Μπορείς να πάρες ακουστικά κλειστού τύπου που απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους, να μην τα συνδέσεις πουθενά και να τα φορέσεις.... στο παιδάκι.kontras είπε:Ψιλομονόδρομο το κόβω το ακουστικάκι. ...
Συμφωνώ αλλά δεν πρέπει τα αυτιά των παιδιών να εκτίθενται σε εντάσεις λαμπάτου, ακόμα και αν τους αρέσει (που τους αρέσει δηλαδή ;D)blues power είπε:...Νομίζω οτι τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις.
Ελα ντε..και εγω ντραμερ με 2 μωρα παιδια...Εννοειτε μονο στουντιο πλεον...chembeast είπε:Tι να πούμε και εμείς που παίζουμε τύμπανα? :'(
εγω παντως πήρα στην γυναίκα μου διαδρομο γυμναστικής και βρήκα την ησυχία μου.. 8) 8) 8)Kostas-5150 είπε:Να'χαν και οι γυναικες χομπι...
Δεν είναι καλό. Τσάμπα τρέξιμο, τρέχει 2 ώρες κ πάλι μέσα στα πόδια σου την έχεις ;D ;D ;D ;D ;Diliasbass είπε:εγω παντως πήρα στην γυναίκα μου διαδρομο γυμναστικής και βρήκα την ησυχία μου.. 8) 8) 8)
Σε νοιωθω..(ελπιζω να μην βλεπει..)harilatron είπε:Διάδρομο γυμναστικής? Αυτό είναι χόμπυ για χάμστερ. ;D
Εγώ προσπαθώ να την πείσω ότι καλύτερο χόμπυ από το πλύσιμο των αυτοκινητων (μέσα-έξω) είναι μόνο το σιδέρωμα.
Έεεετσι...ευτυχώς που η γυναίκα μου είναι και αυτή μουσικός και με καταλαβαίνει απόλυτα...Kostas-5150 είπε:Τα βολευεις ολα εαν θες..στελνεις την γυναικα καμια βολτα "κουκλα μου παρε την μικρη και πηγαιντε μια βολτα στο mall" Η την στελνεις για καφε με καμια φιλη και το παιδι στην μανα της για κανα 2ωρο,