Εγώ συνεχίζω να σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!
είναι πάντα βοηθητικά και πολλές φορές συγκινούν, όπως τα ωραία που μας είπε ο dkal στην νοιζο-μπυροποσία...
gpolik> το "ψευτικο Hihat" είναι μέρος των lo-fi drums...ίσως όμως να θέλει λίγο χαμήλωμα...
το κομμάτι δεν ξεφεύγει, είναι μετρημένο και πατάνε όλα πάνω σε μετρονόμο. απλά μπορεί να σε μπερδεύουν αλλαγές που δε γίνονται πάνω στο 1ο τέταρτο του μέτρου...τρελές προγκρεσιβιές
Toneless> είσαι απ τους ελάχιστους ανθρώπους που μας είχαν "δεί" με τον τραγουδιστή και μπορείς να κρίνεις καλύτερα το κατα πόσο άφησε "κενό" αποχωρώντας...
Όσο για το circuit bending...καλ-ομελέτα κ έρχεται!!! {και ξέρεις ότι δε θα γλυτώσεις, μόλις μπει στο χειρουργείο το sk1 θα σε ταράξω στις απορίες..
}
delta66> έχεις δίκιο, ο drummer μόνο της προκοπής δεν είναι. Στην επόμενη πρόταση σου λές ότι τα παιξίματα ήταν καλά, αλλά ο ήχος...εκεί με μπέρδεψες εμένα. Εννοείς οτι τελικά αυτό που σε χαλάει είναι ότι τα τύμπανα δεν έχουν γραφτεί και μιξαριστεί σωστά, ώστε ως ήχος να δένουν με το υπόλοιπο κομμάτι;
bloody_sunday: Αν ποτέ οι Gotan Project συναντούσαν τους Massive Attack και τον Υann Tiersen...ε, μάλλον θα είχαμε μία ιστορική στιγμή για τη μουσική...ίσως ένας δίσκος που θα έμενε στην ιστορία...
{δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάνα τέτοιο επίτευγμα...αλλά όπως κ να χει, ευχαριστούμε..}