Ωραίο όργανο από τα παλιά

ΠωωωωΩΩΩΩ!!!!

Ειδικά στο 3.30 τρελάθηκε!!

Μα που διάολο τα σκέφτονταν...

Thanks for sharing, panorios :)

"connected it to a sampler"  :P

πολλή ταλαιπωρία για να ακούγεσαι σαν fernandez sustainer στα ηχεία ενός Subaru Justy :D ;D

blue είπε:
"connected it to a sampler"  :P

πολλή ταλαιπωρία για να ακούγεσαι σαν fernandez sustainer στα ηχεία ενός Subaru Justy :D ;D
.... τον.... μεσαίωνα...

...πρέπει να ταν μεγάλη υπόθεση...

;D ;D

blue είπε:
"connected it to a sampler"  :P

;D you, you, you...

JohnyX είπε:
τι όργανο είναι αυτό ?!?!!  :o :o :o :o
Hurdy Gurdy.

Δεν έχεις ακούσει το κομμάτι του Donovan (που δεν έχει μέσα hurdy gurdy αλλα sitar  ;D)

Έχει παίξει και ο Page απ' αυτό σε κάποια live....

Ωραίο (;) όργανο (;;;) από τα παλιά (μας τα παπούτσια).

;D ;D ;D ;D

ez είπε:

Αν δεν απατώμαι και θυμάμαι καλά, ομολογώ (με μικρό κοκκίνισμα) ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτέλεση που άκουσα το τραγούδι σε μία από τις πολλές συλλογές της Virgin που αγόραζα.

Αυτό το τελάρένκο που παίζει ο Ρίτσης είναι πολύ πρώτο !

Οι κυρίες με τις καραμούζες όμως (πίπιζες; πρόγονοι της γκάιντας;) φέρνουν οικτρά προς το διακρότημα.

(στο 5:15') Παναγίτσα μου, ο εφιάλτης του ηχολήπτη πρέπει να είναι αυτά τα βουβουζέλια. Φαντάσου να ξεχειλίσουν τη σκηνή του Αν με τα τρομπετίνια τους και να κρυβόμαστε πίσω από τις κολώνες για να μην πάθουμε ρήξη τυμπάνου.

Και το γνωστό saltarello των dead can dance, με αυτο το οργανο δεν το παιζουν;

Σε ενα cd που έχω πάρει απο το δρόμο στην Πράγα, στο οποίο ενας παππούς τραγουδά κ παίζει μεσαιωνικά/παραδοσιακά Τσέχικα τραγούδια, με τέτοιο παίζει. Απο,τι διάβασα, κ οι Ούγγροι το χρησιμοποιούν.

Πολυ γ@μάτος ήχος. Μου θυμίζει ζουρνά/τσαμπούνα (προφανώς και λόγω sustain).

Είναι έγχορδο, η μανιβέλα κάνει πολλές χορδές να πάλλονται ταυτόχρονα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back