Αναπαραγει οτι προσφερεται απο τις δισκογραφικες εταιριες.Costas-Grinder είπε:Φίλε όταν διαπίστωσα πως κατάντησε το Mtv πηγαίνοντας μια φορά στον αδερφό μου που έχει τηλεόραση και το πιάνει, ένιωσα όπως τότε που κατάλαβα ότι τα δώρα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν τα αφήνει ο άη βασίλης...
Χειρότερο από το star έχει γίνει το κανάλι! Εμετός!
+1.000.000pureanalog είπε:Εμάς που ήμασταν παιδιά στα 90s μας μεγάλωσε μουσικά το MTV. Τότε έπαιζε GNR, Metallica, Megadeth, Nirvana, Pearl Jam κλπ
Εκτός από τη μουσική είχε αντί αυτών των ελεινών reaity του τύπου "βγαίνω ραντεβου και κοιμάμαι με 3 μαμάδες για να επιλέξω την κόρη με την οποία θα πάω ταξίδι", τις αξέχαστες animated σειρές, Beavis & Butthead, Daria, The Head, Liquid Television κλπ.
![]()
Αν όντως συμβαίνει αυτό δεν το βλέπω και κακή ιδέα.pureanalog είπε:... "βγαίνω ραντεβου και κοιμάμαι με 3 μαμάδες για να επιλέξω την κόρη με την οποία θα πάω ταξίδι"...
παρακαλώ, όχι τέτοια σχόλια γιατί θα σκάσει μύτη η Εύη...και θα το κλειδώσει...Nestoras είπε:Αν όντως συμβαίνει αυτό δεν το βλέπω και κακή ιδέα.Τουλάχιστον λένε τίποτα οι μαμάδες?
Επειδη το εχω δει μια φορα, και για να σου λυθει η απορια, μερικες μαμαδες δε φανταζεσαι..... :Αν όντως συμβαίνει αυτό δεν το βλέπω και κακή ιδέα. Wink Τουλάχιστον λένε τίποτα οι μαμάδες?
+10000 για τον Ηλία και την εκπομπή του.Την έβλεπα στη Θεσ/νίκη και ο τύπος ήταν γνώστης του metal και μετέδιδε πολλά videoclip και συνεντευέξεις.Βέβαια,έχω την εντύπωση πως ο Ηλίας δεν είναι πλέον στα Χανιά,αλλά φαντάζομαι πως η εκπομπή θα συνεχιστεί στο ίδιο πνεύμα και στυλ,οπότε short psalm,hallelujah..Stinky είπε:Μακαρι η καινουρια εκπομπη στα Χανια Evolution Tv Show να παει καλα γιατι ειναι η μονη σοβαρη προσπαθεια να ακουστει λιγο σοβαρη μουσικη εκει κατω...
;D Βασικά απλα βγαινουν ραντεβου. Ηταν σχημα υπερβολης το αλλο...Nestoras είπε:Αν όντως συμβαίνει αυτό δεν το βλέπω και κακή ιδέα.Τουλάχιστον λένε τίποτα οι μαμάδες?
Thanasis ibanez είπε: