Αυτό ακριβώς. Αν θέλεις καθαρούς ήχους ή παίζεις με πεταλιέρα στο input ξέχνα τον. Ο ενισχυτής είναι για τύπους που παίζουν μονο κλασικο ροκ και μπλούζ και σχεδόν ποτέ δεν θέλουν αυτό που λέμε "κρυστάλινα καθαρά" και αν θέλουν το πετυχαίνουν με καμιά στρατ με χαμηλομένο volume. Μέχρι πόσα φράγκα θες να δώσεις?kkmspm είπε:Τον jetcity τον έχω δοκιμάσει και σου λέω με σιγουριά ότι στα 245 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερος ενισχυτής για ροκ/μέταλ. Το καθαρό του όμως δεν σε βγάζει για live. Κραντσαρει νωρίς από το master volume.
να προσθεσω οτι με πεταλιερα στο return παιζει αψογα με επαρκες headroom για live!!!!degdekis είπε:Αυτό ακριβώς. Αν θέλεις καθαρούς ήχους ή παίζεις με πεταλιέρα στο input ξέχνα τον. Ο ενισχυτής είναι για τύπους που παίζουν μονο κλασικο ροκ και μπλούζ και σχεδόν ποτέ δεν θέλουν αυτό που λέμε "κρυστάλινα καθαρά" και αν θέλουν το πετυχαίνουν με καμιά στρατ με χαμηλομένο volume. Μέχρι πόσα φράγκα θες να δώσεις?
Αν εννοείς τους marshall valvestate, nope!-sfaxtis- είπε:and what about valvestate? αφου μιλαμε για υβριδικους
Με καλό Vintage 30 Celestion μεγάφωνο, θα σου κοστίσει νέα 119Ευρώ(με τα μεταφορικά). Αν τη βάλεις σε ομαδική παραγγελία, 99Ε.asndreaspapasmy είπε:Για τον jet city ομως δεν χρειαζεται καμπινα; Ποσο θα μου κοστιζε μια καταλληλη για αυτον;(Εστω και μεταχειρησμενη).
Sottos είπε:Με καλό Vintage 30 Celestion μεγάφωνο, θα σου κοστίσει νέα 119Ευρώ(με τα μεταφορικά). Αν τη βάλεις σε ομαδική παραγγελία, 99Ε.
http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Fame-GN112-Vintage-30-Cabinet-/art-GIT0023239-000
Με αυτά τα ποσά, δεν αξίζει να πας για καμπίνα με no name μεγάφωνα. Αξίζει όμως να δεις σε used αν υπάρχει καποια προσφορά.
Μην πάρεις κάτι που δεν το έχεις ακούσει όσο και καλές κριτικές να σου λέμε εμείς!Ακόμα και boogie,soldano κτλ να διάλεγες πάντα μπορεί να μην είναι αυτό που ζητάς.Έχεις βάλει ένα όριο στο budget και δεν θες(ή δεν μπορείς) να ανέβεις και είναι λογικό και σεβαστό.Κάνοντας όμως μια τέτοια κίνηση διακινδυνεύεις να πετάξεις το μισό ποσό πουλώντας τον την επόμενη μέρα.Δες τι μπορείς να δοκιμάσεις και επέλεξε απο αυτά.Αν είναι κάτι ακριβότερο τότε κάνε υπομονή μέχρι να μαζέψεις τα υπόλοιπα.Ενισχυτή παίρνεις όχι πένες.Και αν τον χρησιμοποιείς όπως λες θα είναι σε μόνιμη βάση το μεγαλύτερο μέρος του ήχου σου.Σημασία έχει να τον ευχαριστηθείς εσύ.Στο λέω γιατί αρκετές φορές έχω γλιτώσει (ευτυχώς) την τελευταία στιγμή απο άσκοπες αγορές.Η υπομονή είναι αρετή.Στο Noiz βγαίνουν αρκετά συχνά πολύ καλές ευκαιρίεςasndreaspapasmy είπε:Το προβλημα μου ειναι πως μενω στην κοζανη και δεν εχει καλα εξοπλισμενα μαγαζια ωστε να δοκιμασω τις επιλογες μου στους ενισχυτες που προτεινονται οπως ο jet city
...καλα και αθηνα να εμενες δεν νομιζω να τον βρεις σε μαγαζι....το πολυ πολυ να πηγαινες στον φιλο να τον δοκιμαζες...χαχαχαχαχαχαasndreaspapasmy είπε:Το προβλημα μου ειναι πως μενω στην κοζανη και δεν εχει καλα εξοπλισμενα μαγαζια ωστε να δοκιμασω τις επιλογες μου στους ενισχυτες που προτεινονται οπως ο jet city