Παμε πακετο-συναντηση μετά δακρύων (blue-lakewood)

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Συνηθως δεν ποσταρω καθε φορα που αγοραζω κατι καινουριο,αλλα αυτη τη φορα εχω χαρει απεριόριστα με τη νεα μου αγορά,τοσο που καταλαβα γιατι το κανουν πολλοι εδω, αναφεροντας τη φραση "να μοιραστω τη χαρα μου " . :)

Οι ακουστικές κιθάρες θέλουν χρόνο για να τις καταλάβεις,να τις ακουσεις σε διαφορετικούς χώρους,ήσυχα,με διαφορετικά όργανα,σε όλα τα παικτικά στυλ που διαθέτεις σαν κιθαρίστας κλπ.Εχω ξαναπαιξει με παρομοιας κατηγορίας όργανα αλλά ποτέ στις κατάλληλες συνθήκες.Μετα απο 3 μερες συγκατοίκησης με τη συγκεκριμένη,νιωθω πραγματικά "ευτυχής κάτοχός της".Εχει ολα οσα απαιτώ από μια dreadnought ακουστική : ποιότητα ,χαρακτήρα, απλότητα στην ομορφιά της. Για τον ήχο δεν θα μιλήσω , θα ακολουθησουν κλιπς οταν βρω λιγο χρόνο και καποιο αξιοπρεπες μικρόφωνο.

YΓ.το θεμα δεν εχει λογο υπαρξης,απλα ηθελα να τα πω καπου και εχω ξεχασει τον κωδικο μου απο το forum του cosmopolitan

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ

Οσο για την κιθαρα, ευελπιστω οτι θα την ακουσω και χωρις μικροφωνο !

YΓ.το θεμα δεν εχει λογο υπαρξης,απλα ηθελα να τα πω καπου και εχω ξεχασει τον κωδικο μου απο το forum του cosmopolitan
;D Φαινεται ξεκαθαρα οτι σου εφτιαξε το κεφι το νεο σου αποκτημα, μεγειες.

Με... yes και από μένα! Ωραία φαίνεται φίλε μου Φαίδρε!

Υποθέτω ότι παίζεις και swing με αυτήν;

yameth είπε:
Υποθέτω ότι παίζεις και swing με αυτήν;
θα παιζω μεχρι να παρω μια γυφτικη.Δεν κανει ειναι η αληθεια (πιο πολυ επειδη φοβαμαι μην τραυματιστει),αλλα για chord solos κλπ μια χαρα μου καθεται παρα το χοντρο της μανίκη and all.Αμα εχει ωραιο ηχο το οργανο, κανει για ολα λεω εγω®.

(καπου εχει παρει το ματι μου,κανονικους γυφτους να παιζουν με dreadnought αλλα δε βρισκω τωρα.)

Καλορίζικη Πέτρο! Απλή και όμορφη. Στοιχηματίζω το ίδιο (και βάλε) και για τον ήχο... ;D

Ευχαριστώ κυριοι.

Ο ηχος μονο απλός δεν ειναι. Θα πω κουρδίλα,αλλα δεν μπορω να εκφραστω καλυτερα.Αυτο που μ'αρεσει στις Lakewood είναι οτι καταλαβαινεις οτι παίζεις με πιάνο,αλλα δεν ειναι τόσο αναγνωρίσιμος ο ήχος (οπως οι Martin).Δηλαδη ο χαρακτήρας της (λέω εγω) εγκειται στο οτι δεν μοιάζει με τον ακουστικό ήχο (χροιά) που εχουμε συνηθισει απο το 99% της δισκογραφίας,αλλά ταυτόχρονα έχει την ποιότητα αυτού του ήχου.

(αντε συνεννοήσου τωρα)

Με γεια! Η τιμούλα με στρογγυλοποίηση χιλιάδας (οκ, κατοστάδας) ευρώ ποια ήταν, αν επιτρέπεται? Και τι σε τράβηξε σε αυτήν πριν την ακούσεις? Καλές γνώμες φίλων, παικτική εμπειρία, ευκαιρία πώλησης, μότζο, γκομενοπαγιδέισιον, ουάν νάιτ σταντ, όλα τα προηγούμενα, μερικά από τα προηγούμενα, τίποτα από τα προηγούμενα? ;D ;D

