Όταν 6 νότες κοστίζουν παραπάνω από 88

Περίπου 2 δις γεννήσεις μεταξύ 2017 και 2025. Άρα για κάθε 2000 γεννήσεις, τσουπ φτιάχτηκε και μία κιθάρα Μάρτιν.

Δεν μου αρέσουν οι Μαρτιν, τις έχω στο μυαλό μου σαν καουμπόικα όργανα και είμαι πολύ μακριά από αυτή την αισθητική. Οι Γιαμαχα είναι πολύ πιο μέταλ και ευρωπαϊκές αισθητικά. Για μάρκετινγκ μιλάω, από ήχο είναι απλώς ακουστικές και οι δυο

Δεν μου αρέσουν οι Μαρτιν, τις έχω στο μυαλό μου σαν καουμπόικα όργανα και είμαι πολύ μακριά από αυτή την αισθητική. Οι Γιαμαχα είναι πολύ πιο μέταλ και ευρωπαϊκές αισθητικά. Για μάρκετινγκ μιλάω, από ήχο είναι απλώς ακουστικές και οι δυο
Μα αυτο ακριβως ειναι η ακουστικη κιθαρα του σημερα, ενα οργανο που ανακαλυφθηκε στην αμερικη και κατεκτησε τον κοσμο.

Αν γουσταρεις γιαμαχα εισαι τυχερος, τις βρισκεις ηδη στο λιντλ :ROFLMAO: :ROFLMAO:
1772638037620.png

Στην Αμερική πρωτοχρησιμοποιήθηκαν ατσάλινες χορδές... η κιθάρα είναι ευρωπαϊκό όργανο

Στην Αμερική πρωτοχρησιμοποιήθηκαν ατσάλινες χορδές... η κιθάρα είναι ευρωπαϊκό όργανο
Γιες χελοου, η ακουστικη κιθαρα του σημερα εχει ατσαλινες χορδες.
Και η οριτζιναλ μαρτιν ειναι μετεξελιξη του βιενεζικου στιλ κιθαρας αλλα παραμενει αμερικανικη εφευρεση. Ποσο μαλλον η dreadnaught που ειναι αυτη που κατεκτησε τον κοσμο.

Γιες χελοου, η ακουστικη κιθαρα του σημερα εχει ατσαλινες χορδες.
Και η οριτζιναλ μαρτιν ειναι μετεξελιξη του βιενεζικου στιλ κιθαρας αλλα παραμενει αμερικανικη εφευρεση. Ποσο μαλλον η dreadnaught που ειναι αυτη που κατεκτησε τον κοσμο.
Dreadnought βλέπω και στρίβω... Τιριτιντιν αμερικάνικο οριτζιναλ... Φυσικά και δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση η κιθάρα, τις ατσάλινες χορδές πρωτοχρησιμοποιήσαν μια εποχή που η Ευρώπη είχε πολέμους και δυστυχία... Και τι κάνανε με αυτές τις χορδές; Country! τιριτιντιν πεντατονικό μέχρι αν σβήσει ο ήλιος, ελεορ

Dreadnought βλέπω και στρίβω... Τιριτιντιν αμερικάνικο οριτζιναλ... Φυσικά και δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση η κιθάρα, τις ατσάλινες χορδές πρωτοχρησιμοποιήσαν μια εποχή που η Ευρώπη είχε πολέμους και δυστυχία... Και τι κάνανε με αυτές τις χορδές; Country! τιριτιντιν πεντατονικό μέχρι αν σβήσει ο ήλιος, ελεορ
Οκ παρε γιαμαχα κ βαλε εντερινες χορδες λοιπον για να μην εισαι καουμποης να εχεις ευρωπαικη κιθαρα.

Και δεν παιζαν μονο καουντρι, παιζαν "country AND western" lol

Ναι, ενω τα δικα μας τα ντιρινταχτα και τα Σαλωνα που σφαζουν αρνια ειναι η επιτομη της αισθητικης και του υψηλου γουστου :ROFLMAO:

Country δεν ακούω, χωρίς να μισώ, αλλά μου είναι αδιάφορη.
Η πλάκα είναι ο θείος μου που έχει μιάμιση δεκαετία μετανάστης Αμερική είναι μέγας θαυμαστής. Χωρίς να είχε τέτοια ακούσματα πριν στην ζωή του. Βαριέται παρά πολύ το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ, αλλά country, ψωμί και αλάτι.

Country δεν ακούω, χωρίς να μισώ, αλλά μου είναι αδιάφορη.
Η πλάκα είναι ο θείος μου που έχει μιάμιση δεκαετία μετανάστης Αμερική είναι μέγας θαυμαστής. Χωρίς να είχε τέτοια ακούσματα πριν στην ζωή του. Βαριέται παρά πολύ το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ, αλλά country, ψωμί και αλάτι.
Γενικα στην αμερικη φτιαχνεται παρα πολλη μουσικη που καταναλωνεται αποκλειστικα στο εσωτερικο.
Ομως αρκει να ακουσεις 2-3 δισκους για να καταλαβεις τι τερατωδες επιπεδο παιχτων, μουσικης και αισθητικης κυκλοφορει απεναντι ακομα κ αν δεν σου λεει τιποτα το τενεσι ουισκι, το blue eyed girl, το να το σκασεις στο mexico για να γλιτωσεις απο τον σεριφη πολιτισμικα.
Πχ

Θα ακούσω σύντομα, αλλά να εξακριβώσω είμαι ακροατής ήχου και ατμόσφαιρας πολύ πριν >>>> δώσω σημασία για τι πράγμα μιλάνε οι στίχοι.
Μερικά τραγούδια του Ταϊβανέζου τραγουδιστή Zhang Yu/ Phil Chang είναι απτά αγαπημένα μου τραγούδια έβερ. Και ακόμα δεν ξέρω την μετάφραση. Δεν χρειάζεται.

Το άκουσα. Ευχάριστο αλλά αν το άκουγα στο ραδιόφωνο δεν θα έτρεχα να ψάξω πως λέγεται.

Ενώ αυτά τα δύο από Phil Chang είναι για μένα πραγματικά διαμάντια τόσο ο ίδιος ο τραγουδιστής όσο και η μουσική που ακούω από από πίσω:

Το άκουσα. Ευχάριστο αλλά αν το άκουγα στο ραδιόφωνο δεν θα έτρεχα να ψάξω πως λέγεται.
Ναι δεν ειπα οτι θα γινεις φαν, δεν ειπα καν οτι θα σου αρεσει. Οτι θα καταλαβεις το τερατωδες επιπεδο που κυκλοφορει απεναντι ειπα και ελπιζω να συμφωνεις :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back