One for Eponine - Neeq

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Sorry που ποσταρω το youtube link, αλλα ο firefox μου τελευταια τραβαει τα θεματακια του.

Λοιπον, προκειται για ενα σχετικά καινουριο κομματι μου (του καλοκαιριου, οταν και διαβασα τους Αθλιους). Βρήκα την Επονίν(η), ως τον πιο ενδιαφερον χαρακτήρα του έργου, και ήθελα να την ενσωματωσω στη μουσική μου (queen of the friendzone ;D )

Το κομματι, οπως και τα περισσοτερα που γραφω, βασιστηκε σε εναν αυτοσχεδιασμο, πανω σε επαναλαμβανομενο μοτιβο. Τελικα, κρατησα τα πιο ενδιαφεροντα θεματα (που να δενουν και μεταξύ τους) και προέκυψε αυτο, το οποίο ηχογράφησα σήμερα.

Η πρωτη του μορφή ηταν με celesta.

Ελπίζω να σας αρέσει :)

Δημιουργός εικόνων  ;) ,πολύ όμορφο αν και το τέλος λίγο απότομο.                                                                               Υ.Γ.Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θύμισε Oldfield      

cigaret13 είπε:
Δημιουργός εικόνων  ;) ,πολύ όμορφο αν και το τέλος λίγο απότομο.
Ευχαριστω :) Το συνηθίζω να κλείνω έτσι. Το κανει και ο Yann Tiersen, και το πηρα απο κεινον, γιατι παντα μου έδινε την αίσθηση οτι το κομματι συνεχιζεται νοερα :D Και για τα κομματια μου με επαναλαμβανομενα μοτιβα, προτιμώ να μην χρησιμοποιώ εμφανεις καταλήξεις :)

Oldfield? :D

cigaret13 είπε:
Mike Oldfield  ;D  κουδούνια ;D ;D ;D
Ναι, καταλαβα...αλλα όχι ρε συ :D Τελοσπαντων, χαιρομαι για τον παραξενο συσχετισμο ;D

Σου θύμισε το tubular bells λόγω του επαναλαμβανόμενου background.

Ωραίο είναι αλλά ο Tiersen σου έχει γίνει λίγο εμμονή.

Εμένα πάλι μου θύμισε Mertens.

Τι υπέροχο κομμάτι, τι όμορφα θέματα και πόσο καλά δένουν μεταξύ τους και οδηγεί το ένα στο άλλο!

@Ray, το ξερω. Καταλαμβανει πανω απο το μισο χρονο ακροασης μουσικής, μονο ο συγκεκριμένος κύριος. Και βρήκα στη μουσική του πολλά στοιχεια που θα ήθελα να εχει η μουσική μου. Το ξερω πως μπορει να φαινεται πολυ η μίμηση, όμως δε με ενοχλει. Ειναι ενας δρόμος κι αυτος, που ελπίζω να με οδηγήσει στην αμιγώς προσωπική μου ταυτοτητα κάποτε.

@Nd... ευχαριστώ ρε συ :)

edit: @ fusiongtr...ομοιως με παραπανω.

Σημαινουν πολλά τα ομορφα λόγια απο μουσικους :)

fusiongtr είπε:
Τι υπέροχο κομμάτι, τι όμορφα θέματα και πόσο καλά δένουν μεταξύ τους και οδηγεί το ένα στο άλλο!
+1000

Μπράβο κι από μένα!  :)

Παρα πολυ ωραιο!

Μου αρεσε και ο τροπος που κλεινει,φαινεται σα δινει "πασα"

σε κατι αλλο.

Αυτο ειναι βεβαια υποθεση,εσυ ξερεις καλυτερα.

Ευχαριστω :)

Ναι, συνεχιζει μετα..το κομματι ειναι μερος μιας συλλογης-αλμπουμ που θα βγαλω σε πολυ λίγο καιρό, με τιτλο A book of little stories, και ειναι μια σειρα απο ιστοριες πολυ συγκεκριμένες για μενα, αλλα αγνωστες για τον ακροατή (και έτσι θα παραμέινουν ;D )

Μμμ, μάλιστα. Tres bien.

(Μια χαρά finale έχει ρε σεις)

neeq είπε:
το κομματι ειναι μερος μιας συλλογης-αλμπουμ που θα βγαλω σε πολυ λίγο καιρό, με τιτλο A book of little stories, και ειναι μια σειρα απο ιστοριες πολυ συγκεκριμένες για μενα, αλλα αγνωστες για τον ακροατή (και έτσι θα παραμέινουν ;D )
Περιμένουμε.  :)

Πολυ ωραιο. Και το finale μια χαρα ηταν οπως ειπε και ο Earendil. Εκτος απο Moog :P Neeq, τι αλλο χρησιμοποιησες?

Ευχαριστώ :)

Κώστα, χρησιμοποιησα τη βιβλιοθήκη Boesendorfer290 Grand piano για το Kontakt :)

Συνήθως χρησιμοποιώ το πιανο του K2661, αλλα εδώ ταίριαζε καλύτερα :)

fusiongtr είπε:
1) Εμένα πάλι μου θύμισε Mertens.

2) Τι υπέροχο κομμάτι, τι όμορφα θέματα και πόσο καλά δένουν μεταξύ τους και οδηγεί το ένα στο άλλο!
1)  ;)

2) + :)

Πολυ ωραιο Neeq  ;)

και ωραια τραπεζα πιανου,πολυ μου αρεσε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back