Δυστυχως Λαμπρο εγω ειμαι υπευθυνος για την αρνηση της Μαριανας!!!Εγω σε πηρα στο λαιμο μου παλικαρι μου!!lambrosgg είπε:Τώρα με πλήγωσες θανάσιμα. Θα πάω να πέσω απο το μπαλκόνι.μπιχ δε μπορώ
Διαθήκη:
Στον trigga αφήνω την κιθάρα με τους EMG μπάς και γίνει άνθρωπος + τo pc μου.
Στον Vartani αφήνω τον υπόλοιπο μου εξοπλισμό.
Τα υπόλοιπα να μπουν σε πλειστηριασμό και τα έσοδα να διατεθούν για την ανάπτυξη του noiz.
Αντίος μουτσάτσος.
Στο Άγιο Τουμπάι (Ντουμπάι δηλαδή).trigga είπε:Πήρες απόφαση τελικά?Το εγκαταλείπεις το νόιζ?Πάς Τουμπάϊ ή Αγιο Όρος?
Πόσο σίγουρος είσαι ότι σε αυτό το thread συμμετείχαν μόνο λογικά όντα;animae είπε:5. Εχοντας αυτα στο νου του καποιος και με την προυποθεση ότι συνομιλει με ΛΟΓΙΚΑ οντα, πως έιναι δυνατον να φτάσει αυτό το θέμα 9 σελιδες?
Δεν ευθύνομαι εγώ γι αυτό. Εγώ ανέβασα ένα κλιπ. Οι σχετικοί σχολιασμοί και κουβέντα ξεκίνησαν απο αλλού.animae είπε:2. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να συζητηθει εδώ. Είναι θέμα για το περι ανέμων. Εδω παρουσιάζουμε τις μουσικές μας ιδέες και όσοι θέλουν, ζητάνε και βοήθεια. Οταν γίνει σπλιτ λοιπόν και παει στο περι ανεμων, τα λέμε από κει για αυτό το θέμα. Είναι κρίμα να αναλωνόμαστε σε τέτοιες κουβέντες όταν άλλοι παραθέτουν τις ιδέες τους και περιμένουν μια βοηθεια από τους γνώστες.
Τόσο σίγουρος είσαι ότι θα άνοιγε πατσατζίτζιδικο; Στο χει πει η ίδια ή κάποιος από το στενό οικογενειακό της κύκλο;Wow! είπε:Αυτό είναι το πρόβλημα : ότι ένα άτομο που ευχαρίστως ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ θα άνοιγε πατσατζίδικο αν υπήρχε η ξεκάθαρη υπόσχεση για μεγαλύτερα οικονομικά κέρδη, προσπαθεί (εδώ και δεκαετίες) να πείσει ότι είναι κάτι άλλο. Ε, δεν είναι - πως να το κάνουμε;
??? ??? ??? ??? (χωρίς να διαφωνώ μαζί σου στα υπόλοιπα. Και πολλές κιόλας;; )wasted είπε:τόσα χρόνια έχει παρουσιάσει πολλές σημαντικές δουλειές που χαρακτηρίζουν την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
Μα, εσένα δηλαδή ποιος σου είπε ότι ΔΕΝ θα το έκανε; Η ίδια ή κάποιος από το στενό οικογενειακό της κύκλο; Μπααα... απλά δεν ανέχεσαι αυτή τη δήλωση εκ' μέρους μου επειδή προφανώς τη θαυμάζεις, όχι επειδή υπάρχει οποιοδήποτε τεκμήριο πως είναι λανθασμένη.wasted είπε:Τόσο σίγουρος είσαι ότι θα άνοιγε πατσατζίτζιδικο; Στο χει πει η ίδια ή κάποιος από το στενό οικογενειακό της κύκλο;
Μάλλον ξεχνάς ποιος βγάζει χρήματα από μία τέτοια συζήτηση: όχι εγώ, αλλά η Πρωτοψάλτη. Εκεί μέτρα πόσοι έχουν τσιμπήσει, από τη δεκαετία του 80 και εντεύθεν. Εγώ δεν είμαι στις show business. Για το ότι έχω το θάρρος ή το θράσος να λέω τη γνώμη μου, μόνο καρπαζιές εισπράττω.Μπααα.... Άλλη μια φορά επιδεικνύεις εφετζίδικια κακία... Να δω πόσοι θα τσιμπήσουν... Ο πρώτος ήδη...
Βεβαίως την χαρακτηρίζουν - γι' αυτό είναι έτσι όπως είναι. Δεν ξέρω γιατί η ίδια δεν τιμά την... ιστορία της, έχοντάς το ρίξει στις διασκευές ξένου ρεπερτορίου τρίτης κλάσης, αλλά φαντάζομαι θα το έχει εξηγήσει σε κάποια συνέντευξη που δεν διάβασα.Είπαμε να κάνουμε πλάκα στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά ας παραδεχθούμε ότι η Πρωτοψάλτη και φωνάρα έχει και τόσα χρόνια έχει παρουσιάσει πολλές σημαντικές δουλειές που χαρακτηρίζουν την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
Μη σου πω, ν'άλλαζες και το ραδιόφωνο μηπως καλού κακού?.. 8) ;DWow! είπε:Εγώ πάντως (σοβαρά στο λέω) είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που όταν τη πετυχαίνω στο ραδιόφωνο αλλάζω σταθμό αμέσως.
Συγνώμη, αλλά χωρίς να διαφωνώ με τα υπόλοιπα που λες, καταλαβαίνεις ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ έτσι; Όταν λέω "ο Wow! είναι κλέφτης" και μου λέει κάποιος "και πού το ξέρεις ότι είναι;" προφανώς ΔΕ μπορώ να απαντήσω "εσύ πού ξέρεις ότι δεν είναι;". Έλεος δηλαδή, και μαθηματικά ξέρουμε και λογική διαθέτουμε. Όταν λες κάτι για γεγονός καλό είναι να έχεις επιχειρήματα, αν όχι αποδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, η μη απόδειξη του αντίθετου δεν είναι απόδειξη αυτού που λες. Έλεος δηλαδή, πραγματικά.Wow! είπε:Μα, εσένα δηλαδή ποιος σου είπε ότι ΔΕΝ θα το έκανε;Τόσο σίγουρος είσαι ότι θα άνοιγε πατσατζίτζιδικο; Στο χει πει η ίδια ή κάποιος από το στενό οικογενειακό της κύκλο;