Όταν ΠΡEΠΕΙ να κάνεις video clip...

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
- Johnny man πρέπει να κάνεις ένα video clip για το νέο χιτ...

- Τι εννοείς πρέπει...;

- Ε πρέπει. Καλό θα ήταν. Πρέπει.

- Οκ.

Άλλο ένα τρελό video clip, σε πολύ ωραίο τραγούδι. Θεός ο John!

Θεο τον λεμε επειδη ειναι ο τζονυς ο γνωστος....γτ εμενα το new light κ σα συνθεση κ σαν βιντεο κλιπ μου προκαλει ναυτια!

Σορι αγόρια αλλα μου αρεσε το τραγούδι (σαν ποπ μελωδία) καθώς και το βιντεο που ειναι γραμμένο tongue in cheek.  Μεταξυ σοβαρού κι αστείου δηλαδή. Σίγουρα δεν του λείπουν ούτε σκηνοθέτες, ουτε τον τρομάζει το κόστος παραγωγής.

Σορι αγόρια αλλα μου αρεσε το τραγούδι (σαν ποπ μελωδία) καθώς και το βιντεο που ειναι γραμμένο tongue in cheek.  Μεταξυ σοβαρού κι αστείου δηλαδή. Σίγουρα δεν του λείπουν ούτε σκηνοθέτες, ουτε τον τρομάζει το κόστος παραγωγής.
ποιό απ όλα λες?

γιατί εμένα σαν κομμάτι από αυτά μου αρέσει το still feel..

Εαν και δεν αντεχω να τον ακουω τον συγκεκριμενο (αυτη τη φωνη που παραπεμπει σε boy band την αντεχω λιγοτερο και απο Καζαντζιδη) τραγουδαρα και το βιντεοκλιπ φοβερο  :classic_smile:

η ιστορια πισω απο το συγκεκριμενο κλιπ ειναι οτι ο John πηγε σε ενα τοπικο μαγαζακι που γυριζει κλιπ για γαμους k γενεθλια κ γυρισε σε Blue screen οτι πιο Kitch μπορουσε να γυριστει.

Aκομα κ το ονομα ειναι γραμμενο λαθος

{John Μayor}

Aλλα και εμενα σαν κομματι μ αρεσε.

H αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο video clip....το τερμάτισε με αυτό:

5 λεπτά πριν, LK είπε

H αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο video clip....το τερμάτισε με αυτό:

και εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα του {σκηνοθετημενα} κλιπ

Απο εκει κ περα νταξ...Live in LA...Και ξερο ψωμι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα του {σκηνοθετημενα} κλιπ

Απο εκει κ περα νταξ...Live in LA...Και ξερο ψωμι
Ειναι υπερπαραγωγη!

Εντάξει τώρα για να σοβαρευτούμε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτά τα επίπεδα (ίσως με τις εξαιρέσεις του Johnny όταν ανοίγει το στόμα του χωρίς να σκεφτεί πολύ). Και το βίντεο μια χαρά στημένο είναι για να κάνει κουβέντα ο κόσμος και το New Light κομματάρα (IMHO και YMMV).

Eμένα μου αρέσει και το remix. (Στο Spotify έχει πολύ καλύτερο ήχο και το τσιτώνω στο αυτοκίνητο με το ζαμπγούφερ όταν χτιπάο τα γκομαιννάκια)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back