Νομίζω ότι σας έχω ανάγκη και εύχομαι μακροημέρευση δια τον ΟΡ.
Η κατάσταση έχει ως εξής...
Ζούμε σε μια πολυκατοικία με έξι διαμερίσματα.Όλοι είναι μια χαρά εκτός τους από κάτω μας...Αλλά το πράγμα έχει γίνει μη βιώσιμο εδώ και πολύ καιρό τώρα.Όταν μιλάνε,φωνάζουν και όταν φωνάζουν,ουρλιάζουν.Η μάνα με τα παιδιά,τα παιδιά μεταξύ τους,τα παιδιά με τον πατέρα,ο πατέρας με τη μάνα,you name it.
Το πρόγραμμα είναι περίπου 7 το πρωί με 11 το βράδυ με ελάχιστα διαλείμματα στο ενδιάμεσο για να πάρουν μια ανάσα.
Τους έχω πάρει με το καλό,τους έχω πάρει με το άγριο,έχει έρθει κάμποσες φορές η αστυνομία και παραδόξως όχι από μένα αφού ακούγονται σε όλο το τετράγωνο.Δεν χαμπαριάζουν τίποτα,δεν προσβάλλονται με τίποτα.
Έχουμε απευθυνθεί και στον ιδιοκτήτη του σπιτιού,ο οποίος όντως έχει κάνει μια-δυο προσπάθειες να τους διώξει,αλλά δεν νοιάστηκε και πολύ όταν δεν το κατάφερε.Δεν μένει εδώ τριγύρω για να καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται και από τη στιγμή που το μαρούλι πέφτει κάθε μήνα,χέστηκε κιόλας...Aπ' ότι πήρε το αυτί μου,τους ανανέωσε μάλιστα και το συμβόλαιο.
Σημαντική λεπτομέρεια.Το τρίτο παιδί έχει σύνδρομο down...Ίσως αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο να τους κουνήσει κάποιος,δεν ξέρω τις νομικές ευαισθησίες που μπορεί να κρύβονται εκεί...Ο φίλος μας ο
@LK θα μπορούσε να με διαφωτίσει.
Eννοείται ότι έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο μετακόμισης αλλά δεν θέλω να το φτάσω μέχρι εκεί για λόγους πρακτικούς και συναισθηματικούς...Και εγωιστικούς θα έλεγα.Τύπου,θα φύγω από το σπίτι που ζω 20 χρόνια τώρα επειδή κάποιοι δεν έκαναν το παρακάτω βήμα στην εξέλιξη;
Γνώμες;Συμβουλές;