Paparizou vs Nestoras

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Θέλω να επισημανθούν οι ομοιότητες.

Υ.Γ. Το δικό μας είναι metaγενέστερον.

10450603_684666918276000_7311538783209475320_n.jpg

Δεν ξερω pro,meta η τι αλλο αλλα ομιλουμε για μεγαλες στιγμες!! :o :o ;D

Kαι αν προσεξει κανεις καλυτερα φαινεται σα να ζητησε η Παπαριζου τη φωτο

με τον σταρ αφου εχει παρει το αυτογραφο της. ;D

gvour είπε:
Kαι αν προσεξει κανεις καλυτερα φαινεται σα να ζητησε η Παπαριζου τη φωτο με τον σταρ αφου εχει παρει το αυτογραφο της. ;D
Αν το θρεντ δεν ειχε τιτλο "Paparizou vs Nestoras" ολοι θα ρωταγαν "ποια ειναι αυτη διπλα στον Νεστορα?" :P

Επίκειται συνεργασία μήπως;

Εγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ των μάνατζερ;

Βρέθηκε κοινός ελεύθερος χρόνος για τουρνέ;

Παρακαλώ ενημέρωσε τους φαν για τις αποκλειστικές, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.  ;)

Κρατάω την ανάσα μου! :D

τι νταρντανογυναικο ειναι αυτη η Ελενα! Τουμπανακι λεμε!!!! και καθεται με σεβασμο απεναντι στον καλιτεχνη!

kkmspm είπε:
τι νταρντανοφυναικο ειναι αυτη η Ελενα! Τουμπανακι λεμε!!!!
Μα και ο Νεστορας ειναι τουμπανιστής! Κάθε φορά που πάμε να τον ακούσουμε...τούμπανο τον εχει τον ενισχυτή και τα αυτιά μας! ;)

yameth είπε:
Επίκειται συνεργασία μήπως;

Εγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ των μάνατζερ;

Βρέθηκε κοινός ελεύθερος χρόνος για τουρνέ;

Παρακαλώ ενημέρωσε τους φαν για τις αποκλειστικές, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.  ;)

Κρατάω την ανάσα μου! :D
Νομίζω θα παίξει ρόλο ο σουηδικός παράγων              ;D ;D ;D

Καταγγέλω τον δόλιο, παράνομο και καταχρηστικό τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να ξεγελάσει το έτερο φύλο ο, κατά τα άλλα φίλος και συνοδοιπόρος, Νέστορας, επικαλούμενος μέσω της μπλουζός του (γενική (καθ.) της μπλούζας) προσλαμβάνουσες που έχουν χαράξει όμορφες στιγμές στο θυμικό των θηλυκών.

Πολύ low φίλτατε. Κοντά στα 41Hz (μιας και είναι μόνο τετράχορδα).

Βλέπω αφήσαμε κοιλίτσα....

Έτσι Ελενίτσα;

Καλααααα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kkmspm είπε:
τι νταρντανογυναικο ειναι αυτη η Ελενα! Τουμπανακι λεμε!!!! και καθεται με σεβασμο απεναντι στον καλιτεχνη!
Θα ελεγα και αλλα,αλλά ας το αφήσω καλυτερα.Οντως τουμπανο το Ελενακι.

We discussed the possibility of co-operation in the next Eurovision Contest. We 're gonna sing together. I said to her that the backing group will be a Noiz allstar band. Please send your applications. Previous participation in the Eurovision song contest will be considered as an asset.

Nestoras είπε:
Previous participation in the Eurovision song contest will be considered as an asset.
Καπαρωμένες οι θέσεις από τώρα δηλαδή για Yameth και Τέρρυ, δεν μας παίρνει...  ;D

A very exciting proposal sir!

Η δε πρόταση σας μας τιμά σαν ιστΙοσελίδα και φανατικούς φαν σας.

Sorry for the greeklish, but I'm abroad.

Pera apo th plaka, h Elena einai poly eyharisth gelasth kai filiki. Kai fysika 2 Klaseis panw apo olous tous tragoydistes/ries pou eida edo.  ;)

Αντε παλι σουφεξε Νεστορα!!Μετα απο τοσο φροντιστηριο που σου εχω κανει βλεπω οτι τα πας καλα> ;D ;D ;D ;D

Η Ελενα δεν ειναι ''τουμπανο'' Γυναικαρα ειναι !!!!!!!!!!!!!

audiokostas είπε:
Καταγγέλω τον δόλιο, παράνομο και καταχρηστικό τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να ξεγελάσει το έτερο φύλο ο, κατά τα άλλα φίλος και συνοδοιπόρος, Νέστορας, επικαλούμενος μέσω της μπλουζός του (γενική (καθ.) της μπλούζας) προσλαμβάνουσες που έχουν χαράξει όμορφες στιγμές στο θυμικό των θηλυκών.

Πολύ low φίλτατε. Κοντά στα 41Hz (μιας και είναι μόνο τετράχορδα).
Either your eyesight is excellent, or you have seen this t-shirt before. ;)

Η Ελενα δεν ειναι ''τουμπανο'' Γυναικαρα ειναι !!!!!!!!!!!!!
;)

Περίεργη σύμπτωση : μόλις έλαβα ειδοποίηση ότι η Παπαρίζου έχει επίσημο κανάλι στο Instagram.

http://instagram.com/helenapaparizouofficial

Νέστορα δεν είδα, αλλά είδα πολύ περισσότερη Παπαρίζου, και προτείνω ανεπιφύλακτα την εμπειρία.

:) :) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back