Ωραίος ο Θοδωρής ο Γιβσον

Χμμμμμμμ... Κάποια πράγματα (σχέδια) είναι καλύτερο να μένουν στο συρτάρι. ?

Πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα ξεθάψουν για τις Archive Collection...

PS: Λες να έχει και η Fender τίποτα ξεχασμένα σχέδια του θείου Leo;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
που να ξαναβρεις τοσο ασχημη κιθαρα 

Αν δεν είχε αυτό το headstock, θα βλεπότανε.

Αλλά είναι σαν να τρως τούρτα σοκολάτα με σαρδέλες.

Controls SG, σωμα epiphone olympic 60s (στο περιπου), headstock kramer, τιμη R8 οτι να ναι δηλαδη.....

Αν την εβγαζα εγω στην αγορα παντως θα την εβγαζα μονο σε κοκκινο και θα την ονομαζα gibson tulip (σωστος ο ez)

Βασικά περισσότερο είναι σαν μια LP Special με διαφορετικό περίγραμμα (και κσυλα).

Το σύνολο Ρ90, wraparound, 4 pots το ίδιο είναι.

276998702_522436516107557_1600296058768452708_n.jpg

A και για οσους ενδιαφερονται για γκιμπσονικα απαραδεκτα memes, facebook search Chibson USA

https://www.facebook.com/chibsonUSA

Βασικά περισσότερο είναι σαν μια LP Special με διαφορετικό περίγραμμα (και κσυλα).

Το σύνολο Ρ90, wraparound, 4 pots το ίδιο είναι.

Ακριβώς. 

Εδώ υπενθυμίζουμε ότι η special με τους Ρ90 είναι η καλύτερη solidbody Gibson ever.

Να ταλΑιμεκιαφτα.

Όπως έγραψε και κάποιος στο reddit: 

Το να φτιάξουν μια κιθάρα από ένα παλιό σκίτσο και να την προωθήσουν μ' αυτόν τον τρόπο, μου θυμίζει έναν πατέρα που έφτιαχνε μέσω προγράμματος ρεαλιστικές αναπαραστάσεις των ζωγραφιών του παιδιού του. 

https://www.boredpanda.com/kid-drawings-things-i-have-drawn-dom/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

Το ένα είναι αξιαγάπητο, το άλλο κοστίζει 5k και είναι ήδη sold out. ???

Αντιγραφή από Ιαπωνία(teisco).Τα περί παλιών σχεδίων δεν τα πιστεύω είναι μάρκετινγκ.

Μέχρι 200-300 ευρώ δίνω αλλιώς υπάρχει και το AliExpress με ανώτερη κατασκευή και ξυλεία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back