• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Oxygene: decoding Jean-Michel Jarre’s masterpiece

Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει?
 ααα, μέγα σφάλμα

Όλοι οι πληκτροεραστές οφείλουν να τον παρακολουθούν

Σαν χθες μου φαίνεται που η μάνα μου (δασκάλα πιάνου τότε) μου έφερε αυτό το δίσκο σε κασέτα να το ακούσω
εμένα δε με το έφερε κανείς, γιατί τότε στα 18 μου δε μένανε λεφτά, τα χάλαγα στα σινεμά αντί στα πλήκτρα, και να τώρα....χωλαίνω

ααα, μέγα σφάλμα

Όλοι οι πληκτροεραστές οφείλουν να τον παρακολουθούν
Το παρακολουθώ, έχω κάνει subscribe. 

Εν αντιθέσει με μένα και το Κοζζζζζζζζζζζζζ, που ξεύρουμε που μένεις εσύ!!!

Θα έρθουμε νύχτα και το μοντάζ θ' αλλάξει χέρια
Εσύ κοίτα να έρθεις Χαλκίδα κάνα ΠΣ να βγούμε βράδυ να κεράσεις κάνα τζιν/τόνικ, όλο μεσοβδόμαδα μου έρχεσαι στα μουλωχτά και μένεις σε κάτι τριτοκλασάτα πανδοχεία.image.gif

εμένα δε με το έφερε κανείς, γιατί τότε στα 18 μου δε μένανε λεφτά, τα χάλαγα στα σινεμά αντί στα πλήκτρα, και να τώρα....χωλαίνω
Ημουν πιο μικρός τότε και προφανώς μου το έφερε μεταγενέστερα, πρέπει να μου το έφερε όταν ήμουν 7-8 χρονών, δηλαδή περίπου 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και τότε ήταν της μόδας οι κασέτες, θυμάμαι που είχε τόσα μαγαζιά και πιο μετά που πηγαίναμε και μας αντιγράφανε το άλμπουμ και μετά είχα διπλά κασετόφωνα και γράφαμε ο ένας στον άλλο και είχα πολλές κασέτες. Και έγραφα και σε κασέτες τις παραγωγές μου. Εγώ με κασέτες δουλευα

Ημουν πιο μικρός τότε και προφανώς μου το έφερε μεταγενέστερα, πρέπει να μου το έφερε όταν ήμουν 7-8 χρονών, δηλαδή περίπου 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και τότε ήταν της μόδας οι κασέτες, θυμάμαι που είχε τόσα μαγαζιά και πιο μετά που πηγαίναμε και μας αντιγράφανε το άλμπουμ και μετά είχα διπλά κασετόφωνα και γράφαμε ο ένας στον άλλο και είχα πολλές κασέτες. Και έγραφα και σε κασέτες τις παραγωγές μου. Εγώ με κασέτες δουλευα
και γω σε κασετα το έχω

την έχω ακόμα 

Maxell UDXL I

αθάνατη

• Like
Reactions: cos_dr
έσχος

μόνο τους κλεφτες και ARMατΩλούς καλείς για levis.

θέμε και μεις

και είμεθα και ΖΩΟφιλοι
Και δεν έρχεσαι? Ποιος σε εμποδίζει? Αλλά ξεχασα, εσύ μόνο στο εξωτερικο ταξιδεύεις...?

Trending...

Νέα θέματα