ακριβοί
εδω για κοτζαμ ηγκλς δώσαμε 160
Ο Καταρ-Κ θα έδινε και 1000 δια να τους ειδεί, είσαι τυχερός στην ατυχία σου να βλέπεις ιγκλις λαίμαι όλμοςακριβοί
βασικά δεν θα εδινα μια γι αυτούς τους γκιόζηδες, αλλά το αρχικό πλάνο ήταν να δούμε steely dan, αλλά κερδίσαμε τον τρίτο....λαχνόΟ Καταρ-Κ θα έδινε και 1000 δια να τους ειδεί, είσαι τυχερός στην ατυχία σου να βλέπεις ιγκλις λαίμαι όλμος
Αρκετοί στη Βρετανία δυσανέσχετισαν με τις τιμές, αναφέρουν ρεπορτάζ. Έλεγε ένας τύπος ότι τελευταία φορά που τους είχε δει (δεν το προσδιόριζε) είχε πληρώσει 17,50 λίρες συν φόρους, οπότε του φάνηκαν εξωφρενικές οι τιμές. Βέβαια αυτά τα farewell tours τα πληρώνεις...ακριβοί
Γενικά αυτό είναι το κακό με το νετ, γιατί με το καλημέρα γίνονται ανάρπαστα για price scalping όπως κάθε πράγμα που βγαίνει στο νετ σε περιορισμένο αριθμό.Αρκετοί στη Βρετανία δυσανέσχετισαν με τις τιμές, αναφέρουν ρεπορτάζ. Έλεγε ένας τύπος ότι τελευταία φορά που τους είχε δει (δεν το προσδιόριζε) είχε πληρώσει 17,50 λίρες συν φόρους, οπότε του φάνηκαν εξωφρενικές οι τιμές. Βέβαια αυτά τα farewell tours τα πληρώνεις...
Πάντως με τέτοιο hype που έχει δημιουργηθεί, τα εισιτήρια θα γίνουν άμεσα καπνός και δεν συζητώ σε τι τιμές θα τα πουλάνε... aftermarket ?
Άμα αυτός τους είδε τελευταία φορά πριν 30 χρόνια λογικό είναι. Να θυμηθεί και πόσο πλήρωνε για βενζίνη τότε, ενοίκιο, ρεύμα κλπτελευταία φορά που τους είχε δει (δεν το προσδιόριζε) είχε πληρώσει 17,50 λίρες
Ε, αυτό δεν ήθελε πολύ σκέψη... Αλλά τα θηρία να τα πουλάνε πριν κυκλοφορήσουν; Θεούληδες ?δεν συζητώ σε τι τιμές θα τα πουλάνε... aftermarket ?
ακριβοί
Έλεγε ένας τύπος ότι τελευταία φορά που τους είχε δει (δεν το προσδιόριζε) είχε πληρώσει 17,50 λίρες συν φόρους
Όσοι είναι φανατικοί τους
Και αυτή η μπούρδα η Mercedes δική τους είναι, ή τυχαία μπήκε στη φώτο;Θέλω να γίνω... Oasis να μου κουβαλάνε τις κιθάρες (τα μπάσα) στο στούντιο λαίμαι... ?
Άρχισαν τις πρόβες και η θήκη με την Epi πιθανώς να είναι η Union Jack "σκάφη".
Προβολή συνημμένου 46464
σΙΓα μην ειναι του Noel αφτι ι μπουρδαΚαι αυτή η μπούρδα η Mercedes δική τους είναι, ή τυχαία μπήκε στη φώτο;
Έχουμε πολλά κοινά τελικά.σΙΓα μην ειναι του Noel αφτι ι μπουρδα
https://www.hagerty.co.uk/articles/classic-car-reviews/rock-n-roll-star-driving-noel-gallaghers-most-expensive-mistake-jaguar-mkii-drophead/
(btw o NoeL δεν κσεΡΕι να οδηΓαει οποτε την εχει για να την κοιΤαει...οπως εσυ ενα πραμα...)
Έχουμε πολλά κοινά τελικά.
Έχω και εγώ 335 επιφον επίσης ?
Φήμες λένε ότι ο Keith οδηγεί (τεχνικά) αλλά ήταν και ειναι δημόσιος κίνδυνος και έχει στείλει για παλιοσίδερα καμια 10αρια Rolls Royce.εχεις και με αλλους που δεν κΣερουν/ηξεραν να οδηγανε αλλα ειχανε αμαΚσαρες
π.χ. Charlie Watts, Keith Richards, John Entwistle, John Lennon,Robbie Williams....ειναι ατελειωτη η λιστα ,ο κυριος λογος ειναι αυτος που λεει ο ΚΗΘ: "ημανε ενα παμφτωχο αγορι εργατικης οικογενειας και δεν εμαθα να οδηγαω, στα 19 μου εγινα εκατομμυριουχος και πηρα ενα σωφερ και μια Bentley ? γιατι δεν ειχα πλεον χρονο να μαθω...μετα συνηθισα την πολυτελεια του σωφερ και που να αλλαζεις τωρα συνηΘΓιες....καπου πρεπει αλλωστε να ξοδεΠσο και τα λεφτα μου"...
9 λεπτά πριν, Shelter είπε
Greg Garcia (2) | DiscogsΚαλα αΦτοσ που εχει κανει την παραγωγη και ειδικα την μιΚση πρεπει να ειναι ο καλυτερος πελατης του τοπικου καρτελ....