- Πόντοι
- 36
Λογικό είναι που μύρισε... ;D ;D ;Dblind είπε:Να σας πω και το θειικο που ειδα σε ενα κεντρικο καταστημα στην Ομονοια να κλασετε λιγο...
Θα το ψαξω λιγο και εχω την εντυπωση επειδη μυρισε λιγο η κατασταση...
Λογικό είναι που μύρισε... ;D ;D ;Dblind είπε:Να σας πω και το θειικο που ειδα σε ενα κεντρικο καταστημα στην Ομονοια να κλασετε λιγο...
Θα το ψαξω λιγο και εχω την εντυπωση επειδη μυρισε λιγο η κατασταση...
Έχεις ρωτήσει στον Νάκα για την διαφορά τιμής;heretic είπε:Ας μου δωσει υπευθυνα καποιος σχετικος με το χωρο μονο, γιατι η Parker Fly στην Αμερικη κανει 1500 ευρω και εδω 3000.
Αυτα τα 1500 ευρω διαφορα ειναι πολιτικη σοβαρου επαγγελματια (ΝΑΚΑΣ)?
Προφανως για να βγει μεγαλυτερο κερδος απο εμας τα θυματαheretic είπε:γιατι η Parker Fly στην Αμερικη κανει 1500 ευρω και εδω 3000.
Αυτά εδώ θα ήταν. Μόνο επί 5 ήταν η τιμή, μήν παραπονιέσαι!blind είπε:Βλεπω κατι ακουστικα και μια τεραστια ταμπελα απο πανω τους "ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ". Τιμη 5000κατι ευρω. Διαβαζω λοιπον τα χαρακτηριστικα τους και βλεπω υπογραμμισμενο με κοκκινο στυλο (μη τυχον και δε το δεις). Τα μαξιλαρακια στο εσωτερικο τους ειναι απο μαλλι προβατου...
Χμμ, μπορεί να έχει κάποια βάση αυτό που λες αλλά δεν βλέπω τους περισσότερους καταναλωτές να προτιμούν το τζόγο της ελληνικής αγοράς από την (αυτονόητη) συνέπεια και τις καλές τιμές των περισσότερων ευρωπαϊκών eshops.matawan είπε:Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά των εκάστοτε εμπόρων, βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με την νοοτροπία των εκάστοτε καταναλωτών. Όντας, λοιπόν, εμείς οι Έλληνες, ανατολίτες στις συνήθειες μας ως καταναλωτές ( και αυτό δεν το λέω καθόλου απαξιωτικά, ίσα ίσα, έχει τον τζόγο της, όλη αυτή η κατάσταση), πώς περιμένουμε από τους εμπόρους να είναι "Ευρωπαίοι"?
Σχιτζήδες οι έμποροι-μπαταχτσήδες οι αγοραστες.
Σε ολη την Ευρωπη οι τιμες των Parker ειναι ανεβασμενες! Οχι μονο στην Ελλαδα! Αυτο εχει να κανει με το οτι ειναι custom οργανα που ερχονται απο την Αμερικη! Δες για παραδειγμα την G&L,Suhr,Tom Anderson! Το ιδιο ισχυει!heretic είπε:Ας μου δωσει υπευθυνα καποιος σχετικος με το χωρο μονο, γιατι η Parker Fly στην Αμερικη κανει 1500 ευρω και εδω 3000.
Αυτα τα 1500 ευρω διαφορα ειναι πολιτικη σοβαρου επαγγελματια (ΝΑΚΑΣ)?
Ελλαδιστάν το ονόμασε ο δημιουργός του post εννοώντας πως συνάντησε καταστάσεις που περιμένει κανείς να βρει σε λιγότερο αναπτυγμένα κράτη της ασίας όπως το αφγανιστάν ή το ουζμπεκιστάν. Αυτό φυσικά είναι λανθασμένο διότι έχω γνωρίσει ανθρώπους επό εκείνα τα κράτη που μας ρίχνουν στα αυτιά και σε ευγένεια και σε σοβαρότητα. Αν κάποιος θα έπρεπε να προσβληθεί, θα ήταν κάποιος από εκείνα τα κράτη, όχι εσύ.pliktras είπε:Να αλλαχτεί ο τίτλος παρακαλώ.Το "ελλαδισταν"είναι πολύ υποτιμητικό.
Μίλα καλύτερα και πρόσεχε όταν αποκαλείς κάποιον που δεν ξέρεις σκουπίδι. Και ποιοι είστε "εσείς" που δεν θέλετε τους υπόλοιπους? τα μέλη του συλλόγου ανάγωγων posters?Σε όποιον δεν αρέσει ας σηκωθεί να φύγει να ησυχάσουμε και εμείς απο την παρουσία του, άλλωστε τέτοια σκουπίδια δεν τα θέλουμε εμεις...