- Πόντοι
- 2,368
ακριβως εκτος και αν ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ (με κινδυνο να τους κλεισουν το μαγαζι στις ΗΠΑ) & δηλωσουν χαμηλοτερη αξια.απλα επισημαινω οτι +δασμους= τιμη thomann.
ΑΚΡΙΒΩΣ,στη Γερμανια σε ...περιμενει η ...εκτυπωση του auction που κερδισες στο τελωνειο και ετσι...και κανεις (η κανει ο πωλητης) καμμια λαλακια & δηλωσει ψευτικη αξια σε σκιζουν ( προστιμο ισο με την πραγματικη αξια και κατασχεση του αντικειμενου) ...καποια στιγμη σε 239 χρονια..που θα αποκτησουν...κομπιουτερ και τα ελληνικα τελωνεια θα γινεται και εδω αυτο... ;DΤο ebay στελνει λιστες με τις αγοροπωλησιες στα τελωνεια και υπαρχει η δυνατοτητα (στα σοβαρα κρατη) να εντοπιστει καποια τετοια ατασθαλία των συναλλασσομένων
Το Session είναι μια χαρά αξιόπιστο μαγαζί, ψώνισε άφοβα! Αγόρασα καμπίνα μπάσου πριν κανα χρόνο και όλα πήγαν μια χαρά! Την τελική αν δεν βγάζεις άκρη με τα γερμανικά κάνεις ένα duplicate tab, το ένα tab το περνάς από ενα google translate και στο άλλο παραγγέλνεις ότι θες. Συνεννόηση με mail στα αγγλικά αν χρειαστεί χωρίς πρόβλημα.panosprog είπε:Παιδια αληθεια τι παιζει με το παρακατω καταστημα στελνει Ελλαδα ? και αν ναι αληθεια πως συνεννοησε βλεπω μονο γερμανικα :??? http://www.session.de/
Θα λάβεις απάντηση σε 4 χρόνια.bihlas87 είπε:Καλησπέρα, έχω 4+ χρόνια να ποστάρω στο noiz, πως πέρασαν έτσι τα
χρόνια... Το λοιπόν, ξεκίνησα πρόσφατα να ξαναπαίζω και σκέφτομαι
να πάρω ένα σοβαρούτσικο οργανάκι, έχω κολλήσει άσχημα με την
PRS SE Santana '17 σε πορτοκαλί
Το θέμα είναι ότι τα 9 κατοστάρικα που κοστίζει είναι πολλά και δεν
θέλω να μείνω πανί με πανί απλά για να κάνω το γούστο μου.
Ξέρουμε κάποιο κατάστημα του εξωτερικού από το οποίο να μπορούμε
να αγοράσουμε με δόσεις μέσω πιστωτικής για να μην μας κάτσει βαρύ
το ποσό?