Αυτό με τον ήχο που λες ίσως αναφέρεται στο "σώμα" του, στην "επαγγελματική" του χροιά, στον πλούσιο παλμό του...

bloody_sunday είπε:
Με γεια! Η τιμούλα με στρογγυλοποίηση χιλιάδας (οκ, κατοστάδας) ευρώ ποια ήταν, αν επιτρέπεται? Και τι σε τράβηξε σε αυτήν πριν την ακούσεις? Καλές γνώμες φίλων, παικτική εμπειρία, ευκαιρία πώλησης, μότζο, γκομενοπαγιδέισιον, ουάν νάιτ σταντ, όλα τα προηγούμενα, μερικά από τα προηγούμενα, τίποτα από τα προηγούμενα? ;D ;D

Αυτό με τον ήχο που λες ίσως αναφέρεται στο "σώμα" του ήχου, στην "επαγγελματική" του χροιά, στον πλούσιο παλμό του...
Ευχαριστω!

Απο εδω απο τις αγγελιες την πηρα σε πολυ καλη τιμη :) (νομιζω η αγγελια υπαρχει ακομα)

με ανταλλαγες απο διαφορα πραγματα που μου ειχαν ξεμεινει απο ανακατανομη του gear μου (εδωσα και το jm4 τελικα).

Με τραβηξε στη μαρκα,αυτο που περιγραφω στο προηγουμενο μου ποστ.Το ειχα καημο να αποκτησω μια σοβαρη ακουστικη κιθαρα,αλλα ειχα διλημμα μεταξυ καλης γυφτικης ή καλης "κανονικης" (τελικα εν καιρω θα παρω απ' όλα :P).

Mα και η ΠΑΟΚάρα παίζει με Lakewood. :)

Koiνως ειχα στο μυαλο μου οτι θελω μια τετοια κιθαρα (εχω αναφερει οτι προτιμω τον κεδρο ε?) και η αγγελια μου ηρθε κουτι.

αλλα ειχα διλημμα μεταξυ καλης γυφτικης ή καλης "κανονικης"
ουτως η αλλως οι gypsy εχουν αυτον τον χαρακτηρηστικο ηχο με τα εντονα υψηλομεσαια που δεν κανει για πολλα πραγματα εκτος απο gypsy παιξιμο  - ειδικα αν δεν παιζεις με τις τυπου dugain χοντρες (και μπασες) πενες..

κλιπς, καλλιο αργά παρά ποτε.

Καλο μικροφωνο δε βρεθηκε, εγραψα με ενα behringer C-2 στην Tascam US122L.

Xoρδες D'Addario Phosphor bronze ολοκαινουριες,πενες wegen (2 διαφορετικα μεγεθη)

παιξιμο ό,τι νά ' ναι ως γνωστον. :)

android.mp3

AUTUMN.mp3

balia.mp3

Attachments

My melancholy Lakewood!  :D

Πολύ καθαρός, "ξύλινος" ήχος! Με άρεσε πολύ!

Για dreadnought μου φάνηκαν λίγο μειονεκτικά τα μπάσα, αλλά μπορεί να φταίει κ η ηχογράφηση.

Δεν ξέρω το χριστό μου από ακουστικές, αλλά τούτη δω ακούγεται πολύ ωραία.

Nice!

Λάτρεψα το Paranoid Android! Πολύ καλή δουλειά! Φαίνεται πως στο γρήγορο μετά δυσκολεύεσαι, αλλά συνέχισέ το οπωσδήποτε κ βγάλτο ολόκληρο! Το κάψιμο :)

(τ άκουσα ήδη 3 φορές... :ο )

κ There, very very good. (Εν τω μεταξύ ποιό είναι; Δεν το ξέρω, μη δαγκώνετε αν παρα είναι γνωστό :p)

Πολύ ωραίος ήχος πάντως! +1 για επιλογές Autumn Leaves κ Django (ειδικά στο Autumn Leaves έχω και μια αδυναμία! )

Παραδοξως εχει ενα γυφτικο ηχο!(Ιδιως στο autumn). Οντως οχι τοσο ογκωδη μπασα (ειδικα για lakewood. μια που ειχα δοκιμασει ηταν σα να την ακουγα απο εκατο ηχεια μαζι!) και πολλα μεσαια! μαλλον ομως χωρις μικροφωνο θα ειναι αλλιως τα πραγματα ε? Anyway,πολυ καλη!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back