Πάει και ο ΒΒ King

Δεν υπάρχουν λόγια...

Η πένα του από τον Λυκαβηττό, 3 Ιουλίου 1990.

BBs_pick-July_1990.jpg

pipityri είπε:
Ησουν κι εσυ εκει μπροστα(εχω μια κονκαρδουλα που ειχε πεταξει)?

Λαιβαρα και τρομερη μπαντα.

Και δεος να ακους αυτη τη φωνη απο κοντα.

Δεν ξέρω αν όταν τον ακούω εστιάζω περισσότερο στο τι παίζει ή στο πως το παίζει.

Σε κάθε περίπτωση ένας πραγματικός King μας άφησε τόνους μουσικής κληρονομιάς.

Είμαστε ευγνώμονες.

gvour είπε:
Ησουν κι εσυ εκει μπροστα?
Κι εγώ.

Όπως επίσης και 8 χρόνια μετά (Ιούλιος 1998) στην plaza de toros de Las Ventas στην Μαδρίτη σε μια καταπληκτική (από όλες τις απόψεις) συναυλία του Raimundo Amador μαζί με τον BB King (στο τέλος) γεμάτη φλαμένκο και μπλουζ.

Όμορφες αναμνήσεις...

VangelisV είπε:
Οταν πριν μερες διαβασα αυτο το αρθρο και ειδα τη φωτογραφια του, προσωπικα δεν πιστευα οτι θα ζησει για πολυ http://www.tmz.com/2015/05/01/bb-king-abused-hospitalized-elder-abuse-daughter/#ixzz3Yu3znCGa  :(
Τι χυδαίο να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του (κάθε) ανθρώπου, που έιναι ανήμπορος πια να αντιδράσει στη χυδαιότητα των εσπρέσσο...

audiokostas είπε:
Κι εγώ.
Αλλά στους καθιστούς.

Και μάλιστα είχα πάει με κάτι φίλους, καθώς ως τότε «πιτσιρικάδες», μας φαινόταν πολύ... γέρος, οπότε θέλαμε να προλάβουμε να τον δούμε πριν αφήσει τούτο τον μάταιο κόσμο.

Τέλος πάντων...

Όπως προ ειπώθηκε η «κληρονομιά» του είναι τεράστια και η επιρροή του καταλυτική.

Έφυγε ένας «βράχος», που επάνω του ακούμπησαν πολλά άλλα «λιθαράκια»- μικρότερα ή μεγαλύτερα.

Καλό του ταξίδι.

Tamtam είπε:
Τι χυδαίο να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του (κάθε) ανθρώπου, που έιναι ανήμπορος πια να αντιδράσει στη χυδαιότητα των εσπρέσσο...
Η κορη του την εδωσε  ;)

Ας ελπίσουμε μόνο τις επόμενες μέρες τα άπειρα αφιερώματα/δημοσιεύματα κτλ να επικεντρωθούν λίγο στην αξία αυτού του καλλιτέχνη και να μην είναι για άλλη μια φορά μια προσπάθεια να βγάλουν κάποιοι λεφτά στην πλάτη του μακαρίτη όπως έχει ξαναγίνει άπειρες φορές (βλέπε Michael Jackson,  Winehouse, Gary Moore, the list goes on.. )

VangelisV είπε:
Η κορη του την εδωσε  ;)
(Και) αυτό εννοώ...

Το smile σου πάλι, δεν το εννοώ, θα είναι μάλλον επειδή δεν είμαι καθόλου χαρούμενος.

Τρεις φορές το διάβασα για να το πιστέψω. :'(

pipityri είπε:
Δεν πιστεύω να ήταν τότε που κουτούλαγα τα ξύλα της σκηνής και ... κάποιος  :-* με κράτησε να μην κοπανήσω το κεφάλι μου σ' ένα καρφί που εξείχε!

Ήθελα πάντα να πιστεύω πως αυτή η φιγούρα θα ζούσε κι άλλο, πως θα τα κατάφερνε κι αυτή τη φορά...

Άνοιξα το noiz σήμερα και δυστυχώς ήταν το πρώτο και μόνο θέμα που είδα.

Καλό ταξίδι ΒΒ... Σε ευχαριστούμε

fusiongtr είπε:
Τρεις φορές το διάβασα για να το πιστέψω. :'(

Δεν πιστεύω να ήταν τότε που κουτούλαγα τα ξύλα της σκηνής και ... κάποιος  :-* με κράτησε να μην κοπανήσω το κεφάλι μου σ' ένα καρφί που εξείχε!
Τι κσύλα ήταν? Μαόνι ή κάτι πιο πριμαριστό;

;D ;D

Άνθρωποι με τόση προσφορά στην παγκόσμια πολιτιστική καλλιέργεια όλων μας, δεν γεννιούνται κάθε μέρα. Τώρα πια φαίνεται ότι γεννιούνται όλο και πιο λίγοι...

His "thrill" will never go...

Καλο του ταξιδι του τεραστιου,και καλη ανταμωση με την καλη παρεα του εκει ψηλα

Καποτε ερχεται η ωρα...

Τουλάχιστον, αισθανομαι τυχερος που θα λεω στα παιδια μου πως επι των ημερων μου, ζουσανε ακομα μερικοι θρύλοι... και ας μην ειχα καταφερει ποτε να τον δω απο κοντα...

Ευχη μου ειναι, να συνεχιζουν να γεννιουνται τετοιοι μουσικοι για τους οποιους παντα θα εχουμε να λεμε πολλά...

Τίποτα αλλο... R.I.P  Blues Boy

Καλό ταξίδι στον τεράστιο....

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back