- Πόντοι
- 218
PRS MT 15 - https://www.prsguitars.com/index.php/amplifiers/model/mt_15_2019
συνεχίζω δυναμικά αύριο...
συνεχίζω δυναμικά αύριο...
Πολύ ωραίο θέμα, κρίμα που δεν έχει συμμετοχή.
Έχω παίξει σχεδόν με όλους αυτούς τους ενισχυτές και για όλους ισχύει το ίδιο πράγμα more or less. Κανείς τους δεν παίζει καλά σε εντάσεις τηλεόρασης. Μιλάμε για high gain κεφάλια που παίρνουν το drive από τον ίδιο τον ενισχυτή και όχι από πετάλια.
Είτε θα ξυρίζουν τα ψιλά λόγω speakers που δεν τροφοδοτούνται αρκετά, είτε θα ακούγονται 2D, είτε θα είναι αναιμικοί.
Οπότε ο εμπορικός τους σκοπός, δηλαδή να είναι κυρίως bedroom amps, έχει αποτύχει. Κατά τη γνώμη μου παταγωδώς. Ακόμα και high end μοντέλα όπως της Victory (είχα το Kraken), ήταν αρκετά απογοητευτικά σε low watt mode.
Οι μόνοι ενισχυτές που έχω παίξει και διατηρούν τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια ποιότητα σε όλα τα watt modes είναι του Friedman. Αλλά εκεί οι τιμές ξεφεύγουν πάααρα πολύ.
Καλησπέρα ρε Bill φιλαράκιμόνοι ενισχυτές που έχω παίξει και διατηρούν τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια ποιότητα σε όλα τα watt modes είναι του Friedman. Αλλά εκεί οι τιμές ξεφεύγουν πάααρα πολύ.
Καλησπέρα ρε Bill φιλαράκι
Έχεις παίξει / τεσταρει τον Jerry Cantrell της Friedman μήπως;;
Αν και ευχαριστημένος με τον victory σε χαμηλές εντάσεις για έναν Friedman ίσως έκανα μια αλλαγή
Νομίζω η χρήση των lbx είναι περισσότερο για μικρές μπάντες που ταξιδεύουν ( 99% με δικά τους έξοδα ) και λόγω μεγέθους βολεύει να τους κουβαλάς μαζί σου