overdrive/booster pedal

Δοκιμάζεις όλα τα πετάλια που έχουν το στειχειώδες eq (bass-treble) όπως RC Booster' date=' BJF Sea Blue.[/quote']

το bjf sea blue δυστυχώς δεν το έχω αλλά το άκουσα και μου πέσαν τα αυτιά!!! Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν αυτά τα τρία κουμπάκια!!!!!!!!!

stavrilian,(ωραιο νεο avatar) ,ειμαι κατοχος του tube zone απο mi audio(new version)..πολυ καλο ηχητικα και κατασκευαστικα αλλα βεβαια ειναι overdrive και οχι booster...(αν και παιζει καλα και μπροστα απο το lead καναλι του dc-3).....αυτο που φαινεται ενδιαφερον ειναι το mi audio boost'n'buff (περιγραφεται σαν κατι μεταξυ απλου booster και treble booster) αλλα βεβαια.......australia is a long way from here

Απορρίπτεις όλα τα πετάλια με διάταξη κουμπιών vol-drive-tone
Αν το κανουμε αυτο τοτε θα απορριψουμε και πολλα πεταλια που......μαμανε!!

Δοκιμάζεις όλα τα πετάλια που έχουν το στειχειώδες eq (bass-treble) όπως RC Booster' date=' BJF Sea Blue.[/quote']

το bjf sea blue δυστυχώς δεν το έχω αλλά το άκουσα και μου πέσαν τα αυτιά!!! Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν αυτά τα τρία κουμπάκια!!!!!!!!!
οπως εχω ξαναπει μακραν το καλυτερο eq-clean booster που εχω ακουσει!

και όσα bjf έχω ακούσει, είναι σούπερ!! Αλλά, πανάκριβα βρε παιδάκι μου...

Για το sea blue δεν το συζητάω, είναι θέμα χρόνου να το αποκτήσω πάντως...!!

Το πετάλι απλά τα σπάει......ειναι το μόνο το οποιο καταφέρνει να δώσει sparkle ακομα και στον πιο ψόφιο ενίσχυτη που μπορείς να φανταστεις.

Απο τότε που το απόκτησα αδιαφορώ πλήρως για το τη είδους ενισχυτης θα υπάρχει στο live!!!!! Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποιο κολακεύει τον οποινδήποτε ενισχυτη.

Επίσης εξαιρετικο είναι και το TIMMY, ειδικά με sinlge coil pickups, το οποίο έχει και δελεαστικότατη τιμή ($105). Μοναδικό του μειονέκτημα, ο χρόνος αναμονής για την απόκτηση του, ο οποιός αγγίζει τους 12 μήνες. Ωστόσο μπορεί να αποκτηθει και μέσω ΕBAY αρκει να εισαι διατεθημένος να δώσεις κοντά στα 150-180 ευρω.

και όσα bjf έχω ακούσει' date=' είναι σούπερ!! Αλλά, πανάκριβα βρε παιδάκι μου...

[/quote']

Happy BJF owner here!!!!!!!

Έχω ήδη δύο, και δεν έχω μετανιώσει για κανένα από τα ευρώ που ξόδεψα για να τα αποκτήσω.

Με γεια και το PICTURE παρεπιπτόντως!!!!!!!

Δεν ειχα το tube zone στο μυαλο μου, αλλα καποιο απο τα blue boy deluxe και blue pro. Για καλη μου τυχη τα φερνει ο Μεταλλιδης οποτε θα μπορεσω να τους ριξω και μια ματια :D

Απορρίπτεις όλα τα πετάλια με διάταξη κουμπιών vol-drive-tone
Αν το κανουμε αυτο τοτε θα απορριψουμε και πολλα πεταλια που......μαμανε!!
Εννοείται ότι δεν απορρίπτουμε τίποτα 8)

Όμως απευθυνόμαι στον stavrilian και στο πρώτο post :!: :!: :!:

starvilian εισαι σιγουρος για μεταλλιδη??...απ'οτι ξερω η τελευταια παρτιδα απο αυστραλια ηρθε στον jimmy και αποτελιοταν μονο απο tube zones.....κι εγω το blues pro ειχα βαλει στο ματι αλλα δεν υπαρχει ελλαδα ....παντως οσοι νομιζουν οτι το tube zone ειναι απλα ενα very high gain pedal, κανουν λαθος ( με το drive στο 12 o'clock εχει λιγοτερο gain απο ενα ts-9.....μετα το 2 o'clock μπαινει σε hard rock υδατα!)

Στην σελιδα του Αυστραλου ετσι λεει, τον πηρα τηλ ομως και μου ειπε πως δεν υπαρχει τιποτα σε στοκ, με το που ηρθαν τα πηρε ολα ο jimmy, τι να πω :roll:

αυτα που ηρθαν (και λογικα εχουν πουληθει ολα) ,ηταν μονο 15.(tube zone ολα.....αν αυτο σε παρηγορει)....εγω παντως για την αγορα του δεν μετανιωσα αν και δεν ηταν φτηνο (200ευρω)

Απορρίπτεις όλα τα πετάλια με διάταξη κουμπιών vol-drive-tone (TONE = το πιο αποπροσανατολιστικό κουμπί που εφευρέθηκε ποτέ στην ιστορία της μουσικής τεχνολογίας) όπως fulltone FDII Mosfet' date=' OCD κ.λ.π.

