- Πόντοι
- 2,368
Πάτα τροποποίηση στο ποστ σου και το σβήνεις εσύ ^^Thanocaster είπε:ΕΝΤΙΤ: Άκυρο... Τώρα είδα ότι το βιντεάκι είναι το ίδιο με το από πάνω... Ας το σβήσει κάποιος μοντ... :-[ : :
Ή να προσπαθείς να είσαι αυθεντικός. Και αν δε σου βγαίνει με τη μπάντα που είσαι τη διαλύεις και φτιάχνεις καινούρια στο ύφος που θες.Λοιπον εχω να πω το εξης...Ειστε πετυχημενη μπαντα και βγαζετε ενα κορυφαιο δισκο και ολοι γουσταρουν.Αν ο επομενος ειναι περιπου ιδιος σε κραζουν οτι δεν αλλαζεις,αν ειναι πολυ διαφορετικος σε κραζουν οτι αλλαξες για να περισσοτερες πωλησεις η μονη λυση ειναι να πεθανεις νεος για να σε θεοποιησουν
Ή απλά να μη σε ενδιαφέρει τι λένε οι διάφοροι και να αφοσιωθείς σε αυτό που ΕΣΥ θες να κάνεις και όχι οι διάφοροι. Ό,τι κι αν είναι αυτό, ίδιο ή διαφορετικό.psycho969 είπε:Λοιπον εχω να πω το εξης...Ειστε πετυχημενη μπαντα και βγαζετε ενα κορυφαιο δισκο και ολοι γουσταρουν.Αν ο επομενος ειναι περιπου ιδιος σε κραζουν οτι δεν αλλαζεις,αν ειναι πολυ διαφορετικος σε κραζουν οτι αλλαξες για να περισσοτερες πωλησεις η μονη λυση ειναι να πεθανεις νεος για να σε θεοποιησουν
εκτός απο τους AC/DC :-[ :-[Evilnye είπε:Αν μη τι άλλο πλέον δεν έχει νόημα η ύπαρξη αιωνώβιων μπαντών που παίζουν τα ίδια και τα ίδια.
και τους maiden, εννοώ να βγει τώρα μια μπάντα σε αυτή τη λογικήIraklisZS είπε:εκτός απο τους AC/DC :-[ :-[
Nαι όπως ο Gilmour που έχει σπίτι στη Ρόδο και αντί να ακούμε αυτόν ακούμε κάποιους..... Think Floyd κάθε καλοκαίρι ;D ;DEvilnye είπε:Μπορεί να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα και να κάνουν τακτικά gigs στα νησιά
παρ το λιγο αλλιως, για να πεινασουν οι Kiss θα πρεπει να αλλαξει κι αλλη ...χιλιετια (που ουτε τοτε το βλεπω γιατι ηδη θα αυγατιζουν αυτα που ηδη εχουν αλλα ειπα να μην ειμαι υπερβολικος ;D)Ksekourdistos είπε:Οι KISS παντως καναν την farewell tour το 2000 ! οταν πεσουν οι πεινες τα group ξαναενωνονται