• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Οι OASIS επανενώνονται

''ρε παιδιά, ξέρετε κανένα συγκρότημα ''Όαση ή κατι τέτοιο''?''... Του λέμε τι, Oasis εννοείς? Λέει ''Ναι, ναι, αυτούς, ήταν ένας από αυτούς, στο μπαρ, αλλά έφυγε τώρα'' 

(είχε πάει να του πάρει παραγγελία λέει, και του λέει μια γυναίκα που καθότααν διπλα του με αυστηρό ύφος ''do you know who this man is? He was in fuckin' Oasis''

Ούτε μάθαμε ποιος ήταν ούτε τίποτα..
Προφανώς δεν ήταν κανένα απ' τα 2 αδέρφια αλλά κάποιο άλλο μέλος της μπάντας που δεν τους ξέρει κανένας

• Συμφωνώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Προφανώς δεν ήταν κανένα απ' τα 2 αδέρφια αλλά κάποιο άλλο μέλος της μπάντας που δεν τους ξέρει κανένας

Εμάς μας είπαν ότι ήταν "ο τραγουδιστής"... Όπως και να 'χει, ποτέ δεν θα μάθουμε 

Την άλλη βδομάδα θα είμαι Ρόδο, λες να πάρω καμιά Τέλε να κάμνω κανά γκεστ στου John το πεντάστερο, να τους παίξω κανά ΠΑΝΚ να σφυρίξει λήξη η τουριστική σεζόν? ?
Ευπρόσδεκτος, και σε ροκαδικο έλα να παίξουμε κάνα πανκ, αλλά εμείς είμαστε casual, μέχρι Ramones και Sec pistols φτάνουμε ?

έλα να παίξουμε κάνα πανκ
Σε θέτω υπεύθυνο να ανεβάσεις το σχετικό οβίδεον την επόμενη στιγμή που θα κατεβείτε από τη σκηνή ?

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αδημονώ για τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες των Σκουόρπιονς... όρπιονς... όρπιονς*

* Ήταν μεγάλο το delay ?

Γιατί όχι Αφοί Κατσάμπα?
Why not?? Οι Αφοί Gallagher έχουν το ίδιο -αν όχι περισσότερο- εκνευριστικές φάτσες με τους Αφούς Κατσάμπα.

Μόνο που τους Κατσάμπα δεν μου έρχεται να τους κλοτσήσω στη μούρη με μπότες Wehrmacht.?

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αδημονώ για τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες των Σκουόρπιονς... όρπιονς... όρπιονς*
θα αργήσουν...ήσουν...ήσουν...ήσουν...ήσουν...ήσουν 

• Haha
Οι BLUR πότε θα έρθουν ? Ξέρει κανείς ?

image.jpeg

Αγαπητοί υποψήφιοι θεατές των συναυλιών... Δικό σας (τιμές ανά διάζωμα) 

Oasis.JPG

• Like
Reactions: Nekkon
  • Haha
Εδώ κολλάει @Superfunk Δε μαΣαμΕ ειΜεΘα πΛούσΓιοι
Σιγά τα ψίχουλα..... Οι VIP θέσεις είναι το μισό νοίκι μιας γκαρσονιέρας στην Αθήνα κοντά σε μετρό και πανεπιστήμια.

• Συμφωνώ
Reactions: Nekkon
Standard τιμές για να δεις superstars δηλαδή.

Δεν βλέπω κάτι τραγικά διαφορετικό από γκρουπ του ιδίου βελληνικους.
Ο λίμνιας με τον υδραυλικό και τον Έμερσον ΣΤΟ γΟΥΈΜΠΛΕΙ, παίξαν τσάμπα. Μικρή σημασία έχει πως δεν θα το γέμιζαν αλλέως ?

• Haha
Reactions: Superfunk
Αγαπητοί υποψήφιοι θεατές των συναυλιών... Δικό σας (τιμές ανά διάζωμα) 

Προβολή συνημμένου 46462
Tιναφτά? Τα χρήματα που δίνουν οι διοργανωτές στον κόσμο για να παρακολουθήσει τους Αφούς Gallagher?

Λίγα δίνουν. Δώστε κάτι (πολλά) παραπάνω ρε τσίπηδες, δεν τους λυπάστε? ? 

• Haha
Reactions: cos_dr

Trending...

Νέα θέματα