- Πόντοι
- 48
Καλησπερα!
Ειμαι λιγο πριν την αγορα ενισχυτη, και ενω χαζευα αγγελιες κτλ, εψαξα λιγο και σε utube και ειδα οδηγιες πώς να φτιαξεις μεχρι και δικη σου καμπινα κτλ
Τεσπα, δεν φτιαχνω τιποτα τελικα και παω για αγορα του bugera v22
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως σε μερικα βιντεο, οταν λεει εγκαθιστας νεα ηχεια πρεπει να τα "σπασεις" πρωτα (crack 'em) τους κωνους για να μπορουν να δονουνται καλυτερα, γιατι απο τη μανα τους ειναι αχρησιμοποιητα (πχ ελεγαν για τα celestion) βαζοντας ενα ή sweep filter ή pink noiz κτλ απο module (θα μπορουσε να ειναι και απο εξοδο του daw)
Εμενα δηλ ο ενισχυτης που θα ερθει πρεπει να:
1. Τον ανοιξω σιγα σιγα μεχρι το τερμα;
2. Να του περασω ενα φιλτρο;
3. Να μην του κανω τιποτα και να περιμενω να "ωριμασει" μονος του με παιξιμο;
Τι παιζει;
Ειμαι λιγο πριν την αγορα ενισχυτη, και ενω χαζευα αγγελιες κτλ, εψαξα λιγο και σε utube και ειδα οδηγιες πώς να φτιαξεις μεχρι και δικη σου καμπινα κτλ
Τεσπα, δεν φτιαχνω τιποτα τελικα και παω για αγορα του bugera v22
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως σε μερικα βιντεο, οταν λεει εγκαθιστας νεα ηχεια πρεπει να τα "σπασεις" πρωτα (crack 'em) τους κωνους για να μπορουν να δονουνται καλυτερα, γιατι απο τη μανα τους ειναι αχρησιμοποιητα (πχ ελεγαν για τα celestion) βαζοντας ενα ή sweep filter ή pink noiz κτλ απο module (θα μπορουσε να ειναι και απο εξοδο του daw)
Εμενα δηλ ο ενισχυτης που θα ερθει πρεπει να:
1. Τον ανοιξω σιγα σιγα μεχρι το τερμα;
2. Να του περασω ενα φιλτρο;
3. Να μην του κανω τιποτα και να περιμενω να "ωριμασει" μονος του με παιξιμο;
Τι παιζει;