Όσοι μουσικοί προσέλθετε..! StarovasTV. Μουσικός διαγωνισμός.

Την παραπάνω βδομάδα έχω (99%) στούντιο με Paragas... Θα τραβήξω bootleg οβίδεον, να το στείλω  να σαρώσουμε λαίμαι ?

Για αγαπησιάρικη πλευρά της μουσικής, που λέει ο Σταρόβας, δεν ξέρω... Αλλά άμα εμφανιστεί ο πανκς, αγνός, άδολος και πηγαίος καλλιτέχνης θα πέσουν τα ντουβάρια (ξανά) λαίμαι  ?

Χωρίς πλάκα θα έστελνα κι εγώ, έτσι για την πλάκα..., αλλά με φρενάρει αυτό με το βίντεο..

αλλά με φρενάρει αυτό με το βίντεο..
Γιατί; Αφού άλλωστε είσαι γνωστός prettyboys ?

Θα βάλεις την κάμερα να γράφει, αδιαφορώντας για αυτή και μετά θα σου προκύψει φυσικά. Δεν ζητά καμιά... υπερπαραγωγή- ένα βιντεάκι θέλει. 

Go for it

Γιατί; Αφού άλλωστε είσαι γνωστός prettyboys ?

Θα βάλεις την κάμερα να γράφει, αδιαφορώντας για αυτή και μετά θα σου προκύψει φυσικά. Δεν ζητά καμιά... υπερπαραγωγή- ένα βιντεάκι θέλει. 

Go for it
Τι λες βρε..; Διαβάζεις τι γράφεις...; Εδώ εγώ και δεν αντέχω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα τον βγάλω και σε κοινή θέα; ?

Εδιτ:  Ώπα τώρα που το διάβασα και Φιούσιον φοβούμενος.... εννοούσα πιο πάνω την μούρη μου σε κοινή θέα....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδώ εγώ και δεν αντέχω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα τον βγάλω και σε κοινή θέα; ?
Φίλος, τότε να παίξεις με... πλάτη στο καλάθι ή παίξ' το Buckethead- κοινώς δώσε... (σκηνοθετική) άποψη ?

ΥΓ: Πρέπει να σας αναλάβω για stage training μου φαίνεται. Και αν δεν μπορείς να γυρίσεις εσύ το βίντεο, θα σου στείλω τον σκηνοθέτη του Noiz- γνωστό και ως LK- που είναι top of the pops (και στιλίστας), να σε κάνει για... Eurovision και βάλε λαίμαι.   

Τι λες βρε..; Διαβάζεις τι γράφεις...; Εδώ εγώ και δεν αντέχω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα τον βγάλω και σε κοινή θέα; ?

Εάν είχα τη φωνή σου, θα εβαζα για βιντεο αποσπάσματα από μια καλή τσόντα των 80s...

ανεβασε δευτερο με διευκρινισεις 

Σκατά με το συμπάθειο τα έκανε ο Σταρόβας με αυτό το πρότζεκτ. Έβγαλε πρώτα το βίντεο που ζήτησε συμμετοχές μουσικών/γκρουπ με βίντεο κλιπ. Τέσσερις μέρες μετά και αφού φυσικά έχει λάβει εκατοντάδες συμμετοχές ήδη, έβγαλε δεύτερο βίντεο (το παρέθεσε παραπάνω ο manitsa7) λέγοντας:

- Να μη στέλνουν παραπάνω από ένα βίντεο ανά συμμετοχή.

- Να μη στέλνουν έτοιμες παραγωγές, θέλει ντέμο.

- Τα βίντεο να είναι πρόχειρα από κινητό και όχι έτοιμα σκηνοθετημένα βίντεο κλιπ.

Αλλιώς δε θα τα παίξει.

Συνήθως αυτού του είδους οι διαγωνισμοί απευθύνονται σε μουσικούς και τραγουδιστές που θέλουν πάτημα για να φανούν και να προχωρήσουν. Αλλά αυτός ο διαγωνισμός μου κάνει περισσότερο για χομπίστες. Δώρο οι τρεις πρώτοι όργανο απ' το Νάκα; Δε δίνει πχ συμβόλαιο με δισκογραφική (τυχαίο παράδειγμα). Δεν είμαι μουσικός, είμαι χομπίστας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει 1% πιθανότητα να κερδίσω, υπάρχουν εκατοντάδες καλύτεροι από εμένα. Αλλά για ένα τζάμπα όργανο θα στείλω video. Ελπίζω μόνο να μην είναι καμια Squier Bullet Stratocaster ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back