- Πόντοι
- 398
Περίπου 2 δις γεννήσεις μεταξύ 2017 και 2025. Άρα για κάθε 2000 γεννήσεις, τσουπ φτιάχτηκε και μία κιθάρα Μάρτιν.
Μα αυτο ακριβως ειναι η ακουστικη κιθαρα του σημερα, ενα οργανο που ανακαλυφθηκε στην αμερικη και κατεκτησε τον κοσμο.Δεν μου αρέσουν οι Μαρτιν, τις έχω στο μυαλό μου σαν καουμπόικα όργανα και είμαι πολύ μακριά από αυτή την αισθητική. Οι Γιαμαχα είναι πολύ πιο μέταλ και ευρωπαϊκές αισθητικά. Για μάρκετινγκ μιλάω, από ήχο είναι απλώς ακουστικές και οι δυο
Γιες χελοου, η ακουστικη κιθαρα του σημερα εχει ατσαλινες χορδες.Στην Αμερική πρωτοχρησιμοποιήθηκαν ατσάλινες χορδές... η κιθάρα είναι ευρωπαϊκό όργανο
Dreadnought βλέπω και στρίβω... Τιριτιντιν αμερικάνικο οριτζιναλ... Φυσικά και δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση η κιθάρα, τις ατσάλινες χορδές πρωτοχρησιμοποιήσαν μια εποχή που η Ευρώπη είχε πολέμους και δυστυχία... Και τι κάνανε με αυτές τις χορδές; Country! τιριτιντιν πεντατονικό μέχρι αν σβήσει ο ήλιος, ελεορΓιες χελοου, η ακουστικη κιθαρα του σημερα εχει ατσαλινες χορδες.
Και η οριτζιναλ μαρτιν ειναι μετεξελιξη του βιενεζικου στιλ κιθαρας αλλα παραμενει αμερικανικη εφευρεση. Ποσο μαλλον η dreadnaught που ειναι αυτη που κατεκτησε τον κοσμο.
Οκ παρε γιαμαχα κ βαλε εντερινες χορδες λοιπον για να μην εισαι καουμποης να εχεις ευρωπαικη κιθαρα.Dreadnought βλέπω και στρίβω... Τιριτιντιν αμερικάνικο οριτζιναλ... Φυσικά και δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση η κιθάρα, τις ατσάλινες χορδές πρωτοχρησιμοποιήσαν μια εποχή που η Ευρώπη είχε πολέμους και δυστυχία... Και τι κάνανε με αυτές τις χορδές; Country! τιριτιντιν πεντατονικό μέχρι αν σβήσει ο ήλιος, ελεορ
Dreadnought βλέπω και στρίβω... Τιριτιντιν αμερικάνικο οριτζιναλ... Φυσικά και δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση η κιθάρα, τις ατσάλινες χορδές πρωτοχρησιμοποιήσαν μια εποχή που η Ευρώπη είχε πολέμους και δυστυχία... Και τι κάνανε με αυτές τις χορδές; Country! τιριτιντιν πεντατονικό μέχρι αν σβήσει ο ήλιος, ελεορ
Γενικα στην αμερικη φτιαχνεται παρα πολλη μουσικη που καταναλωνεται αποκλειστικα στο εσωτερικο.Country δεν ακούω, χωρίς να μισώ, αλλά μου είναι αδιάφορη.
Η πλάκα είναι ο θείος μου που έχει μιάμιση δεκαετία μετανάστης Αμερική είναι μέγας θαυμαστής. Χωρίς να είχε τέτοια ακούσματα πριν στην ζωή του. Βαριέται παρά πολύ το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ, αλλά country, ψωμί και αλάτι.
Ναι δεν ειπα οτι θα γινεις φαν, δεν ειπα καν οτι θα σου αρεσει. Οτι θα καταλαβεις το τερατωδες επιπεδο που κυκλοφορει απεναντι ειπα και ελπιζω να συμφωνειςΤο άκουσα. Ευχάριστο αλλά αν το άκουγα στο ραδιόφωνο δεν θα έτρεχα να ψάξω πως λέγεται.
Χαχα τα ζωακια συμφωνουμε. Αν και δεν ειμαι ασπρος, μεσογειακος πες. ΛολΚουφή λεοπάρδαλη συμφωνεί με άσπρο καρχαρία, όβερ.