Ολοκληρωμένα για diy κατασκευη

Λευτέρης

DaveMurrayJr

Μέλος
Πόντοι
36
Ξεθαβω το θεμα...

Φτιαχνω ενα κλωνο tubescreamer, και γ@μω την τυχη μου τη μαυρη, δε βρηκα πουθενα το 4558. Περα απο τα προαναφερθεντα ολοκληρωμενα, τι αλλα μπορουν να χρησημοποιηθουν? (για να δω αν μου κανει τιποτα απο τα περισευουμενα που εχω:P)

Περασες απο τον Φανο στα Εξαρχεια στην Σολωμου? ( ελπιζω να εμεινε ορθιο βεβαια!!)

Οχι, μενω προς Πειραια μερια :P

Θα ξανακατεβω σημερα μπας και εφεραν, αλλιως με βλεπω να ψαχνω τα Εξαρχεια...

Φτιαχνεις το κυκλωματάκι σου και βάζεις την θηλυκή υποδοχή για οχτάπινους opamps. Και αλλάζεις κατά το δοκούν. Φτάνει τα κυκλώματά τους να "βρίσκουν" τα ίδια πόδια. Δες τα pdf....

Εχω ακούσει και για εναλλακτικά

KWK737

NE5532

OPA2604

TL072

και πάει λέγοντας.

Οι ειδικοί όμως ξέρουν καλύτερα.

Η βασικη μου απορια ειναι αν χρειαζομαι single ή dual op-amps...

Αν και υπάρχουν κάποιες υλοποιήσεις με single, στην original σχεδίαση είναι dual.

Οποτε πρεπει να κατεβω Πειραια. Το εχω φτιαξει ηδη το κυκλωμα:P

σε μεγαλα καταστημα ηλεκτρονικων θα το βρεις πολυ ευκολα.εγω σου συνιστω να μην βαλεις καποιο εναλλακτικο.εγω το εφτιαξα και ειμαι φουλ ικανοποιημενος.

μια σελιδα για οτι δεν βρισκεις σε καλες τιμες.

www.smallbearelec.com

Τριτο μαγαζι σημερα και δε το χε... Μου δωσαν ενα LA4558, που μου ειπε οτι ειναι το ιδιο, αλλα βλεπω οτι εχει 12 ποδια και ψυκτρα  :-\

Θα κοιταξω datasheets να δω μπας και ειναι ιδια, αν και δε νομιζω. Και με βλεπω να τρεχω στο κεντρο... :'( :'( :'(

Οποιοσηποτε 8-pin dual op-amp κανει

να μερικοι:

LM833

RC4558, 

TLC2202

TLC2272

OP275

LT1214

ΤL072

TL082

NE5532  και πολλα αλλα...

παρε απο Banzai. Εχει πολλα. (συνιστω Texas Instruments RC4558 αλλα και το κλασσικο JRC4558)

Παρε μερικα διαφορετικα για να δοκιμασεις.

Οπωσδηποτε παρε 8-πινη βαση και αλλαζε τα τσιπακια να δεις ποιο σου ακουγεται καλυτερο.

TL072 κορυφαιο!!!! Τα αυτια μου ειναι κουρδισμενα για αυτο ισως!!!!!! ;) :) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back