Στις ταβέρνες έτσι κάνουν πάντως....όταν κερνάνε. Κόβεται απόδειξη με μηδενική αμοιβή και no problemo με την εφορία.audiokostas είπε:Μπααα
Στις ταβέρνες έτσι κάνουν πάντως....όταν κερνάνε. Κόβεται απόδειξη με μηδενική αμοιβή και no problemo με την εφορία.audiokostas είπε:Μπααα
Δεν μας παρακολουθείς...εδώ με το Ι.Κ.Α. έχουμε πρόβλημα....την εφορία την ξεκάναμε από την πρώτη σελίδα.. ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Στις ταβέρνες έτσι κάνουν πάντως....όταν κερνάνε. Κόβεται απόδειξη με μηδενική αμοιβή και no problemo με την εφορία.
Ναι αλλά στην περίπτωση που λες, ο πάροχος είναι η ταβέρνα και όχι ο μουσικός και...marathon είπε:Στις ταβέρνες έτσι κάνουν πάντως....όταν κερνάνε. Κόβεται απόδειξη με μηδενική αμοιβή και no problemo με την εφορία.
...την εφορία την ξεκάναμε από την πρώτη σελίδα.. ;D ;D ;D ;D ;D
Από Δευτέρα.LK είπε:Αύριο θα ασχοληθούμε με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ;D ;D ;D ;D
Σωστός!audiokostas είπε:Από Δευτέρα.
Είχα Ναυτιλίας αυτή τη βδομάδα.
Να πάρω ανάσα και μετά.
Μην είσαι ανόητος...εσύ θα ανεβαίνεις στη σκηνή και θα λές "γειά σας είμαι προγραμματιστής Η/Υ και ήρθα να σας παίξω ένα κομματάκι, σήμερα έχω ΟΑΕΕ, όσοι είναι του ΙΚΑ περάστε έξω παρακαλώ"...μη τρελαίνεσαι ;Dtheoctapus είπε:Τελικά αν έχεις ΟΑΕΕ και ΔΕΝ είσαι μουσικός το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την προσευχή σου. >![]()
Γιατί έτσι λέει το Ι.Κ.Α. ...ΟΧΙ ο νόμος.Sakis_Gallo είπε:το τελευταιο που ακουσα ειναι οτι και εαν υπογραψεις μια υπευθηνη δηλωση οτι παιζεις αφιλοκερδος παλι ο μαγαζατορας ειναι υποχρεωμενος να σου κολησει το ενσημο.
οποτε παμε σε αυτο που ελεγες πιο πριν:LK είπε:Γιατί έτσι λέει το Ι.Κ.Α. ...ΟΧΙ ο νόμος.
Όταν δίνεις στο καθένα το δικαίωμα (χωρίς τα προσόντα), να ασκεί εξουσία , να βεβαιώνει παραβάσεις, και να το παίζει δικαστής....αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν, δεν έχουμε κάτι νέο εδώ.
Όχι ΕΤΣΙ ακριβώς είναι, απλώς κράτα την 8ετία ως το απώτατο χρονικό σημείο της δικαίωσής σου.Sakis_Gallo είπε:οποτε παμε σε αυτο που ελεγες πιο πριν:
οτι στο μελλον(8χρονια) και εφοσον εχω πληρωσει το προστιμο θα μπορεσω να δικαιωθω(κατα πασα πιθανοτιτα) και να παρω πισω τα λεφτα απο το προστιμο.
κανω καπου λαθος?
Μητσο αν δεν κανω λαθος εισαι απο Αλεξανδρουπολη?? 8)LK είπε:Γιατί έτσι λέει το Ι.Κ.Α. ...ΟΧΙ ο νόμος.
Όταν δίνεις στο καθένα το δικαίωμα (χωρίς τα προσόντα), να ασκεί εξουσία , να βεβαιώνει παραβάσεις, και να το παίζει δικαστής....αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν, δεν έχουμε κάτι νέο εδώ.
Ούτε που πέφτει ΔΕΝ ξέρω ;D ;D ;DOff topic
Μητσο αν δεν κανω λαθος εισαι απο Αλεξανδρουπολη?? 8)
Ασε ενταξει ειδα...απο Κοζανη εισαι.LK είπε:Ούτε που πέφτει ΔΕΝ ξέρω ;D ;D ;D
Άντε κουφάλ@ Λάκη...πάλι χτύπησες πελάτη...Ή να τον βγάλεις από τη φυλακή ή να του γυρίσεις videoclip θέλει ;D ;D ;DThomsot είπε:Και δεν εχεις ερθει μια φορα Συβοτα ρε συ να σε κερασω μια κρεπα.
Έκανα μια περασιά...γυρνούσα από Κυπαρισσία /Πελοπόννησο...και πάνω στη διχάλα...λέω δεν μαμείς...πάω από Πρέβεζα (τη βαριέμαι την ΆρταThomsot είπε:Ασε ενταξει ειδα...απο Κοζανη εισαι.
Και δεν εχεις ερθει μια φορα Συβοτα ρε συ να σε κερασω μια κρεπα. Ολη η Κοζανη εκει ηταν φετος. ;D