- Πόντοι
- 2,148
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε Στερεοελλαδίτη βλάχο, αυτή είναι Δυτικομακεδονίτικη εκδοχή παιγμένη από γιούφτους που ήπιαν να παίξουν και λίγο Νοτιώτερα τέμπα.Πες του αρμονίτσα να αλλάξει ήχο, αυτός ο ήχος δεν είναι για τα πανηγύρια.?
Mαθαίνει γρήγορα...
Δουλειά σουυυυυ....?Ρε...
Ήταν σοβαρή δουλειά η μουσική και οι μουσικοί των πανηγυριών, μέχρι που εμφανίστηκαν κάτι Λόρδες Ντου που παπτατανατσίουδες και ρήμαξαν και τη δημοτική και τη λαική μουσική.Mαθαίνει γρήγορα...
Δουλειά σουυυυυ....?
Μιλάς σε κάποιον που έμαθε να παίζει πλήκτρα κοπιάροντας το παίξιμο ενός κορυφαίου πανηγυρτζή πληκτρά (και που δυστυχώς ακόμα παραμένει άγνωστος) που άκουγε μικρός σε δύο live κασέτες που του είχε δώσει ένας Σαλονικιός γείτονας. Με πιο απλά λόγια, "όταν εγώ ερχόμουν (απ'τα πανηγύρια) εσύ πήγαινες".Ήταν σοβαρή δουλειά η μουσική και οι μουσικοί των πανηγυριών, μέχρι που εμφανίστηκαν κάτι Λόρδες Ντου που παπτατανατσίουδες και ρήμαξαν και τη δημοτική και τη λαική μουσική.
Όταν εσύ ήσουν ακόμα αυγό κάμπια και υπόμενες να γίνεις και πεταλούδα της νύστας, εγώ ήμουν ολοκληρωμένος μουζίκος που έπαιζε ΚΑΙ πανκ.Με πιο απλά λόγια, "όταν εγώ ερχόμουν (απ'τα πανηγύρια) εσύ πήγαινες".Προβολή συνημμένου 47553
Θρασύτατο πανκιό...?
Δευτέρα-Τρίτη που ήμανε Κάνηθο, έλειπες και τα πατζούρια κλειστά, η μπουγάδα μαζεμένη, ο λουκουματζής που φώναξες δεν σε βρήκε.Προβολή συνημμένου 47554
Μη με κάνεις και γελάω γιατί έχω ανοιχτά παράθυρα και οι γείτονες αναρωτιούνται. Προβολή συνημμένου 47555
Μερακλής!Πές τα ρε Κώστα που μπήκε μια φορά η άλλη απότομα και μου έλεγε,τι κάνεις εκεί και τι κάνεις εκεί και μου φυγε η έμπνευση.με κάθε ευκαιρία το παίζω και του δίνω και καταλαβαίνει. Και το πλένω επιμελώς να μην πιάνει μάκα. Το παίζω μπροστά σε φίλους, πόσες φορές έρχονται στο σπίτι και το βλέπουν και μου λένε, θα μας το παίξεις λίγο?