Οι νέοι νόμοι για πρόσληψη - ασφάλιση μουσικών

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 64K
audiokostas είπε:
Μπααα
Στις ταβέρνες έτσι κάνουν πάντως....όταν κερνάνε. Κόβεται απόδειξη με μηδενική αμοιβή και no problemo με την εφορία.

marathon είπε:
Στις ταβέρνες έτσι κάνουν πάντως....όταν κερνάνε. Κόβεται απόδειξη με μηδενική αμοιβή και no problemo με την εφορία.
Δεν μας παρακολουθείς...εδώ με το Ι.Κ.Α. έχουμε πρόβλημα....την εφορία την ξεκάναμε από την πρώτη σελίδα.. ;D ;D ;D ;D ;D

marathon είπε:
Ναι αλλά στην περίπτωση που λες, ο πάροχος είναι η ταβέρνα και όχι ο μουσικός και...

...την εφορία την ξεκάναμε από την πρώτη σελίδα.. ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Αύριο θα ασχοληθούμε με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ;D ;D ;D ;D
Από Δευτέρα.

Είχα Ναυτιλίας αυτή τη βδομάδα.

Να πάρω ανάσα και μετά.

Κάτι μου λέει, δεν ξέρω πείτε με καχύποπτο, παρανοϊκό βρε αδερφέ  ;D, ότι το σύστημα φτιάχτηκε για να παράγει παρανομίες και παραβάσεις. Ή αυτό ή φτιάχτηκε στο πόδι. Μπα αποκλείεται, δεν παίζει.  :D

Τελικά αν έχεις ΟΑΕΕ και ΔΕΝ είσαι μουσικός το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την προσευχή σου.  >:(

theoctapus είπε:
Τελικά αν έχεις ΟΑΕΕ και ΔΕΝ είσαι μουσικός το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την προσευχή σου.  >:(
Μην είσαι ανόητος...εσύ θα ανεβαίνεις στη σκηνή και θα λές "γειά σας είμαι προγραμματιστής Η/Υ και ήρθα να σας παίξω ένα κομματάκι, σήμερα έχω ΟΑΕΕ, όσοι είναι του ΙΚΑ περάστε έξω παρακαλώ"...μη τρελαίνεσαι ;D

Το Ι.Κ.Α. θα γράψει τον ασφαλισμένο στο Τ.Ε.Β.Ε. ή ΟΑΕΕ , αυτοαπασχολούμενο μουσικό, διότι "απασχολούσε ως εργοδότης τον εαυτό του, χωρίς να τον έχει ασφαλίσει στο Ι.Κ.Α."....all that jazz!  ;D ;D ;D ;D

Χμμμ. Αν παίζω ηλεκτρονική μουσική με software που έφτιαξα μόνος μου; Μπορώ να πω ότι κάνω επίδειξη προϊόντος. Ή ακόμα καλύτερα βάζω ένα laptop στην κονσόλα με τίποτα άσχετα προγράμματα να τρέχουν και μερικά καλώδια συνδεδεμένα και λέω ότι κάνω debugging. Το κοινό, εεε εννοώ οι θαμώνες, απλά έτυχε να είναι εκεί. Solution found.  ;D

εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια με την ασφαλεια μας το ΙΚΑ και τα σχετικα.

καθε μερα μαθαινω και κατι αλλο......

το τελευταιο που ακουσα ειναι οτι και εαν υπογραψεις μια υπευθηνη δηλωση οτι παιζεις αφιλοκερδος παλι ο μαγαζατορας ειναι υποχρεωμενος να σου κολησει το ενσημο.

ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι σαν τον νομο με το τσιγαρο.....

γιατι δυστηχος με τετοια μετρα δεν "βοηθανε" καθολου την ιδη υπαρχουσα κατασταση

Sakis_Gallo είπε:
το τελευταιο που ακουσα ειναι οτι και εαν υπογραψεις μια υπευθηνη δηλωση οτι παιζεις αφιλοκερδος παλι ο μαγαζατορας ειναι υποχρεωμενος να σου κολησει το ενσημο.
Γιατί έτσι λέει το Ι.Κ.Α. ...ΟΧΙ ο νόμος.

Όταν δίνεις στο καθένα το δικαίωμα (χωρίς τα προσόντα), να ασκεί εξουσία , να βεβαιώνει παραβάσεις, και να το παίζει δικαστής....αυτά είναι τα αποτελέσματα.

ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν, δεν έχουμε κάτι νέο εδώ.

LK είπε:

Όταν δίνεις στο καθένα το δικαίωμα (χωρίς τα προσόντα), να ασκεί εξουσία , να βεβαιώνει παραβάσεις, και να το παίζει δικαστής....αυτά είναι τα αποτελέσματα.

οποτε παμε σε αυτο που ελεγες πιο πριν:

οτι εαν το παω δικαστικα, καποτε στο μελλον(8χρονια) και εφοσον εχω πληρωσει το προστιμο θα μπορεσω να δικαιωθω(κατα πασα πιθανοτιτα) και να παρω πισω τα λεφτα απο το προστιμο.

κανω καπου λαθος?

Sakis_Gallo είπε:
οποτε παμε σε αυτο που ελεγες πιο πριν:

οτι στο μελλον(8χρονια) και εφοσον εχω πληρωσει το προστιμο θα μπορεσω να δικαιωθω(κατα πασα πιθανοτιτα) και να παρω πισω τα λεφτα απο το προστιμο.

κανω καπου λαθος?
Όχι ΕΤΣΙ ακριβώς είναι, απλώς κράτα την 8ετία ως το απώτατο χρονικό σημείο της δικαίωσής σου.

Αυτά τα θέματα έχουν ξακαθαρίστει δικαστικά εδώ και χρόνια, κάποιες αποφάσεις τις ανέφερα ήδη.

Off topic

LK είπε:

Μητσο αν δεν κανω λαθος εισαι απο Αλεξανδρουπολη??  8)

LK είπε:
Ούτε που πέφτει ΔΕΝ ξέρω  ;D ;D ;D
Ασε ενταξει ειδα...απο Κοζανη εισαι.

Και δεν εχεις ερθει μια φορα Συβοτα ρε συ να σε κερασω μια κρεπα. Ολη η Κοζανη εκει ηταν φετος.  ;D

Thomsot είπε:
Και δεν εχεις ερθει μια φορα Συβοτα ρε συ να σε κερασω μια κρεπα.
Άντε κουφάλ@ Λάκη...πάλι χτύπησες πελάτη...Ή να τον βγάλεις από τη φυλακή ή να του γυρίσεις videoclip θέλει ;D ;D ;D

marathon είπε:
να του γυρίσεις videoclip θέλει ;D ;D ;D
Στο "Κρεπ Σουξέ".  ;D

Thomsot είπε:
Ασε ενταξει ειδα...απο Κοζανη εισαι.

Και δεν εχεις ερθει μια φορα Συβοτα ρε συ να σε κερασω μια κρεπα. Ολη η Κοζανη εκει ηταν φετος.  ;D
Έκανα μια περασιά...γυρνούσα από Κυπαρισσία /Πελοπόννησο...και πάνω στη διχάλα...λέω δεν μαμείς...πάω από Πρέβεζα (τη βαριέμαι την Άρτα :P ).

Έκανα μια στάση στην ψιλή άμμο, χρυσή άμμο, κάτι με άμμο δεν θυμάμαι  ;D, ήπια έναν γκαφέ...έκανα μια βουτιά και γύρισα σπίτι  ;D ;D ;D.

Του χρόνου με το καλό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back