Εμένα ρωτάς?aris 17561 είπε:βρε εγω μπορει να την θελω , το μαλλι ποσο θα πηγαινει ειναι το θεμα...
καταστάλαξε τι θές και πάρε τηλ. αλλιως δεν θα μάθεις ποτέ..
Εμένα ρωτάς?aris 17561 είπε:βρε εγω μπορει να την θελω , το μαλλι ποσο θα πηγαινει ειναι το θεμα...
Φιλε μου,τα original floyd rose κατασκευαζονται απο διαφορες εταιρειες και σε διαφορες χωρες,υπαρχουν original floyd rose που φερουν το logo της floyd rose και ειναι κατασκευασμενα στο εργοστασιο της schaller στη γερμανια τα οποια στο εσωτερικο αναφερουν made in germany,υπαρχουν ομως και αυτα που φερουν το logo της schaller τα οποια ειναι και αυτα κατασκευασμενα στο εργοστασιο της schaller στη γερμανια αλλα αναγκαστηκα αναγραφουν οτι ειναι licenced καθως φερουν το logo της schaller και οχι της floyd rose.Πλεον τα περισοτερα original floyd ειναι κορεατικα και κωστιζουν 200 ε ενω τα schaller γερμανικα και κωστιζουν 300 εaris 17561 είπε:αυτο εννοεις ?
http://www.thomann.de/gr/schaller_fr_tremolo_ii.htm
παλι licanced γραφει ρε γ***το... ειναι ψυχολογικο... θελω να λεει floyd rose σκετο... ειμαι λιγο βαρεμενος...
οκ για 300 δεν με βλεπω... το αλλο με τα 200 ειναι καλο η θα εχω προβλημα ? ευχαριστωnexarulhu είπε:Φιλε μου,τα original floyd rose κατασκευαζονται απο διαφορες εταιρειες και σε διαφορες χωρες,υπαρχουν original floyd rose που φερουν το logo της floyd rose και ειναι κατασκευασμενα στο εργοστασιο της schaller στη γερμανια τα οποια στο εσωτερικο αναφερουν made in germany,υπαρχουν ομως και αυτα που φερουν το logo της schaller τα οποια ειναι και αυτα κατασκευασμενα στο εργοστασιο της schaller στη γερμανια αλλα αναγκαστηκα αναγραφουν οτι ειναι licenced καθως φερουν το logo της schaller και οχι της floyd rose.Πλεον τα περισοτερα original floyd ειναι κορεατικα και κωστιζουν 200 ε ενω τα schaller γερμανικα και κωστιζουν 300 ε
Να σου πω την αληθεια δε το ξερω...ο ΕΙΔΙΚΟΣ σε κατι τετοια ειναι ο Kostas-5150...Απο εκεινον τα εχω μαθει κι εγω...
Το στοκ τρεμολο "χανει" και θες να το αλλαξεις?
Εγω και στις δυο καστομ κιθαρες μου χρησιμοποιω οχι το οριτζιναλ αλλα το "ping" floyd rose που ειναι ουσιαστικα το τοτε Ιαπωνικο...θα σου το προτεινω γιατι τα δικα μου δεν χανουν αρκει να ρυθμιστουν σωστα...
Το προβλημα με τα Liscenced ειναι πως το υλικο φθειρεται ειδικα εκει που πιανουν οι δυο βιδες και γι'αυτο χανουν...
Απο κει και περα αν ξερεις να το ρυθμιζεις δεν εχεις προβλημα...ουτε με τα liscenced...αρκει να μην εχουν φαγωθει τα knives...
Αυτο με τα 200 euros καλο ειναι (αφου μιλαμε για original floyd rose),αλλα αυτο της schaller ειναι κορυφαιο !aris 17561 είπε:οκ για 300 δεν με βλεπω... το αλλο με τα 200 ειναι καλο η θα εχω προβλημα ? ευχαριστω
ευχαριστω πολυ... σκεφτομουν ομως αφου μπηκα που μπηκα στην διαδικασια να επαιρνα κατι σε λαμπα... να παρω κι εγω εναν λαμπατο καποια στιγμη...blackie είπε:http://www.thomann.de/gr/tech_21_psa1.htm]http://www.thomann.de
Και η τρανζιστορ λυση...
Εξαιρετικα αποτελεσματα...
Απο που βγήκε το συμπερασμα για τους Bugera?απο τους youtubades και τους κατι ακουσα καπου στο Texas??Μάλλον εχεις σκαλωμα εσυ με το Logo και ΟΧΙ με τον ηχο..Παρε blackstar ht5 για το σπιτι ή Bugera 6260 για ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΕΛΟΣaris 17561 είπε:παρολυτα ειμαι παραπανω απο ανοιχτος σε προτασεις για ενυσχητες... αν δειτε ( δεν ξερω αν γινεται) το αμεσως προηγουμενο θεμα το οποιο ειχα ανοιξει ειχε σχεση με αγορα ενυσχητη... ετσι βγηκε και ο ορος χαιτ γκειν για καποιος που μπορει να το παρακολουθησανε το θεμα....
το θεμα ειναι οτι με 600 ευρω εκτος απο τους bugera δεν βρικα με τιποτε αλλο καλυτερο... οι μπουγκερα ειναι πολυ καλοι ηχιτικα και ακουσα και εναν προσφατα στον καγμακη και μου αρεσε , ομως εχουν προβληματα με την αξιοπιστια τους απο οτι βγηκε σαν συμπερασμα οποτε δεν θα ηθελα να δωσω 600 ευρω και να μπω σε περιπετιες .η αμεσως επομενη λυση που βρεθηκε ειναι ο 6505 ο οποιος ομως ξεφευγει κατα πολυ μαζι με τις καμπινες... οποτε ? τι αλλο ? επειδη οπως καταλαβατε ειμαι λιγο βαρεμενος θα ηθελα και αυτο που θα παρω να ειναι μια ευρεως καλη λυση και οχι κατι ιδιαιτερα ψαγμενο που θα το λεω και θα με κοιτανε οι αλλοι σαν ηλιθιοι...ειπαμε αγαπατε τον συμφοροουμητη σας με τα ελατωματα του... το βαρεμα ειναι βαρεμα... ???
τωρα κατι λυσεις του τυπου tiny terror απο το youtube τουλαχιστον το γκειν δεν μου φτανει ουτε για ζητω...επισης μια παρομια υποψια εχω και για τον engl screamer... νομιζω δεν ειμαι σιγουρος ομως...
ειναι και δυσκολο να τους βρεις καπου να τους ακουσεις ολους αυτους... ας πουμε το γκαζι απο τους line 6 μου αρεσει... αλλα ενας λαμπατος που εχει ο τομαν και τον εχω θεσει στο τραπεζι 2-3 φορες εχει περασει ετσι... ισως κανενας απο εδω να μην τον εχει για να βοηθησει... τεσπα... ειμαι ανοιχρος στο θεμα ενυσχητη.. πειτε μου... κεφαλι καλυτερα να το παιρνω και μαζι...