Όποιος δεν βαριέται το κάνει......

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 15K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
 Εγω το συμπληρωσα για να δεις τι καλο παιδι που ειμαι, και να μη με μαλωσεις πολυ για την πλακα που  θα σου κανω. Διοτι...

Μια έρευνα για το μεταπτυχιακό της φιλενάδος μου.

Είναι πάντως ωραίο θέμα για κουβέντα στον Λούκουλο.
Έχουμε μια φοβερή πιτσαρία Λούκουλος εδώ κοντά. Ποιοτική, ακριβουτσικη ένα Σόλιντ 8.5 με 9 στα 10. Κ είμαι αυστηρός στις βαθμολογίες στη πίτσα. Τις θέλω όπως τις έμαθα δεκαετία 80 (τις καλές όχι στις 2 μια δώρο). Έτσι είναι αυτή. Κ επειδή δεν έχει γίγας μέγεθος, μόνο το κλασσικό, δεν θα περισσέψει τίποτα. Κ μια παραπάνω να πάρεις πάλι δε θα περισσέψει, τόσο ωραία είναι. Κ σε κάνα 5λεπτο περπάτημα για ξεφουσκωμα, έχει κ σχολή καράτε για νταν.

Πάντως άσχετα με το ερωτηματολόγιο ΠΑΝΤΑ με ενοχλούσε να πετάω φαγητό, ακόμα και όταν όλες αυτες οι ανησυχίες δεν ηταν της μόδας ή μεταπτυχιακές εργασίες.

Πάντως πιπίνι (σχετικά με σένα....) φιλενάδα έχεις... Πόσο είναι 25-26;  εκτός εάν είναι το τέταρτο ή πέμπτο μεταπτυχιακό της...?

Πάντως πιπίνι (σχετικά με σένα....) φιλενάδα έχεις... Πόσο είναι 25-26;  εκτός εάν είναι το τέταρτο ή πέμπτο μεταπτυχιακό της...?
Ισα με εμένα είναι η φιλενάδα μου..

ΦΙΛΕΝΑΔΑ είπα όχι φίλη.

Σαν χθες που πηγα να  πάρουμε κάτι για το σπίτι μου και αμέσως είπαμε και οι δύο "αυτό" και μου λέει η πωλήτρια  "Α! τα βρίσκεται με τη σύζυγο".

Και της λέω...."μπριτς , φιλενάδα την έχω". ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά ντε δεν σε είπαμε και ......        κανένας πάντως δεν θα σε παρεξηγήσει εδώ μέσα! ?
Να σου πω και ΤΟ κορυφαίο.

Πριν 2-3 χρόνια περπατούσαμε με την φιλενάδα κάπου στην Ολγας με Μαρτίου στη Ζαλονίκη ....ένα απόγευμα.

Με σταματάει ένας παππούς από το πουθενά και μου λέει:" Μπράβο ρε φίλε, πήρες ψηλή και όμορφη γυναίκα!! Μπράβο!".

Και του λέω , "παππου είμαι πιο μάγκας από ό,τι νομίζεις , δεν την πήρα γυναίκα, γκόμενα την έχω"...?

Τεσπά, είναι η πρώτη γυναίκα που άντεξα / άντεξε μαζί μου 10 χρόνια και ο βασικός λόγος για  αυτό είναι ότι αυτή δεν θέλει να με παντρευτεί πιο πολύ από ότι δεν θέλω εγω. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back