Καλα αυτο ειναι σιγουρο ...gdevelek είπε:πράγματι
...έχω χεστεί στα φράγκα... σας γράφω από τις Μαλδίβες....Superfunk είπε:...μονο καμμια συμβουλη για το δολλαριο στον Κυναιγυρο δινω...και ειναι σχεδον παντα σωστη..κι ας γκρινιαζει για πενταροδεκαρες.... ;D)
Toυ Νικόλα πάντως...πιό πολύ τον πονάει εάν του φάς το φαϊ του...το έκανα την τελευταία φοράSuperfunk είπε:......δηλ.εσυ οταν εχει διαφορες με καποιον και τον συναντας απο κοντα για να λυσετε τις διαφορες σας παιζεις κλωτσομπουνιδια?
Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι η καπιταλιστικη μου αντεθνικη συνειδηση που δεν με αφηνει να περασω μια μερα χωρις να σκεφτομαι το χρημα.... ;D....(gone w/ the wind σου λεω..... ;D).....ασε που το χρειαζομαι για να πληρωνω τα μαθηματα καρατε και κλωτσομπουνιδιου..... :"Frankly my dear, I don't give a damn" και όχι dime.
Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες...πρώτα από όλα τότε, δεν τις έλεγαν Πανελλήνιες...αλλά δεν θυμάμαι πως τις έλεγαν.Jazzjoker είπε:Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες; Έδωσα μια φορά νομίζοντας ότι θέλω να γίνω γιατρός.
Νίκο, έγραψες απρεπέστατους χαρακτηρισμούς, προσπάθησες να τους γυρίσεις στο αστείο (αυτή τη φορά δεν πολυπέτυχε) και συν τοις άλλοις σόρυ που θα στο πω εντελώς χύμα αλλά λέγοντας συνεχώς τα ίδια και τα ίδια επί σειρά ετών σε ένα σημείο που δεν έχουν θέση (μουσικό φόρουμ) βάσει των κανονισμών, ακούγεσαι πια σαν broken record και με αυτό τον τρόπο χάνεις όλο και περισσότερη από την αξιοπιστία σου, κάτι που φυσικά δεν θα έπρεπε να γίνεται γιατί είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος.Superfunk είπε:Δυστυχως με σοφιστιες του πρωκτου δεν με πειθεις για τις...αγαθες σου προθεσεις...
Εισαγωγικές.marathon είπε:Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες...πρώτα από όλα τότε, δεν τις έλεγαν Πανελλήνιες...αλλά δεν θυμάμαι πως τις έλεγαν.
...όλο κρυάδες....το 77 έδωσα σαν παιδί και εγώ....RayDTutto είπε:Εισαγωγικές.
Αλλά εσύ μήπως ήσουν νωρίτερα, τότε που δίνανε στο κρυφό σχολειό; Για τότε, δεν ξέρω.![]()
![]()
απλα επεστρεψα την πρωτοφανη προσβολη που μου εγινε....έγραψες απρεπέστατους χαρακτηρισμούς
δεν προσπαθησα να γυρισω τιποτα σε...αστειο.....αστειος ειναι ο τροπος που καποιοι γυρισαν την κουβεντα σε βαρος μου με αναφορες σε μονομαχιες,κλωτσομπουνιδια και αλλα τετοια φαιδρα....απλα ξερεις ,μια και με εχεις γνωρισει απο κοντα ,οτι στη ΒΛΑΚΕΙΑ απαντω με το χιουμορ (και οχι με κλωτσοπατιναδες...)προσπάθησες να τους γυρίσεις στο αστείο
βάσει των κανονισμών απαγορευονται και οι προσωπικες επιθεσεις,μια και ο κανονισμος δεν με προστατευει απο αυτες..προστατευω εγω τον εαυτο μου.βάσει των κανονισμών
Superfunk είπε:Αλλοιως αν εχεις προβλημα..καβαλα το ποδηλατακι σου και ελα να τα βρουμε απο ΚΟΝΤΑ.
Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες....
Ρε συ Nick telecaster (o telecaster Nick είναι άλλος ;D) για τι σου την λένε όλοι ρε φίλε ;Superfunk είπε:...προστατευω εγω τον εαυτο μου.