- Πόντοι
- 18
Ασε οι ροχαλες δεν παλευονται με τπτ..εχω δοκιμασει τα παντα..paidia exete kamia idea?? plzz
Σουτζούκι Λαμίας, Southern Comfort + ΙΟΝ Αμυγδάλου!!!!Kostas-5150 είπε:Ασε οι ροχαλες δεν παλευονται με τπτ..εχω δοκιμασει τα παντα..paidia exete kamia idea?? plzz
Practice , practice , practice k παντα σε λαηβ οχι σε στουντιοKostas-5150 είπε:Ασε οι ροχαλες δεν παλευονται με τπτ..εχω δοκιμασει τα παντα..paidia exete kamia idea?? plzz
πες μας μονο που θα κανεις το practice, σε περιπτωση που βρεθουμε κοντα να εχουμε και ομπρελα μαζι!brees21 είπε:Practice , practice , practice k παντα σε λαηβ οχι σε στουντιο![]()
Το πράμα έχει ως εξής: Ο Gus G πέρασε από odition και του ozzy του άρεσε. Τώρα θα παίξουνε μαζί 22 αυγούστου (στο LA νομίζω) και αν αφήσει και εκεί καλές εντυπωσεις στον ozzy τότε θα αρχίσει η συνεργασία τους, με λίγα λόγια θα τον έχει για μόνιμο κιθαρίστα χωρίς βέβαια να παραμελήσει καθόλου τους Firewind. Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Κώστα καλή τύχη και UNLEASH THE GREEK POWER DUDE!!! ;D ;D ;DEnoxos_Boody είπε:Στην πραγματικότητα φαίνεται πως είναι απλά rumour... το avopolis δεν αναφέρει τις πηγές του κ υποψιάζομαι ότι στηρίζεται σε αυτό:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=124630
Πάντως κατά εκεί πάει το πράγμα... :![]()
3) Το MM του μπασσίστα τα σπάει. ;DJasemeister είπε:Δυο ενστάσεις:
1) δεν παίζει με τη signature του
2) ο drummer μας δείχνει περισσότερα απ'ότι θέλουμε να δούμε ;D
+1Jasemeister είπε:Ξέρω γω ρε παιδιά πάντως, η καρριέρα του του Πρίγκηπα του Σκότους βαίνει σύντομα προς το ναδίρ της καθαρά λόγω ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Σύντομα δε θα μπορεί να βγαίνει σε συναυλίες και δίσκους θα βγάζει με το ζόρι. Δε νομίζω οτι θα προλάβει να ξεχωρίσει σ'αυτή τη θέση και παίζει και να συνδεθεί και με το επερχόμενο ναδίρ.