Μπορώ να απομονώσω τα φωνητικά?

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Μπορώ να απομονώσω τα φωνητικά? ...Πόσες φορές εδώ μέσα, δεν έχει πέσει αυτή η ερώτηση?..Εάν μου το έλεγε κάποιος πριν 20 ημέρες θα έλεγα κατηγορηματικά όχι...Αλλά...Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν κανένα μήνα πήγα σε ένα φίλο-συνεργάτη-συγγενή-μέλος του Noiz, από τους πρώτους σοβαρούς experts στη Τεχνητή Νοημοσύνη στο χώρο μας της Οπτικής επικοινωνίας. Έχει πλάκα γιατί όταν ήταν μικρός, τον εκπαίδευα εγώ αλλά τώρα με εκπαιδεύει εκείνος!!!! Φυσικά και η κουβέντα πήγε και στα μουσικά και στη τεχνολογία και στη συγκεκριμένη ερώτηση. Μου πρότεινε 3-4 προγράμματα και τις επόμενες μέρες, κάθησα να ρίξω μία ματιά (χωρίς μεγάλες προσδοκίες)...
studio.moises.ai
Στα πρώτα 10 λεπτά έκλαψα...στα επόμενα 10...το αγόρασα!!!!
Το πρόγραμμα όχι μόνο απομονώνει τα φωνητικά, αλλά και τα υπόλοιπα όργανα σε tracks, αλλάζει tempo, κλειδί, σου δείχνει τις συγχορδίες και τη δομή του κομματιού!!!! Έχει και κάποια άλλα καλούδια που δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω (τα λέει Voice studio, Mastering, Lyric Writer, Plugins). Το κόστος που πληρώνω είναι 30 ευρώ/χρόνο!!!!
Ας δούμε ένα παράδειγμα. Του έδωσα (σε wav.) ένα κομμάτι του Billy Cobham που προσφέρεται για χωσίδια και πειραματισμούς. Του άλλαξα το κλειδί (για να με βολεύουν τα πλήκτρα), δεν κράτησα τη φωνή γιατί θα βάλω σαχλόφωνα και όταν το ετοιμάσω, θα το ανεβάσω.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την desktop version και την Ιnternet (συγχρονίζονται), με τη desktop να κάνει περισσότερα πράγματα αλλά να έχει και 2-3 bags που το support απάντησε σε 1 ημέρα και έκανα τη δουλειά μου!!!! Έχει δωρεάν δοκιμή, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε....αλλά....30 ευρώ το χρόνο....!!!!!
Αφού το δείτε, να μιλήσουμε για....πνευματικά δικαιώματα!!!:love:
Ανεβάζω το πρωτότυπο και το track με μόνη τη φωνή

Screenshot 2025-01-17 at 10.19.24 AM.png
Screenshot 2025-01-17 at 10.19.42 AM.png
Screenshot 2025-01-17 at 10.19.51 AM.png
Screenshot 2025-01-17 at 10.20.00 AM.png
Screenshot 2025-01-17 at 10.30.01 AM.png

Attachments

όσο κάνει.
Υποτίθεται ότι το έχεις.
Και δεν το αγοράζεις για να κάνεις αυτό μόνο.
Σαν (υπερ)πλήρες daw οφείλει να τα κάνει όλα
Δεν πάει έτσι...ο Superfunk δεν δουλεύει με το συγκεκριμένο (υπερ)πλήρες daw;), ούτε αρκετοί άλλοι. Ευτυχώς, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν χρειάζεται να αγοράσουμε όλοι το Cubase!

Δεν πάει έτσι...ο Superfunk δεν δουλεύει με το συγκεκριμένο (υπερ)πλήρες daw;), ούτε αρκετοί άλλοι. Ευτυχώς, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν χρειάζεται να αγοράσουμε όλοι το Cubase!
μα δεν είπα αντί να πάρεις αυτό να πάρεις το cubase.

Πάντως έχω ξεμιξάρει φωνητικά πολλές φορές για φίλους ή την κόρη μου

Αν καποιος προτιμαει τη λυση της steinberg, μπορει να αγορασει σκετο το spectralayers, δε χρειαζεται να παρει το cubase.

