αγγελίες Παλιές αγγελίες

Προτάσεις για τις αγγελίες στο https://noiz.gr

PeterGriffin

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Με το νέο σύστημα που οι αγγελίες μένουν εσαεί στη σελίδα χωρίς να χρειάζονται ανανέωση, έχουν συσσωρευθεί πάρα πολλές αγγελίες που πιθανότατα έχουν ξεχάσει κι οι ίδιοι που τις ανέβασαν οτι υπάρχουν. Το αποτέλεσμα είναι να προσπαθείς να επικοινωνήσεις και να μην παίρνεις απάντηση πολύ συχνά. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα; πχ ένα ενημερωτικό mail που να λέει "η αγγελία σου είναι κάτι μήνες στο site. αν δεν ισχύει πάτα το <σύνδεσμο> για να τη διαγράψεις"...

Upvote 0
Τι γίνεται ρε παίδες; Στέλνω μηνύματα σε αγγελίες που με ενδιαφέρουν και δεν απαντάει κανείς πια. Ίσως πηγαίνουν τα μηνύματα στο φάκελο με τα spam και δεν τα βλέπουν; Πιθανότατα γιατί και στο παρελθόν που μου απάντησαν πηγάιναν σε αυτό το φάκελο. Επίσης, μερικοί έχουν hotmail που νομίζω ότι έχει καταργηθεί.

Τι γίνεται ρε παίδες; Στέλνω μηνύματα σε αγγελίες που με ενδιαφέρουν και δεν απαντάει κανείς πια. Ίσως πηγαίνουν τα μηνύματα στο φάκελο με τα spam και δεν τα βλέπουν; Πιθανότατα γιατί και στο παρελθόν που μου απάντησαν πηγάιναν σε αυτό το φάκελο. Επίσης, μερικοί έχουν hotmail που νομίζω ότι έχει καταργηθεί.
πιστευω πολυς κοσμος εχει mail ειδικα για τις αγγελιες και δεν το τσεκαρει τακτικα. επισης παρα πολλοι δεν ασχολουνται να σβησουν την αγγελια αμα εχει πουληθει το προιον ή να τη βαλουν "ολοκληρωμενη"

Για τις παλιές αγγελίες μη μιλάς, στα πιο μεγάλα "θέλω" κάνουν πίσω...

Ίσως μια λύση θα ήταν όταν η αγγελιά δεν έχει γίνει bump για 1 έτος να διαγράφεται.

Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα; πχ ένα ενημερωτικό mail που να λέει "η αγγελία σου είναι κάτι μήνες στο site. αν δεν ισχύει πάτα το <σύνδεσμο> για να MHN τη διαγράψεις"...
Fixed

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back