Ησουν κι εσυ εκει μπροστα(εχω μια κονκαρδουλα που ειχε πεταξει)?pipityri είπε:Η πένα του από τον Λυκαβηττό, 3 Ιουλίου 1990.
Κι εγώ.gvour είπε:Ησουν κι εσυ εκει μπροστα?
Τι χυδαίο να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του (κάθε) ανθρώπου, που έιναι ανήμπορος πια να αντιδράσει στη χυδαιότητα των εσπρέσσο...VangelisV είπε:Οταν πριν μερες διαβασα αυτο το αρθρο και ειδα τη φωτογραφια του, προσωπικα δεν πιστευα οτι θα ζησει για πολυ http://www.tmz.com/2015/05/01/bb-king-abused-hospitalized-elder-abuse-daughter/#ixzz3Yu3znCGa![]()
Αλλά στους καθιστούς.audiokostas είπε:Κι εγώ.
Η κορη του την εδωσεTamtam είπε:Τι χυδαίο να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του (κάθε) ανθρώπου, που έιναι ανήμπορος πια να αντιδράσει στη χυδαιότητα των εσπρέσσο...
(Και) αυτό εννοώ...VangelisV είπε:Η κορη του την εδωσε![]()
Δεν πιστεύω να ήταν τότε που κουτούλαγα τα ξύλα της σκηνής και ... κάποιος :-* με κράτησε να μην κοπανήσω το κεφάλι μου σ' ένα καρφί που εξείχε!pipityri είπε:Η πένα του από τον Λυκαβηττό, 3 Ιουλίου 1990.
Τι κσύλα ήταν? Μαόνι ή κάτι πιο πριμαριστό;fusiongtr είπε:Τρεις φορές το διάβασα για να το πιστέψω. :'(
Δεν πιστεύω να ήταν τότε που κουτούλαγα τα ξύλα της σκηνής και ... κάποιος :-* με κράτησε να μην κοπανήσω το κεφάλι μου σ' ένα καρφί που εξείχε!