- Πόντοι
- 38
Βρισκομαι σε αναζητηση overdrive/booster το οποιο το θελω για τις εξης χρησεις :
1)να ¨σπαει¨ το καθαρο του boogie μου για μπλουζαδικους ηχους
2)να τσιτωνει λιγο το ηδη τσιτωμενο καθαρο
3)να boostarei λιγο το γκαζι του ενισχυτη για τα σολο
4)να μου δινει ενα mid gain στρογγυλο ηχο
Το προβλημα μου ειναι το εξης, μιας και ο boogie ειναι ηδη αρκετα μπασσομεσαιος, δεν θελω το πεταλι να boostarei καμια απο αυτες τις συχνοτητες, γιατι απλα μια στρατ με πολλα μεσαια και πολλα μπασα παυει να ειναι στρατ :roll:
Καποια απο τα πεταλια οπου εχω στο μυαλο μου ειναι :
- ts-9 (αλλα μαλλον το αποκλειω λογο του παραπανω προβληματος)
- Visual sound route66
-fulltone ocd
Δυστυχως εχω καταφερει να ακουσω μονο το route66 το οποιο μου αφησε αρκετα καλη εντυπωση. Διαβαζοντας ειδα πως αρκετοι παραπονουνται για προβληματα θορυβου στο κομπρεσσορα και οχι κορυφαια ποιοτητα στο overdrive...Τι εχετε να πειτε ως κατοχοι του πεταλιου πανω σε αυτο?
Ειμαι ολος ματια 8O και για αλλες προτασεις!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!
1)να ¨σπαει¨ το καθαρο του boogie μου για μπλουζαδικους ηχους
2)να τσιτωνει λιγο το ηδη τσιτωμενο καθαρο
3)να boostarei λιγο το γκαζι του ενισχυτη για τα σολο
4)να μου δινει ενα mid gain στρογγυλο ηχο
Το προβλημα μου ειναι το εξης, μιας και ο boogie ειναι ηδη αρκετα μπασσομεσαιος, δεν θελω το πεταλι να boostarei καμια απο αυτες τις συχνοτητες, γιατι απλα μια στρατ με πολλα μεσαια και πολλα μπασα παυει να ειναι στρατ :roll:
Καποια απο τα πεταλια οπου εχω στο μυαλο μου ειναι :
- ts-9 (αλλα μαλλον το αποκλειω λογο του παραπανω προβληματος)
- Visual sound route66
-fulltone ocd
Δυστυχως εχω καταφερει να ακουσω μονο το route66 το οποιο μου αφησε αρκετα καλη εντυπωση. Διαβαζοντας ειδα πως αρκετοι παραπονουνται για προβληματα θορυβου στο κομπρεσσορα και οχι κορυφαια ποιοτητα στο overdrive...Τι εχετε να πειτε ως κατοχοι του πεταλιου πανω σε αυτο?
Ειμαι ολος ματια 8O και για αλλες προτασεις!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!