Ozzy's New Player!!

Ασε οι ροχαλες δεν παλευονται με τπτ..εχω δοκιμασει τα παντα..paidia exete kamia idea?? plzz

Kostas-5150 είπε:
Ασε οι ροχαλες δεν παλευονται με τπτ..εχω δοκιμασει τα παντα..paidia exete kamia idea?? plzz
Σουτζούκι Λαμίας, Southern Comfort + ΙΟΝ Αμυγδάλου!!!!

Τις ροχάλες θα τις πετύχεις, το πως θα είσαι μετά δεν δίνω εγγυηση ;D

ΣΤΟΠ ΝΑΟΥ!!!!!(this aint greeklish this is englreek).

σύμφωνα(φωνήεντα) με τις τελευταίες(ΦΕΚ666/1/3/δεκ/1991παραμονή) ά(έγ)κυρες δημοσιογραφικές πηγές(ιαματικές)ο νέος(ποντικαράς-βύσμα)χειριστής της εξάχορδης flying(απο την ταράτσα χωρις αλεξίπτωτο) v (απο το greek voula)εινα ο γνωστός σε όλους τους συγγενείς του ΝΟΝ Χ (ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ ΧΛΕΜΠΟΥΡΟΤΡΥΦΩΝΟΠΑΠΑΠΟΥΛΟΣ)

Οσοι δεν τον ξέρουν θα τον μάθουν.Οσοι τον ξέρουν ας τον ξεχάσουν.οσοι θέλουν να τον γνωρισουν ας απευθηνθούν στα ΚΕΠ(κεντρο εκπαίδευσης παιχταράδων) της περιοχής του.

Και για να τελειώνουμε ο τρόπος προσληψής του ήτο πλήρως αξιοκρατικός και τελέστηκε υπο τις καταλληλοτερες των συνθηκών.Ο ΝΟΝ Χ εκτέλεσε συνοδεία ορχήστρας τα μεγαλύτερα σουξέ του ΟΖΖΥ(ΜΕΓΑΛΕ!!!).

Ειδικά η εκτέλεσή του στο diary of a madman με την φοβερή τεχνική του "sweep picking xωρις πένα-χωρίς χέρια-χωρίς συναίσθημα-μόνο sex" και που μόνο ο δάσκαλος του έμαθε αποκλειστικά''(ΝΑΙ!ΝΑΙ!ο ιδιος δάσκαλος που του έλεγε οτι ο zakk και ο randy ειναι κουλοι και τυχαιοι και παλιοχαρακτήρες και δεν παίζουν jazzzzz)συγκλόνισε τόσο τον ΟΖΖΥ(ΚΑΙ ΤΗΝ SHARON)που τους ανάγκασε να τρέξουν(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ HARON) στο πατσατζιδικο''Η ΠΛΥΣΗ''.

Πληροφορίες που αναφέρουν οτι οΝΟΝ Χ(ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ [/b] ΧΛΕΜΠΟΥΡΟΤΡΥΦΩΝΟΠΑΠΑΠΟΥΛΟΣ) αρνήθηκε να παει στην μπάντα του ΟΖΖΥ λογω άρνησης των γονιων του (του βρήκαν σίγουρη δουλεια με 700 ε κάτω απο το σπίτι)παρακαλω να εξακριβωθουν!!

Eντάξει συγνώμη  ξεκινάω απο αύριο 8ωρο εντατικό μαθημα ειρμού και humor.(3ώρες ειρμό,3 ώρες humor και 2 ώρες sweep και alternate picking με μετρονομο στο 500 σε αξίες 128ογδόων)

Kostas-5150 είπε:
Practice , practice , practice k παντα σε λαηβ οχι σε στουντιο  :)

brees21 είπε:
Practice , practice , practice k παντα σε λαηβ οχι σε στουντιο  :)
πες μας μονο που θα κανεις το practice, σε περιπτωση που βρεθουμε κοντα να εχουμε και ομπρελα μαζι!

Enoxos_Boody είπε:
Στην πραγματικότητα φαίνεται πως είναι απλά rumour... το avopolis δεν αναφέρει τις πηγές του κ υποψιάζομαι ότι στηρίζεται σε αυτό:

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=124630

Πάντως κατά εκεί πάει το πράγμα...  ::)
Το πράμα έχει ως εξής: Ο Gus G πέρασε από odition και του ozzy του άρεσε. Τώρα θα παίξουνε μαζί 22 αυγούστου (στο LA νομίζω) και αν αφήσει και εκεί καλές εντυπωσεις στον ozzy τότε θα αρχίσει η συνεργασία τους, με λίγα λόγια θα τον έχει για μόνιμο κιθαρίστα χωρίς βέβαια να παραμελήσει καθόλου τους Firewind. Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Κώστα καλή τύχη και UNLEASH THE GREEK POWER DUDE!!!  ;D   ;D   ;D

Δυο ενστάσεις:

1) δεν παίζει με τη signature του

2) ο drummer μας δείχνει περισσότερα απ'ότι θέλουμε να δούμε  ;D

Jasemeister είπε:
Δυο ενστάσεις:

1) δεν παίζει με τη signature του

2) ο drummer μας δείχνει περισσότερα απ'ότι θέλουμε να δούμε  ;D
3) Το MM του μπασσίστα τα σπάει.  ;D

Ένα μεγάλο μπράβο πάντως στον Κώστα. Respect.

Ξέρω γω ρε παιδιά πάντως, η καρριέρα του του Πρίγκηπα του Σκότους βαίνει σύντομα προς το ναδίρ της καθαρά λόγω ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Σύντομα δε θα μπορεί να βγαίνει σε συναυλίες και δίσκους θα βγάζει με το ζόρι. Δε νομίζω οτι θα προλάβει να ξεχωρίσει σ'αυτή τη θέση και παίζει και να συνδεθεί και με το επερχόμενο ναδίρ.

Jasemeister είπε:
Ξέρω γω ρε παιδιά πάντως, η καρριέρα του του Πρίγκηπα του Σκότους βαίνει σύντομα προς το ναδίρ της καθαρά λόγω ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Σύντομα δε θα μπορεί να βγαίνει σε συναυλίες και δίσκους θα βγάζει με το ζόρι. Δε νομίζω οτι θα προλάβει να ξεχωρίσει σ'αυτή τη θέση και παίζει και να συνδεθεί και με το επερχόμενο ναδίρ.
+1

Πολύ άσχημη η παρουσία της γριάς πλέον.

Βλέπεις εκεί ένα γκρουπάκι σαν τα κρύα τα νερά να τα σπάει όλα κ έχεις τον Ozzy να παλεύει να πει το Iron Man αγκομαχώντας.

Trending...

Νέα θέματα

Back