Zambi2016 είπε:Όχι μεταξύ αυτών που στείλαμε και αυτών που λες εςυ οι διάφορες στον ήχο δεν είναι απειροελάχιστες. Είναι σημαντικές και ουσιαστικές. Τα superlux φαίνονται του κωλου αλλα έχουν ΦΟΒΕΡΟ ήχο για τη τιμή που κοστίζουν ενώ τα αλλα είναι του κωλου σε όλα. Απλά πράγματα. Διάβαζε και τα reviews του Thomann. Επίσης όσο αφορά την αξιοπιστία, εχω ακουστικά που κάνουν 150 ευρώ και ξαφνικά μετα από 2μηνες έπαψαν να λειτουργούν με προσεκτική χρήση, προφανώς έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν, και εχω και τα superlux που τα εχω για πρόχειρα και δεν έχουν πάθει μετα από ένα χρόνο τίποτα. Επίσης να ξέρεις πως εκτός ελαχίστων και ακριβών προϊόντων, όλα είναι made in China όποτε δεν εχει να κάνει.Αποψη μου στα λεφτά που δίαθετεις μη ψάχνεις άλλο.
Για τι δουλειά τα θέλεις? Τι απαιτήσεις έχεις ακριβώς από ένα ζευγάρι ακουστικά?noiser είπε:τι ακουστικά headphones θα προτεινατε να παρω με ενα χαμηλο budget 30€ το πολυ? παιρνεις τιποτα αξιολογο με τοσα χρηματα?
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?Αρα οσον αφορα τον ηχο οι διαφορες μεταξυ αυτων των τριων ειναι απειροελαχιστες?
Όπως?Όχι μεταξύ αυτών που στείλαμε και αυτών που λες εςυ οι διάφορες στον ήχο δεν είναι απειροελάχιστες. Είναι σημαντικές και ουσιαστικές.
Δηλαδή?Τα superlux φαίνονται του κωλου αλλα έχουν ΦΟΒΕΡΟ ήχο για τη τιμή που κοστίζουν ενώ τα αλλα είναι του κωλου σε όλα.
Κριτική βασισμένη σε μια προσωπική εμπειρία και τίποτε άλλο.Επίσης όσο αφορά την αξιοπιστία, εχω ακουστικά που κάνουν 150 ευρώ και ξαφνικά μετα από 2μηνες έπαψαν να λειτουργούν με προσεκτική χρήση, προφανώς έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν, και εχω και τα superlux που τα εχω για πρόχειρα και δεν έχουν πάθει μετα από ένα χρόνο τίποτα.
εκπλήσσομαι γιατί πίστευα ότι αυτή η απλοϊκή προσέγγιση που οδηγούσε σε αυτό το παρωχημένο πλέον αρνητικό hype, είχε εκλείψει μαζί με τα αποπροσανατολιστικά "τσουβαλιάσματα"... 8) ;DZambi2016 είπε:Επίσης να ξέρεις πως εκτός ελαχίστων και ακριβών προϊόντων, όλα είναι made in China όποτε δεν εχει να κάνει.
Γεια σου και σέναZambi2016 είπε:γεια σου φιλε mauromouris!
Δε διόρθωσα τίποτα. Απλά έκανα διευκρινιστικές ερωτήσεις για να δούμε για τι χρήση προορίζει τα ακουστικά ο ΟΡ. Αν θέλει απλά να ακούει μουσική, να ηχογραφεί όργανα, να ηχογραφεί φωνή, να κάνει DJing, να κάνει μίξεις(αν και δεν ενδείκνυται με ακουστικά) κλπ κλπΕντάξει το διόρθωσες το γραπτό? Χαχαχα.
Σου φάνηκα ή είσαι σίγουρος? Και αν είσαι σίγουρος πως το κατάλαβες μέσω του γραπτού λόγου? :Λοιπόν δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτά που παραθέτεις γιατί πρώτον μου φάνηκες επιθετικός
Δε νομίζω ότι από αυτά που έγραψα φαίνεται κάτι τέτοιοδεύτερον πως, η το ψυριζεις το πράγμα άνευ λόγου η μπορεί να έθιξα κάτι που σε ενόχλησε?
Οκδεν ξερω, και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν απαντώ. Σε φόρουμ γράφω όχι στο what hifi φιλε.
Καλά έκανεςΠαραθέτω τις προσωπικές μου απόψεις και εμπειρίες και τίποτε άλλο. Και συ το ίδιο έκανες με τα akg.
Νομίζω ότι κανένα δεν κάνει. Μίξεις μόνο με μόνιτορdimsonic είπε:μια και θίχτηκε το θέμα.
Τα superlux ΔΕΝ κάνουν για μίξη ηχογράφησης.