[u']Δοκιμάζεις [/u] όλα τα πετάλια που έχουν το στειχειώδες eq (bass-treble) όπως RC Booster, BJF Sea Blue.
Κάπως ισοπεδωτική άποψη, δεν νομίζεις;; Κι εγώ απ΄την αρχή πρότεινα να μην μπούμε στην κατηγορία των overdrives αλλά να μείνουμε στα boosts, αλλά ο φίλος το σκεπτόταν. Τα Fulltone δεν έχω ιδέα πού βρίσκονται στην Ελλάδα, απ΄όσο ξέρω πουθενά!! Προσωπικά καμία φορά δεν έχω παραγγείλει κάτι που δεν έχω παίξει μαζί του, γιατί ξέρω ότι ο καλύτερος κριτής είναι τα αυτιά μας (εντάξει, ετοιμάζομαι να κάνω 2-3 εξαιρέσεις με το BYOC Tribooster που σας είπα προηγουμένως, το BYOC Tremolo και το DAM Meathead Deluxe). Για να μην πολυλογώ πάντως, τα AC και RC boosters που λέγατε στην αρχή έχουν επίσης πολύ καλή φήμη απ΄όσο ξέρω.

Επαναφερω το θεμα. Υστερα απο αρκετο ψαξιμο, και ακουγοντας οποιο πεταλι μπορεσα να βρω, κατεληξα στο MI Audio tube zone. Εκπληκτικο πεταλι, που κανει ακριβως αυτο που ζητουσα, και πολλα ακομα 8)

Εξαιρετικα ευελικτο και με αρκετα μεγαλο ευρος στο eq του!

Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει overdrive που να καλυπτει απο ελαχιστο γρεζι μεχρι αρκετο μουσικο και γλυκο γκαζι :D

αυτο το εχει κανενας αλλος για να διασταυρωσουμε αποψεις?

http://blackstoneappliances.com/

εχει δυο καναλια (overdrive & distortion), καθολου tone κυκλωμα, μονο drive και level controls για τα δυο καναλια. ο ηχος ειναι πολυ καθαρος, αχρωματιστος. το χρησιμοποιω κυριως για overdrive, αλλα το εχω παιξει και με τελειως metal ηχους. τουλαχιστον απο οτι εχω δοκιμασει, το πιο eric johnson στυλ ηχων.

Επαναφερω το θεμα. Υστερα απο αρκετο ψαξιμο' date=' και ακουγοντας οποιο πεταλι μπορεσα να βρω, κατεληξα στο MI Audio tube zone. Εκπληκτικο πεταλι, που κανει ακριβως αυτο που ζητουσα, και πολλα ακομα 8)
Εξαιρετικα ευελικτο και με αρκετα μεγαλο ευρος στο eq του!

Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει overdrive που να καλυπτει απο ελαχιστο γρεζι μεχρι αρκετο μουσικο και γλυκο γκαζι :D [/list']
Κορυφαιο πεταλι. Δεν μετανοιωνω ουτε ενα ευρω που εδωσα για αυτο!

Πραγματικα μου φαινεται οτι μπορω να παρω οτι γκαζι γουσταρω απο αυτο το πεταλι! Και ειναι καταπληκτικο σε ρυθμισεις με λιγο gain.

Θα συμφωνησω με προηγουμενα posts σχετικα με καποιο κλωνο του Dallas Rangemaster, αν ο Boogie ΔΕΝ εχει το κλασσικο Fender style input. Δεν μπορω να ξερω πως ειναι (αν δω schem κατι γινεται), αλλα οι Boogie (τουλαχιστον οι πρωτοι) ηταν "γκαζωμενοι" Fender.

Αν υπαρχουν αυτες οι "ρημαδες" οι 68Κ αντιστασεις για την μιξη των εισοδων, το range δεν παιζει και τοσο καλα...

Αν ειναι "συμβατος" ο ενισχυτης, τοτε θα εχεις ανοδο του gain οσο ανεβαινει η συχνοτητα της νοτας. Δηλαδη οταν θα παιζεις μπασες νοτες δεν θα εχει ιδιαιτερο Boost, αλλα οσο θα κατεβαινεις την ταστιερα το gain θα ανεβαινει και θα γεμιζει ο τοπος αρμονικες...

αρκει το range να ειναι καλα/σωστα ρυθμισμενο.

Αδερφε καλα τα λες' date=' αλλα τι λες? :?:[/quote']
χμμμ.... ισως το παρακανα με το techno-bubble...

το θεμα ειναι ενα...

αν μπορεις δοκιμασε ενα treble booster κι αν σ'αρεσει ο ηχος κρατα το...

:D

αν ήθελα να πάρω ενα overdrive για μπάσο ποιό θα μου προτείνατε?

Σκευτόμουν για το Sansamp και το Bad Monkey (θα το μονταρω)...

Trending...

Νέα θέματα

Back