- Πόντοι
- 2,148
Αν εφτιαξες στα 26 σου το oxygen στην κουζινα του σπιτιου σου οταν οι γυρω σου παιζανε one chord punk το αξιζεις
Ποια είναι album versions? Εμένα τα περισσότερα, αν όχι όλα, μού ακούγονται διασκευασμένα και μάλιστα πολύ.Μόνο 2-3 (προηχογραφημένα εννοείται) remixes είναι πρωτοπαιγμένα εδώ, όλο το άλλο είναι album versions.
Το εισιτήριο θα δικαιολογούνταν ακόμα και αν ήταν ο Jarre μόνος να παίζει με μια φυσαρμόνικα. Το ότι υπήρχε εισιτήριο για τέτοια επέτειο και με αυτόν τον καλλιτέχνη μου φαίνεται περίεργο πάντως, περίμενα να είναι όλα πληρωμένα από το Γαλλικό κράτος λόγω της ιδιαίτερης περίστασης.Δεν νομίζω οτι δικαιολογείται να έχει αντίτιμο-εισητήριο
Αντιπαθώ οποιοδήποτε synth είναι βαμμένο γκρι. Τραγικό χρώμα.? Το σκέτο SE σε μαύρο χρώμα είναι απείρως προτιμότερο.Πάντως το Wavestate είναι καλή καστομιά. Συνεχίζω να προτιμώ το Platinum απο εμφάνιση βέβαια
Me too.?I'll stick to my mk1, thank you very much.
E όι δα, το '76 αυτοί που έπαιζαν "one chord punk" ήταν ακόμα -ευτυχώς- λίγοι. Λίγο αργότερα όμως...?Αν εφτιαξες στα 26 σου το oxygen στην κουζινα του σπιτιου σου οταν οι γυρω σου παιζανε one chord punk το αξιζεις
Το έχει ξεσκίσει στα remixes τα τελευταία χρόνια απ'ότι κατάλαβα, remixes που δεν έχω ακούσει. Τα περισσότερα από αυτά τα άκουσα στο live, τα οποία ακούγονται μια χαρά, αλλά δεν ήξερα ότι τα έχει ξανακυκλοφορήσει.Neon Lips Intro (previously unreleased)
Jean-Baptiste Lully - March for Turkish Ceremony (previously unreleased)
Oxygene 4 (JMJ "Epica Maxima " Remix) copy-paste απο το Oxymore works
Coachella Openning copy-paste πο το Planet Jarre compilation
Oxygene 2 copy-paste απο το AERO compilation
Equinoxe 4 copy-paste απο το AERO compilation
Equinoxe 7 (JMJ "Exit" Rework) Νέο Remix (previously unreleased)
Revolution Industrielle 2 copy-paste απο το Revolutions Album
Chronologie 6 copy-paste απο το AERO compilation
The Architect copy-paste απο το Equinoxe infinity album
Oxygene 19 copy-paste απο το Oxygene 3 album
Zero Gravity ημι-remix (previously unreleased)
Falling Down copy-paste απο το Electronica 2 album
Stardust copy-paste απο το Electronica 1 album
Στην πρώτη σελίδα του θρεντ έχει λινκ στο βίντεο με όλο το live, υπέθεσα ότι το είχες ήδη δει. Στο 70-80% καλά ακούγεται, παλιό κυρίως stuff remixαρισμένο. Δεν περιμένω και πολλά πλέον απ'τον Jarre, απ'τη στιγμή που άρχισε να ακούγεται σαν ένας τυπικός dance DJ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει κιόλας.Πριν λίγο, στο αυτοκίνητο, είδα ότι κυκλοφόρησε το event και ως άλμπουμ, οπότε άκουσα κάμποσο.
Ασφαλώς το είχα δει, γι΄ αυτό είχα μείνει με την απορία για το πως θα ακούγεται χωρίς την εικόνα.Στην πρώτη σελίδα του θρεντ έχει λινκ στο βίντεο με όλο το live, υπέθεσα ότι το είχες ήδη δει.
Αυτό το ποτ-πουρί έγινε για να συνοδεύσει το βίντεο του live. Όποιος θέλει να ακούσει τα κομμάτια ξεχωριστά, ο Πάνος παραπάνω έγραψε από που προέρχονται. Δεν έχω ακούσει το live σκέτο χωρίς την εικόνα, αλλά η εικόνα από μόνη της δεν μου είπε πολλά, πιο πολύ επικεντρώθηκα στη μουσική, οπότε φαντάζομαι αν το ξανακούσω σκέτο θα συνεχίσουν να μου αρέσουν τα κομμάτια που μου άρεσαν και στην αρχή. Θα κοιτάξω αργότερα να το κατεβάσω και να το ακούσω στην πρώτη ευκαιρία.είχα μείνει με την απορία για το πως θα ακούγεται χωρίς την εικόνα