ααα, μέγα σφάλμαΔεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει?
Όλοι οι πληκτροεραστές οφείλουν να τον παρακολουθούν
ααα, μέγα σφάλμαΔεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει?
εμένα δε με το έφερε κανείς, γιατί τότε στα 18 μου δε μένανε λεφτά, τα χάλαγα στα σινεμά αντί στα πλήκτρα, και να τώρα....χωλαίνωΣαν χθες μου φαίνεται που η μάνα μου (δασκάλα πιάνου τότε) μου έφερε αυτό το δίσκο σε κασέτα να το ακούσω
Το παρακολουθώ, έχω κάνει subscribe.ααα, μέγα σφάλμα
Όλοι οι πληκτροεραστές οφείλουν να τον παρακολουθούν
Εσύ κοίτα να έρθεις Χαλκίδα κάνα ΠΣ να βγούμε βράδυ να κεράσεις κάνα τζιν/τόνικ, όλο μεσοβδόμαδα μου έρχεσαι στα μουλωχτά και μένεις σε κάτι τριτοκλασάτα πανδοχεία.Εν αντιθέσει με μένα και το Κοζζζζζζζζζζζζζ, που ξεύρουμε που μένεις εσύ!!!
Θα έρθουμε νύχτα και το μοντάζ θ' αλλάξει χέρια
έσχοςΕσύ κοίτα να έρθεις Χαλκίδα κάνα ΠΣ Προβολή συνημμένου 48716
Ημουν πιο μικρός τότε και προφανώς μου το έφερε μεταγενέστερα, πρέπει να μου το έφερε όταν ήμουν 7-8 χρονών, δηλαδή περίπου 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και τότε ήταν της μόδας οι κασέτες, θυμάμαι που είχε τόσα μαγαζιά και πιο μετά που πηγαίναμε και μας αντιγράφανε το άλμπουμ και μετά είχα διπλά κασετόφωνα και γράφαμε ο ένας στον άλλο και είχα πολλές κασέτες. Και έγραφα και σε κασέτες τις παραγωγές μου. Εγώ με κασέτες δουλευαεμένα δε με το έφερε κανείς, γιατί τότε στα 18 μου δε μένανε λεφτά, τα χάλαγα στα σινεμά αντί στα πλήκτρα, και να τώρα....χωλαίνω
και γω σε κασετα το έχωΗμουν πιο μικρός τότε και προφανώς μου το έφερε μεταγενέστερα, πρέπει να μου το έφερε όταν ήμουν 7-8 χρονών, δηλαδή περίπου 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και τότε ήταν της μόδας οι κασέτες, θυμάμαι που είχε τόσα μαγαζιά και πιο μετά που πηγαίναμε και μας αντιγράφανε το άλμπουμ και μετά είχα διπλά κασετόφωνα και γράφαμε ο ένας στον άλλο και είχα πολλές κασέτες. Και έγραφα και σε κασέτες τις παραγωγές μου. Εγώ με κασέτες δουλευα
Και δεν έρχεσαι? Ποιος σε εμποδίζει? Αλλά ξεχασα, εσύ μόνο στο εξωτερικο ταξιδεύεις...?έσχος
μόνο τους κλεφτες και ARMατΩλούς καλείς για levis.
θέμε και μεις
και είμεθα και ΖΩΟφιλοι
δεν το έχω με τα γιοφύρια.Και δεν έρχεσαι? Ποιος σε εμποδίζει? Αλλά ξεχασα, εσύ μόνο στο εξωτερικο ταξιδεύεις...?
Ε τότε τι παραπονιέσαι που δεν σε καλούμε? Πως θα έρθεις, με ελικόπτερο?δεν το έχω με τα γιοφύρια.
Φοβάμαι...
τουνελάκι δεν παίζει?Ε τότε τι παραπονιέσαι που δεν σε καλούμε? Πως θα έρθεις, με ελικόπτερο?
Είσαι κρυφοMOOGαΠοδαράτο.Προβολή συνημμένου 48721 Είμαστε απολίτιστοι και πολύ πίσω ακόμα, εδώ ακόμα με hardware synths παίζουμε, τι συζητάμε τώρα?...?
Ε όχι και κρυφό. Υπάρχει μεγαλύτερος fan της M??g από μένα?? Ούτε ο Emerson δεν ήταν τόσο μεγάλος fan.?Είσαι κρυφοMOOGα