχώς το alzheimer και να με ψάχνει δεν με βρήκε ακόμα όπως βλέπεις παρακάτω στα screen shots...cos_dr είπε:Στο παραδειγμα του npap δεν ξερω τι να πω. Σε εμενα δεν δουλευει και έχω lexicon την lambda. Ακομα και να ρυθμισω τα windows 7 στο ιδιο bit rate και sample rate με τα προγράμματα.
Στράτο τελικά αδικημένη σειρά καρτών από το "hype"... κι από μένα είχε περάσει απαρατήρητη (κακώς)... μακράν οι μεγαλύτερες δυνατότητες εργονομικά στην τιμή της με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, transparent mic pre και πολύ καλό για τα λεφτά της "αχρωμάτιστο" ήχο στο dac...Έλα ρε Νίκο.
Εγώ έχω την io|14.![]()
To bit depth δεν παίζει ρόλο. Μπορεί να είναι διαφορετικό. Αρκεί το sample rate να είναι το ίδιο.cos_dr είπε:Στις κάρτες που ανέφερε ο jazzjoker υποστηρίζεται το multiclient απο τους drivers τους,
Για να δουλεψει μεταξυ windows και προγραμματων ταυτοχρονα πρεπει να ειναι ρυθμισμένα τα προγράμματα στο ιδιο bit rate και sample rate.
εμενα δυστυχως για ηχους windows, wmp, youtube κλπ δεν δουλευει ανεξαρτητως ρυθμισης και δεν συμβαινει μονο σε εμενα. Επισημα υπάρχουν αυτα που εγραψα, μπορει να συμβαινει σε μερικους για αλλους λογους στη lexicon μου η στο συστημα μου.Jazzjoker είπε:To bit depth δεν παίζει ρόλο. Μπορεί να είναι διαφορετικό. Αρκεί το sample rate να είναι το ίδιο.
Βλέπω ότι τρέχεις το daw στα 48k sample rate. Το default των windows είναι 44.1 (υποθέτω ότι δεν έχεις επέμβει εκεί). Δοκίμασε να βάλεις το daw στα 44.1 επίσης.Jiovani Dalas είπε:Κατι κάνω λάθος λογικα Alpha asio stopped μου λεει
ναι, αλλα ακαδημαϊκα τουλαχιστο γιατι μου αρεσουν τα τεχνικα θεματα, θελω να μαθω τον μηχανισμο. Θα κανω και εγω ξανα πειράματα μολις μπορεσω, θα ξανατσεκαρω τα παντα στο συστημα απο ρυθμισεις.trolley είπε:@cos_dr
Δεν ήταν δυνατόν να σταλεί το προσωπικό μήνυμα στο μέλος 'cos_dr' γιατί η θυρίδα εισερχομένων του είναι γεμάτη!
@cos_dr
Iσχύουν αυτά που έγραψες εσύ, και επειδή ισχύουν, ισχύει και η λύση που πρότεινα εγώ.
Τα άλλα που γράφονται, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να είναι σωστά, παρ' ότι αυτοί που τα γράφουν το κάνουν ειλικρινώς, και επηρρεασμένοι από τη δική τους θετική εμπειρία.
εντάξει τοτε. Τώρα μου βγαίνει η....... εξισωση στη lambdanpap είπε:για να μην υπάρξει παρανόηση να ξεκαθαρίσω σε τι αναφερόμουν, γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν υπήρξα σαφής...
να γίνω σαφής όμως και στο άλλο θέμα... όντως το να τους ζητήσουμε να παράγουν ταυτόχρονα ήχο απλά δεν γίνεται...
το εβαλα 44.1 οπως και τα windows αλλα ακομα stopped μου βγαζειJazzjoker είπε:Βλέπω ότι τρέχεις το daw στα 48k sample rate. Το default των windows είναι 44.1 (υποθέτω ότι δεν έχεις επέμβει εκεί). Δοκίμασε να βάλεις το daw στα 44.1 επίσης.
Για να καταλάβω, το stopped στο βγάζει τη στιγμή που πατάς το play στο youtube π.χ.;Jiovani Dalas είπε:το εβαλα 44.1 οπως και τα windows αλλα ακομα stopped μου βγαζει