Πάμε για μπύρα;

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Λέω να το προτείνω μπας και πούμε καμια μπούρδα να γελάσουμε.

Λέω επίσης για την Παρασκευή 22/4 για να 'χουμε να το χωνέψουμε.

Τίποτα το επίσημο. Dress code σορτσάκι, παντόφλα Φονσέκα. Τα γνωστά.

Μήπως να το κάναμε και σε μικρό αλλά ζωντανό μπαράκι στην Φωκίωνος;

Το 2008 έγινα μέλλος στο φόρουμ και τελικά κανονίστηκε για μπυροποσία από τον Ιάσωνα...

Πλέον, πάλι στα ξένα, δε θα μπορέσω να παρεβρεθώ, αν και ΠΟΛΥ θα το ήθελα.

Να περάσετε καλά και το καλοκαίρι ξανακάντε κάτι, μπας και μπορέσω (αν και δύσκολο πλέον)... :)

Ναι, ναι! Σούπερ! Πάμε!

Σωστος ο ενικος, απο τη δεύτερη μπυρα κ μετα εχει σοδα, αμιτα, καφε γιατι τα αλκοτεστ χτυπάνε :-)

Μιας και θα ναι σχεδόν καλοκαίρι, γιατι μέσα και οχι έξω καπου;

Σκέφτομαι την "Τρύπα" που είναι ιδανική μέσα - έξω.

αντε, παμε να πιούμε καμμια μπύρα.

AuditoryDriving είπε:
κατα βάθος ελπίζεις ότι θα υπάρχει κλήρωση... :)
γιατί οχι? Να "κληρώσουμε" (χαχαχαχαχχα) και το komplete kontrol ή το maschine studio καλύτερα.

cos_dr είπε:
γιατί οχι? Να "κληρώσουμε" (χαχαχαχαχχα) και το komplete kontrol ή το maschine studio καλύτερα.
Κώστα φέρε το φορτηγό που σου λέω, θα κληρώσουμε ένα Steinway grand piano λαίμαι  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Κώστα φέρε το φορτηγό που σου λέω, θα κληρώσουμε ένα Steinway grand piano λαίμαι  ;D
Μπα, θα μου πιανει χωρο στο σαλόνι. Πιανο έχουμε. Καμμια ψηφιακούρα να διασκεδάσουμε τη φτώχια μας :-)

Λοιπόν, την Παρασκευή στην Τρύπα που βρίσκεται στην Φωκίωνος Νέγρη 49, (2 τετράγωνα απο την πλατεία Κυψέλης) γύρω στις 9μ.μ.  θα είμαι για καμια μπύρα μπας και δούμε κανα φιλαράκι απο κοντά. Τα ποτά είναι σε λογικά πλαίσια τιμών. Μπυρα απο 3,5 ευρώ, ποτό 5 και καφέδες 1,5.

Τι λέτε;

Ε, όχι ρε μάγκες! Δε φτάνει που εμείς από τα ξένα δεν μπορούμε να'ρθουμε, το κάνετε και στη παλιά, "φοιτητική" μου γειτονιά, Φωκίωνος... Τις αναμνήσεις μου, μέσα...

yameth είπε:
Λοιπόν, την Παρασκευή στην Τρύπα που βρίσκεται στην Φωκίωνος Νέγρη 49, (2 τετράγωνα απο την πλατεία Κυψέλης) γύρω στις 9μ.μ.  θα είμαι για καμια μπύρα μπας και δούμε κανα φιλαράκι απο κοντά. Τα ποτά είναι σε λογικά πλαίσια τιμών. Μπυρα απο 3,5 ευρώ, ποτό 5 και καφέδες 1,5.

Τι λέτε;
Δεν θα μπορέσω..... σόρρυ.

Να περάστε υπέροχα.

audiokostas είπε:
Δεν θα μπορέσω..... σόρρυ.

Να περάστε υπέροχα.
Θα λήψεις.

yameth είπε:
Θα λήψεις.
Σε ευχαριστώ.

Και η noizoπαρέα μου χει λείψει πολύ ....

Δυστυχώς όμως, ανωτέρα βία....

Oh well..

Next time.

Λοιπόν θα είμαι εκεί. Σοβαρός και βαρύς. Ελπίζω σε live σύνδεση με λήψεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back