Μπορώ να απομονώσω τα φωνητικά? ...Πόσες φορές εδώ μέσα, δεν έχει πέσει αυτή η ερώτηση?..Εάν μου το έλεγε κάποιος πριν 20 ημέρες θα έλεγα κατηγορηματικά όχι...Αλλά...Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν κανένα μήνα πήγα σε ένα φίλο-συνεργάτη-συγγενή-μέλος του Noiz, από τους πρώτους σοβαρούς experts στη Τεχνητή Νοημοσύνη στο χώρο μας της Οπτικής επικοινωνίας. Έχει πλάκα γιατί όταν ήταν μικρός, τον εκπαίδευα εγώ αλλά τώρα με εκπαιδεύει εκείνος!!!! Φυσικά και η κουβέντα πήγε και στα μουσικά και στη τεχνολογία και στη συγκεκριμένη ερώτηση. Μου πρότεινε 3-4 προγράμματα και τις επόμενες μέρες, κάθησα να ρίξω μία ματιά (χωρίς μεγάλες προσδοκίες)...
studio.moises.ai
Στα πρώτα 10 λεπτά έκλαψα...στα επόμενα 10...το αγόρασα!!!!
Το πρόγραμμα όχι μόνο απομονώνει τα φωνητικά, αλλά και τα υπόλοιπα όργανα σε tracks, αλλάζει tempo, κλειδί, σου δείχνει τις συγχορδίες και τη δομή του κομματιού!!!! Έχει και κάποια άλλα καλούδια που δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω (τα λέει Voice studio, Mastering, Lyric Writer, Plugins). Το κόστος που πληρώνω είναι 30 ευρώ/χρόνο!!!!
Ας δούμε ένα παράδειγμα. Του έδωσα (σε wav.) ένα κομμάτι του Billy Cobham που προσφέρεται για χωσίδια και πειραματισμούς. Του άλλαξα το κλειδί (για να με βολεύουν τα πλήκτρα), δεν κράτησα τη φωνή γιατί θα βάλω σαχλόφωνα και όταν το ετοιμάσω, θα το ανεβάσω.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την desktop version και την Ιnternet (συγχρονίζονται), με τη desktop να κάνει περισσότερα πράγματα αλλά να έχει και 2-3 bags που το support απάντησε σε 1 ημέρα και έκανα τη δουλειά μου!!!! Έχει δωρεάν δοκιμή, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε....αλλά....30 ευρώ το χρόνο....!!!!!
Αφού το δείτε, να μιλήσουμε για....πνευματικά δικαιώματα!!!:love:
Ανεβάζω το πρωτότυπο και το track με μόνη τη φωνή

Προβολή συνημμένου 49984Προβολή συνημμένου 49985Προβολή συνημμένου 49986Προβολή συνημμένου 49987Προβολή συνημμένου 49988

Με κουράζεις αφάνταστα, δεν με νοιάζουν τα προγράμματα, βαριέμαι να τα μαθαίνω, εγώ θέλω ν' ακούσω το αποτέλεσμα. Βάλε αυτό που ΘΑ παίξεις να το ακούει

Με κουράζεις αφάνταστα, δεν με νοιάζουν τα προγράμματα, βαριέμαι να τα μαθαίνω, εγώ θέλω ν' ακούσω το αποτέλεσμα. Βάλε αυτό που ΘΑ παίξεις να το ακούει
Εγώ όταν θέλω να απομονώσω φωνητικά πάω στον ΤΑΚΗ :ROFLMAO:

Εγώ όταν θέλω να απομονώσω φωνητικά πάω στον ΤΑΚΗ :ROFLMAO:
Εσύ κουμπάρε, ημπορείς να γελάς όσο θες μαζί μου, το θέμα είναι πως με αυτά που λες γελάνε -μαζί μου - και κάποιοι που ΔΕΝ με γνωρίζουν. Κανόνισε, διατί θα σε πεθάνω στην ''αναφορά'' . Θα σε σβήσω απ το χάρτη, θα σε διαγράψω απ το πόρδουμε, θα σε εξαφανίσω , θα σε σαπίσω στο ξύλο γερούνδιε μποξέρ. ΥΓ. συγνώμη παραφέρθηκα Κώστας... ειλικρινά πενθώ και για τπτ δεν θα αλλάξει η κατάσταση, όσο κι αν ''προσπαθώ'' όχι μόνο με εσένα, αλλά με όλους επαέ μέσα . Κάποιες απώλειες, σε κάποια ηλικία, είναι σημαίνουσες κι εγώ έχασα το άλτερ έγκω μου και δεν εννοώ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ οσφπ.

Trending...

Νέα θέματα

Back