over the mountains - gregg

gregg είπε:
Χαιρετω παιδες!

Ενα μικρο rock style impro σκαλιζοντας μερικους ηχους στο gr4-5.

Hope you enjoy! :)
Το...''enjoy'' για τα καλα ;D ;D ;D

Ωραια πραγματα παλι :)

Σε γουστάρω πολύ στα rock σου ρε μαν  :)

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού !

Γυρίσατε; (a la Τζένη Καρέζη)  ;D

Καλώς ήλθατε και περιμένουμε εντυπώσεις.  ;)

Είτε από κοντά είτε/και από το noiz (νομίζω θα ενδιαφέρει πολλούς).

Βλέπω το ριξες στην αποτοξίνωση.

Καλά κάνεις. Όλα χρειάζονται.

Ειδικά όταν είναι καλής ποιότητας.  ;)

Πολύ ωραίο. Αν και θα προτιμούσα, προσωπικά, έναν ήχο half-cocked wah.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα σχολια σας εναν προς εναν!

Gregg είσαι... εσύ; Και αν δεν είσαι, ποιος είσαι και τι έκανες στον Gregg  ;D

Δεν σου κρύβω ότι με εξέπληξες- και παρότι έχουμε παίξει μερικές φορές μαζί, δεν είχα not a clue ότι έχεις και αυτό το στιλ.

Μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος, η φρασεολογία, καλώς νοούμενη «χαρντροκό μελωδική χεβυμεταλιά» που έβγαλε το παίξιμο σου- γενικότερα τhumbs up και από εμένα. Και δεν θα σου πω πάντα τέτοια, γιατί θα είναι άδικο για τα... άλλα τα οποία παίζεις επίσης εξαιρετικά  ;D 8) 8) 8)   

Αλλά που και που παίζε και κάνα τέτοιο γιατί το πας καλά  ;)

Νομίζω ότι αυτός ο ήχος-παίξιμο σου πάει περισσότερο (έχοντας ακούσει και παλαιότερα ανάλογα δείγματα).

Η πολύ όμορφη φράση στο 2:09-2:20 (θα μπορούσε να είναι το βασικό riff ενός κομματιού) μου δείχνει ότι έχεις περισσότερες συνθετικές δυνατότητες και ικανότητες από αυτές που αφήνεις συνήθως να βγουν προς τα έξω.

Θα σου πρότεινα να δουλέψεις λίγο παραπάνω αυτή την μουσική πλευρά σου, γιατί νομίζω ότι αξίζει αφ' ενός, και έχει πολλά να σου δώσει αφ' ετέρου.

Νομίζω ακόμα (εντελώς προσωπικό αυτό) ότι σε παίρνει, σε τέτοιου είδους στυλ, παίξιμο, και ήχο, να "φύγεις και έξω", πράγμα που θα απογείωνε (πάντα κατά την γνώμη μου) το τελικό αποτέλεσμα.

Ωραίο! :)

δεν προσπαθεις να εντυπωσιασεις με την ταχυτητα σου, γιαυτο και εντυπωσιαζεις!ασε που απο τις 2 τελειες και κατω κλαιει ;D

πες λιγα για τον εξοπλισμο που χρησιμοποιεις στο video, μαγνητες…

ΕΥΓΕ!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back