Οποτε μαλλον η λυση του transparent booster που προτεινει ο φιλος bloody_sunday' date=' δεν νομιζω πως μου κανει, σε αντιθεση βεβαια με το treble booster (οντως ακουγεται τρομακτικο :lol: ) που φαινεται ενδιαφερουσα προταση.δεν με καλυπτει ομως στο θεμα του overdrive, θα μου πειτε βεβαια, "αν θες ρε ξαδερφε ενα πεταλι να τα κανει ολα, παρε tonelab :lol: "[/quote']
Μα ένα treble booster θα προκαλούσε από μόνο του overdrive επειδή θα "έσπρωχνε" τις λάμπες! Και μάλιστα θα το έκανε αυτό ζωντανεύοντας τα πρίμα (αυτός είναι ο ρόλος του)! Γενικά εμένα μου αρέσει η πρωτοτυπία... Όλοι έχουν τουλάχιστον ένα overdrive πετάλι - πόσοι όμως έχουν (και παίζουν) με κάτι τέτοιο; Και σου μιλάει ένας που παλιά απεχθανόταν τα πρίμα και λάτρευε τα μεσαία...
Καλά, το tonelab δεν το σχολιάζω μιας και πρέπει να είναι inside joke και είμαι καινούργιος...
Όσον αφορά στα overdrives, τείνουν να γίνουν πιο πολλά κι απ΄τις μύγες παγκοσμίως...

Οπότε αν θες κάτι τέτοιο, μια καλή λύση είναι και το Fulldrive που προαναφέρθηκε. Δεν έχω παίξει μαζί του, αλλά λένε ότι και το σκέτο clean boost του είναι πολύ καλό. Πρόσεξε μόνο αν το πάρεις να δεις αν λέει "MOSFET" απάνω (η καινούργια έκδοση βγαίνει με mosfets, σε αντίθεση με τις παλιότερες υποδεέστερες) και να προσέξεις την τιμή του, η οποία από την εταιρία έπεσε περίπου 50-60$ :!: