Το Fusion το δοκίμασα πριν από κανα μηνα στην αντιπροσωπεια

πολύ καλές εντυπώσεις 8)
Την ίδια μέρα δοκίμασα και το TR' date=' και απογοητεύτηκα πλήρως.
Σε σχέση με το τρίνιτυ το ρακ που έχω, ήταν κατηγορίες πίσω σε θέμα ποιότητας ήχου.
Με 300 ευρώ, αλλάζεις κατηγορία.
Αν μπορέσεις πήγαινε για το fusion, είναι πολύ καλό.
Αν δεν τα καταφέρεις για το fusion

το MO6 μου φάνηκε αρκετά καλό (για ΜΜ6 δεν μπορώ να κρίνω, αφού δεν το'χω δοκιμάσει).[/quote']
Για πες λίγο περισσότερα ρε Pepe να με διαφωτήσεις γιατί αρχίζω να καταλήγω κάπου και θέλω να ξέρω τι να προσέξω όταν θα πάω να τα δω από κοντά.
Σχετικά με τον ήχο του Trinity, είναι η διαφορά της AI synthesis που έχει από την HI synthesis που έχουν τα Triton/TR. Βγάζει όγκο και δύναμη η παλιά αλλά δεν μου κάθεται πολύ καλά στη μίξη ρε γ@μώτη, το έχω νιώσει με το Trinity που είχα κι εγώ αλλά και με το M1 ακόμα! Αν πάω για Korg θα χτυπήσω πιθανότατα το X-50, το TR δεν αξίζει από τη στιγμή που στα ίδια λεφτά παίρνεις το MO6 που είναι καλύτερο από το λίγο που έχω ακούσει και τα δύο. Είναι και το Fusion λίγο πιο πάνω και αν φτάσω στα 1000, θα ρίξω άλλα λίγα να το πάρω το ρημάδι!
Όσο για το MM6, διάβασα πράγματα που μου φάνηκαν ωραία όπως πολλοί ήχοι από τα Motif, 8-track sequencer (δε με καίει κιόλας αυτό), USB data port αλλά και πράγματα που δε μου άρεσαν όπως 32 νότες πολυφωνία, καμία δυνατότητα editing στα presets, πολύ περιορισμένα πράγματα για user banks και τέτοια. Πολύ πετσόκομμα έπεσε σε αυτούς τους τομείς... :?