- Πόντοι
- 938
Βάλε κι εσύ ένα περουκίνι σαν αυτόν και μπορεί να βγεις Δήμαρχος στον Δήμο σου. ?Δεν τον ψήφισα. Είμαι δημότης αλλού. ?
Βάλε κι εσύ ένα περουκίνι σαν αυτόν και μπορεί να βγεις Δήμαρχος στον Δήμο σου. ?Δεν τον ψήφισα. Είμαι δημότης αλλού. ?
Θα μπορούσα να βγω. Ήταν η οικογένεια μου στο δημοτικό συμβούλιο εκεί. Έχω όνομα. Αλλα σε τρώει το άγχος. Αργότερα, βλέπουμε. Τώρα ασχολούμαι με άλλα, τα εργασιακά. Τα δημοτικά και τα βουλευτικά... Θα δούμε. Χρόνια.... Έεεεχουμε ?Βάλε κι εσύ ένα περουκίνι σαν αυτόν και μπορεί να βγεις Δήμαρχος στον Δήμο σου. ?
Εγώ δε θα πιω πολλές γιατί δεν έχω πολλά λεφτά μαζί μου και το πρωί σηκώνομαι νωρίς και οδηγω και μηχανή στο γυρισμό και δε θέλω να είμαι ζαβλακωμένος?"Πάμε για μπύρες;" ο τίτλος.
Δηλαδής από ΠΟΣΕΣ θα πιείτε ο καθείς; ?
Πόσο πάει μια μπύρα έξω το 2024;Εγώ δε θα πιω πολλές γιατί δεν έχω πολλά λεφτά μαζί μου και το πρωί σηκώνομαι νωρίς και οδηγω και μηχανή στο γυρισμό και δε θέλω να είμαι ζαβλακωμένος?
Εξαρτάται που θα την πιεις. Από 5-9 ευρώ στα λαϊκά μαγαζιά.Πόσο πάει μια μπύρα έξω το 2024;
Nobody cares, bro! ?Έτσι, λοιπόν η γραφή μπίρα θεωρείται η σωστή ενώ η γραφή μπύρα είναι λάθος.
Αίτση οινε! Τη μας νηάζοι πος γράφαιτε η μπίρα?Οι άνθρωποι πάνε να τις πιούνε όχι να τις γράψουνε
Ότι απλοποιείται στην ορθογραφία καλό είναι τελικά... βοηθάει να μην έχουμε τέτοια φαινόμεναΑίτση οινε! Τη μας νηάζοι πος γράφαιτε η μπίρα?
Ότι απλοποιείται, κατακτιέται. ?Ότι απλοποιείται στην ορθογραφία καλό είναι τελικά... βοηθάει να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα
Δεν έχεις άδικο αλλά είναι και λίγο κόμπλεξ κατωτερότητας η εξεζητημένη ορθογραφίαΌτι απλοποιείται, κατακτιέται. ?
τι ώρα, ξέρουμε. Τι να κάνω? ώΡα πότε είναι|? τι είπαν?Δεν έχεις άδικο αλλά είναι και λίγο κόμπλεξ κατωτερότητας η εξεζητημένη ορθογραφία
8 είπαν, ως και εγώ που δεν θα έρθω το κατάλαβατι ώρα, ξέρουμε. Τι να κάνω? ώΡα πότε είναι|? τι είπαν?
Δηλαδή 20.00 έτσι. Κατάλαβα. Οκ.8 είπαν, ως και εγώ που δεν θα έρθω το κατάλαβα